הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקת סקוואט

אתה נוטה יותר מדי קדימה, תסתכל על העקבים שלך ואיך שהם עולים, המוט לא נע בקו ישר.
תוציא ברכיים החוצה הכי חזק שאתה יכול
אתה מתחיל את התנועה שלך ככה שאתה לוקח את הישבן אחורה.. אתה אמור קודם כל להוציא את הברכיים קדימה בחלק הראשון של התנועה (עד שיהיו באותו הקו עם קצות האצבעות פחות או יותר), אחר"כ למשוך את התחת אחורה ובאותו הזמן להוציא את הברכיים החוצה. חזה תמיד מורם, שכמות מכווצות ומרפקים למעלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה קודם כל.
אני מבין מה שאתה אומר עם העקבים אבל אני באמת לא רואה איפה העקבים שלי עולים?

והחדר כושר הוא הולמס פלייס עזריאלי

אתה עושה high-bar סקוואט עם טכניקה של low bar, ומפצה על זה עם יופי יופי של גמישות בגב העליון. לא יודע איך זה משפיע על המשך דרכך, יכול להיות שבעתיד, במשקלים יותר גבוהים, המנוף יכריע את זוקפי הגב.

אני לא ראיתי את מה שהמגיב מעליי ראה.
אני הייתי מרוצה, אם זה הייתי אני.

תודה על התגובה קודם כל.
אני מבין מה שאתה אומר עם העקבים אבל אני באמת לא רואה איפה העקבים שלי עולים?

והחדר כושר הוא הולמס פלייס עזריאלי
בסרטון הראשון על החזרה הראשונה. אתה רוצה שאני אצלם לך?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה high-bar סקוואט עם טכניקה של low bar, ומפצה על זה עם יופי יופי של גמישות בגב העליון. לא יודע איך זה משפיע על המשך דרכך, יכול להיות שבעתיד, במשקלים יותר גבוהים, המנוף יכריע את זוקפי הגב.

אני לא ראיתי את מה שהמגיב מעליי ראה.
אני הייתי מרוצה, אם זה הייתי אני.

חח אכן זה הסקוואט שלי. אמרו לי מספר פעמים שאם זה עובד אין צורך לתקן את זה ושזה לא באמת מפריע לתרגיל.

וכן אני אשמח אם תוכל להסביר לי בדיוק איפה הבעיה עם העקבים, תודה!

akev.png

ברגע שהעקב שלך באוויר זה אומר שהמשקל לא יושב לך על אמצע הרגל אלא על החלק הקדמי, ואז אתה נע קדימה ואתה כבר יודע את ההמשך.
מה שאתה צריך לעשות זה לשבת מספיק אחורה ככה שתרגיש שהמשקל נופל על אמצע הרגל והעקבים יהיו מקובעים לריצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית