הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא חושב שעברתי על החוקים לא קיללתי ולא

• פותח/ת השרשור prolab
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

prolab

משתמש מתחיל
174
8
נק' מוניטין:
1
174
8
הולמס פלייס
דיברתי לא יפה ולא עשיתי שון דבר רע אי לכך אני רואה בפורום הנ"ל סיבה ברורה לגרום לאנשים צעירים להשתמש בסייקלים בגלל הדיבור על סייקלים זה גורם ומודל לחיקוי וחברה צעירים שלא יתנסו פשוט יתחילו להשתמש כי התאור על הסייקלים ומה שזה גורם לגוף מפתה אבל את הסכנות שבענין אתם לא אומרים אי לכך אני חושב שצריך לסגור את הפורום בהקדם האפשרי אני אישית בפורום זה לא נשאר דרך אגב אני עורך דין ואם צריך אני ידאג לסגור

בואנה אתה משועמם גבר דרך אגב במדריך למתחילים מוסבר בדיוק מה תופעות הלוואי של חומר וחומר ואין פה עידוד של שימוש בסטרואידים אלה רק חוות דעת ועצות אז תעשה טובה אל תישאר בפורום הזה כי אנחנו גם לא רוצים שתשאר אז יאללה ביי

דיברתי לא יפה ולא עשיתי שון דבר רע אי לכך אני רואה בפורום הנ"ל סיבה ברורה לגרום לאנשים צעירים להשתמש בסייקלים בגלל הדיבור על סייקלים זה גורם ומודל לחיקוי וחברה צעירים שלא יתנסו פשוט יתחילו להשתמש כי התאור על הסייקלים ומה שזה גורם לגוף מפתה אבל את הסכנות שבענין אתם לא אומרים אי לכך אני חושב שצריך לסגור את הפורום בהקדם האפשרי אני אישית בפורום זה לא נשאר דרך אגב אני עורך דין ואם צריך אני ידאג לסגור

ומה לגבי סימני פיסוק?

אני אדאג**
ותשתמש בסימני פיסוק.
נעול.

אתה יכול לפנות לבית משפט, יש תיעוד מלא במערכת שאתה רוצה לקנות תרופה ללא מרשם שזו עברה על החוק בפני עצמה 🤡

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית