עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חד משמעית את גוף החלומות:s85:מה תעדיפו?
להיות איזה אנשי עסקים עשירים וממש "להצליח בחיים" מה שנקרא אבל בשביל זה תצטרכו לוותר על אימונים ותראו קצת כמו סמרטוטים כל חייכם חיצונית או
להיות ממוצעים מבחינה כלכלית אבל עם גוף החלומות שלכם ולא מוותרים לעולם על כושר ותזונה?
why not both?
תיאורטית אפשר רק אחד , נגיד אני מכיר כאלה שעכשיו הולכים ללמוד נגיד מחשבים שלעבוד בהייטק זה משכורת פיצוץ אבל הם כל יום לומדים עד שהולכים לישון וזה לוותר על להתאמן וכשהם ראו תהסתייגות שלי מזה שלא מוכן לוותר על להתאמן בשביל לימודים נגיד הם אמרו לי שבשביל להתקדם בחיים חייב לעשות ויתורים ואתה יכול לחזור אחרי הלימודים מקסימום (3-4 שנים) ולא כל כך הסכמתי איתםלא רואה למה לא גם וגם
אבל תיאורטית לשם השאלה כסף חד משמעית
התכוונתי כמובן גם מבחינה בריאותיתשאלה מעולה,
אם זה היה להתאמן ברמה גבוהה ותזונה מותאמת ולשמור על זה לכל החיים אל מול עושר אז כמובן שאימונים.
התרומה של ״גוף החלומות״ היא ויזואלית בלבד ולא לוקחת בחשבון את כל היתרונות באימונים בכללי, ככה שבמקרה שציינת הייתי בוחר בעושר.
חד משמעית את גוף החלומות:s85:
אני אגיד לך יותר מזה, אם מציעים לי עכשיו או 10 מיליון דולר או לקבל את גוף החלומות שלי והוא נשאר איתי לכל החיים לא משנה מה אני אוכל והאם אני מתאמן, ברור שלוקח את הגוף.
ואז משקיע את כל המאמצים בלהרוויח כסף
כסף לא קונה אושר, לכן אני אומר שאני מעדיף להיות בריא עם סכום נאה בכיס...מה תעדיפו?
להיות איזה אנשי עסקים עשירים וממש "להצליח בחיים" מה שנקרא אבל בשביל זה תצטרכו לוותר על אימונים ותראו קצת כמו סמרטוטים כל חייכם חיצונית או
להיות ממוצעים מבחינה כלכלית אבל עם גוף החלומות שלכם ולא מוותרים לעולם על כושר ותזונה?
אני גם ככה ואנשים לא מבינים אותי חחחד משמעית את גוף החלומות:s85:
אני אגיד לך יותר מזה, אם מציעים לי עכשיו או 10 מיליון דולר או לקבל את גוף החלומות שלי והוא נשאר איתי לכל החיים לא משנה מה אני אוכל והאם אני מתאמן, ברור שלוקח את הגוף.
ואז משקיע את כל המאמצים בלהרוויח כסף
התגובה הכי טובה שלך אבר..הנפש
סבבה גוף חלומות,מה עושים הפרצוף אבל?עם גוף החלומות שלכם
פרצוף הולכים למנתח פלסטי שיזריק בוטוקס ויעשה אותו מיקל ג'קסון הבאהתגובה הכי טובה שלך אבר..
סבבה גוף חלומות,מה עושים הפרצוף אבל?
שוב,שואל בשביל חבר (דאבל ווינק)
לא תודהפרצוף הולכים למנתח פלסטי שיזריק בוטוקס ויעשה אותו מיקל ג'קסון הבא
חחחחחחחהתגובה הכי טובה שלך אבר..
סבבה גוף חלומות,מה עושים הפרצוף אבל?
שוב,שואל בשביל חבר (דאבל ווינק)
אז תהיה ג'ון ג'קסון האיסלאמיסט אחרי הזרקה של בוטוקס בלי לקצץ את זקן הג'יאהד.לא תודה
מעדיף להישאר ג'ון האיסלמיסט
אגלה לך משהוחחחחחחח
אחת הסיבות שאני מתאמץ כל כך הרבה , עם הפרצוף אין לי יותר מדי מה לעשות אבל עם הגוף כן .
NEVERבלי לקצץ את זקן הג'יאהד
מגדלים זקן ולא רואים 75% ממנומה עושים הפרצוף אבל?
מצח רצח נשארמגדלים זקן ולא רואים 75% ממנו
אז שיער (בטורקיה)מצח רצח נשאר
חבל על הכסף..יש לי פאפאחה בבית (כמו של חאביב),עדיףאז שיער (בטורקיה)
בלונד?פאפאחה