הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיות מייקל לואיס: כך תשיגו קוביות בבטן בלי מאמץ

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
להיות מייקל לואיס: כך תשיגו קוביות בבטן בלי מאמץ

עודכן 22:11 15/12/2011
מירי מיכאלי, המהדורה המרכזית
600 כפיפות בטן, 1000 קפיצות בחבל בכל יום והבטן עדיין לא יורדת? יש פתרון - ניתוח פלסטי חדשני יעצב לכם את הקוביות בבטן. מדובר בניתוח פשוט יחסית, בהרדמה כללית ובלי אשפוז. רק ימים בודדים להתאוששות ותוכלו להשוויץ בסיקס פאק שלכם לכל עבר

לסירטון:

http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=853575
🤡🤡🤡🤡
jester.gif
jester.gif
jester.gif
jester.gif

זה חדש בארץ אבל בהוליווד זה די נפוץ

מסופר בסרטון מה עושים

למי שאין כוח להיכנס לסירטון:
הוא בודק את צורת הריבועים הקיימת שיש בגוף ומעצב את השומן סביבו כדי שיעצים את צורת הקוביות.

מר עושה 600 בטן בסירטון עדיין נראה כאילו יש לו צמיגי שומן.

גב רחב יותר יפה מקוביות, שיתחיל לאכול ולעשות דדליפט במקום 1000 כפיפות בטן ו600 דלגית או לא יודע...

אל תהיו אולד פאשין תפרגנו להתקדמות הטכנולוגיה יש אנשים שלא מעוניים בכוח ,סיבולת לב ריאה, היפרטרפיה כמונו וכמו רוב הפורום לפי דעתי.
יש אנשים שבאמת רק רוצים להרגיש יותר טוב עם עצמם ולא אכפת להם מהדברים הנ''ל, אז אני דווקא בעד הניתוח ..
מבחינתי סיבולת לב ריאה והיפרטרפיה זה באמת מה שאני מחפש , גוף יפה ומחוטב זה בונוס רציני מבחינתי

חוץ מזה, מה תגידו על הגדלת חזה שגם זה לא בסדר ? 😉

נערך לאחרונה:
רציתי לשים תמונה של Facepalm, אבל מישהו כבר הקדים אותי........

"לא לכל אחד יש את המבנה לקוביות" זה כמו "אני לא מצליח לרדת במשקל בגלל חילוף החומרים שלי" בקיצור משפט של עצלנים מטומטמים. ודרך אגב התוצאות נראות ממש מצחיקות, מה יפה בארבע ריבועים מוזרים עם צמיג שאותף אותם??? 😳

אל תהיו אולד פאשין תפרגנו להתקדמות הטכנולוגיה יש אנשים שלא מעוניים בכוח ,סיבולת לב ריאה, היפרטרפיה כמונו וכמו רוב הפורום לפי דעתי.
יש אנשים שבאמת רק רוצים להרגיש יותר טוב עם עצמם ולא אכפת להם מהדברים הנ''ל, אז אני דווקא בעד הניתוח ..
מבחינתי סיבולת לב ריאה והיפרטרפיה זה באמת מה שאני מחפש , גוף יפה ומחוטב זה בונוס רציני מבחינתי

חוץ מזה, מה תגידו על הגדלת חזה שגם זה לא בסדר ? 😉

אם המנותח לא ישמור על תזונה ואימונים הצמיגים שלו שוב יכסו את הקוביות בזמן קצר ביותר. או, כמו שקורה אחרי ניתוחים קוסמטיים פולשניים אחרים כמו שאיבות שומן, יכול לקרות שהשומן גם יקבל צורות מוזרות.
אין פתרונות קסם, צריך לעבוד בשביל חיטוב שנשמר לאורך זמן.

הגדלת חזה זה בסדר.
http://www.justbreastimplants.com/breast_augmentation_surgery/scars.htm

נערך לאחרונה:
אם המנותח לא ישמור על תזונה ואימונים הצמיגים שלו שוב יכסו את הקוביות בזמן קצר ביותר. או, כמו שקורה אחרי ניתוחים קוסמטיים פולשניים אחרים כמו שאיבות שומן, יכול לקרות שהשומן גם יקבל צורות מוזרות.
אין פתרונות קסם, צריך לעבוד בשביל חיטוב שנשמר לאורך זמן.

הגדלת חזה זה בסדר.
keloid.jpg

אני לא בא וזה אומר שזהה עדיף על טבעי שלא תבינו. אני אומר שלא תשללו ותגידו שזה לא בסדר וכמה מה שהזקנים של היום אוהבים להגיד.
תתקני תתמונה.

וברור שהגדלת חזה , זה בסדר !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"בסדר" או "לא בסדר" זה מושגים חסרי משמעות. יש "יעיל" ו- "לא יעיל", "קל, יקר, בעל פוטנציאל לתופעות לוואי ועובד לטווח קצר" מול "קשה, לא יקר, יעיל ולטווח ארוך".

איך אתה רוצה שאני אתקן את התמונה - אמחק את הצלקת בפוטושופ?

נערך לאחרונה:
החלפתי את התמונה בקישור לדף האינטרנט שבו היא נמצאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית