הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע jack3d

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
צהרים טובים לכולם.
יצא לי באחד האימונים האחרונים לקחת את התוסף ג'ק.
רציתיי לקבל עליו יותר מידע, בעיקר לגבי השפעותיו על גוף האישה.
האם כדאי לקחת אותו במהלך האימונים?
תודה !

המוצר מיועד ללקיחה לפני הימון. ומטרתו היא לתת מרץ באימון. אני דיי נגד הליין מוצרים הזה כי זה בסך הכל קראטין עם טון קפאין ועוד כמה שטויות. פשוט אורזים יפה מקשקשים כמה משפטי שיווק שאין להם אחיזה במציאות ומוכרים ביוקר.

מכיל 1 3 dimethylamylamine אז קחי בחשבון שבבדיקת שתן-סמים נתפס חיובי כאמפטמין אז אם את עושה בדיקות כאלה לעיתים קרובות תסיקי מסקנות לבד

מכיל 1 3 dimethylamylamine אז קחי בחשבון שבבדיקת שתן-סמים נתפס חיובי כאמפטמין אז אם את עושה בדיקות כאלה לעיתים קרובות תסיקי מסקנות לבד

דווקא אני קראתי שזה לא תופס בבדיקות סמים..
בדיבורים על זה ברשת מסתבר שזה רץ חזק מאוד בצבא האמריקאי ד"א

דווקא אני קראתי שזה לא תופס בבדיקות סמים..
בדיבורים על זה ברשת מסתבר שזה רץ חזק מאוד בצבא האמריקאי ד"א

בחול ה"חומר" שנמצא בג'ק חוקי ככה ש..זה לא רולוונטי לגבי חו''ל
בישראל זה לא חוקי.

ותרשום בגוגל jack3d drug test תראה שזה כן תופס תוצאות שאנשים סרקו והעלו אחרי שימוש בג'ק

1) אין דבר כזה "בדיקת סמים", צריך לחפש באופן ספציפי. גם בבדיקות המורחבות שבדר"כ עושים רק משטרה צבאית.
2) תצביע לי היכן מפורש שזה לא חוקי בישראל. כמה שידוע לי בפקודת הסמים יש מספר מצומצם של סמים. וזה לא אחד מהם. אתה אולי מתכוון שזה לא מאושר משרד הבריאות ולכן אי אפשר למכור\לקנות את זה בישראל. לא חל על ייבוא וצריכה עצמית.

1) אין דבר כזה "בדיקת סמים", צריך לחפש באופן ספציפי. גם בבדיקות המורחבות שבדר"כ עושים רק משטרה צבאית.
2) תצביע לי היכן מפורש שזה לא חוקי בישראל. כמה שידוע לי בפקודת הסמים יש מספר מצומצם של סמים. וזה לא אחד מהם. אתה אולי מתכוון שזה לא מאושר משרד הבריאות ולכן אי אפשר למכור\לקנות את זה בישראל. לא חל על ייבוא וצריכה עצמית.

1 3 dimethylamylamine לא חוקי בישראל
צמח הגרניום-לא חוקי אתה יכול לבדוק את זה בגוגל ותמצא את זה בקלות אני כרגע מחובר דרך הפלא ולכן אני לא יכול לשלוח לך קישור ישיר אבל שאהיה ליד המחשב אשמח..

הג'ק עצמו לא מאושר על ידי משרד הבריאות והרכיבים שממנו הוא מורכב חוקים חוץ מהגרניום שלא חוקי בישראל וכאן נהפך הג'ק ללא חוקי

בדקתי ולא מצאתי כלום. כמו שאמרתי לא מאושר משרד הבריאות לא אומר לא חוקי.

זה סיפור דומה ל-jwh-018 (ודומיו) שנמכר בשם "מבסוטון" וכאלה...חוקי אבל לא מאושר משרד בריאות. ולכן רושמים עליו "לא למאכל" או חרטא כזו או אחרת.

לא מאושר על ידי משרד הבריאות - אסור למכור בחנויות

ולגבי הגרניום תכף אני אמצא לך.. ותראה שהגרניום לא חוקי
בג'ק יש גרניום.. משמע= ??

אניא אישית ראיתי 3d על המדפים בארץ באחד החנויות אז מה אתם מספרים לא חוקי...
בישראל דווקא כל העניין של התוספי מזון סבבה לגמרי(לא כמו בקנדה נגיד) כך שיש מבחר עצים של תוספים וגם אין בעיה להזמין מי האינטרנט, לגבי בדיקת סמים - תלוי איזו בדיקה ותלוי בכמות שלוקחים.

בחול ה"חומר" שנמצא בג'ק חוקי ככה ש..זה לא רולוונטי לגבי חו''ל
בישראל זה לא חוקי.

ותרשום בגוגל jack3d drug test תראה שזה כן תופס תוצאות שאנשים סרקו והעלו אחרי שימוש בג'ק

אני יודע,ורשמתי כבר בגוגל והמון אנשים אמרו שזה לא תפס להם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית