הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפו 6 אולטרה

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם,
צרכתי את הליפו 6 החדש. שמעתי עליו רק תגובות טובות, ולכן החלטתי ללכת עליו.
אני לא בחור שמן או משהו, פשוט יש לי מן כרס שברצוני להוריד, והבנתי שהליפו יעשה את העבודה עבורי מצויין עם תזונה נכונה כמובן ואימוני אירובי עצימים. אני עובד על אירובי יחסית הרבה זמן (מעל שלושה חודשים), ועדיין לא ראיתי תוצאות מלהיבות חוץ מלרדת 3-4 קילו בערך .. וגם, בלחץ.
עכשיו לשאלה (כמובן לאלו שמכירים ורכשו את הליפו 6 בלאק בעבר) :
יש לי הרגשה של דיכוי רעב, אני אוכל כאילו בכוח, בנוסף כאילו יש לי איזו מכונת כביסה בבטן. האם זו ההרגשה שאמורים להרגיש ממנו? אולי זה סתם עניין פסיכולוגי? הבנתי שהוא חזק, אבל לא עד כדי כך ..
יש לו תופעות לוואי אולי, מישהו מכיר או חווה? אני מרגיש מרץ רב, זה כן .. אבל בבטן הרגשה מוזרה, לא יודע איך להסביר. האם אלו התסמונים הכלליים של שורפי השומן (הטבעיים) נגדיר את זה ככה, או שזה פשוט לא מתאים לכל אחד? תודה לעוזרים.
שבוע טוב, ולילה טוב.
ארז.

אני לקחתי אותו הוא מעולה אל תקח לפני אוכל וגם לא 6 שעות לפני שינה
אני הייתי לוקח שעתיים לפני אימון היה אדיר לגבי הרגשה מוזרה בבטן היה לי רק שהייתי לוקח אותו בבוקר סךהכל
כדור מצויין

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני מרגיש כאילו כל הבטן שלי מתהפכת. לקחתי אותו על בטן ריקה, כחצי שעה עד 40 דק' לפני האימון (כמו שהסבירו לי).
אמרו לי ביום ללא אימון לקחת אותו איך כשאני קם גם, לפני האוכל ..
וביום של אימון מאסיבי לקחת אותו אחד בבוקר, ואחד שוב, חצי שעה עד 40 דק' לפני האימון, גם .. לפני האוכל.
מה אומרים?!
ולמה אני לעזאזל מרגיש כאילו דיכוי של רעב למשך היום? מתי ההשפעה שלו מסתיימת (אחרי כמה שעות)? והאם יש בו כלשהו סיכון? תופעות לוואי? וכו' ..
תודה.

אני גם שלקחתי אותו בבוקר היה קשה לי לאכול תקח 1 בבוקר ואחד שעתיים לפני אימון ואז תראה שההשפעה שלו תרד קצת אחרי האימון יהיה לך תאבון

• פותח/ת השרשור
אחלה. תודה רבה נשמה. עזרת לי מאד.
חוץ מזה אין לי ממה להלחץ או משהו נכון? זו הרגשה טבעית לחלוטין זאת אומרת .. לפי מה שאני מבין?
יש לו תופעות לוואי, משהו? תודה שוב פעם.
ולילה טוב.

אחי התופעת לוואי היחידה שהייתה לי זה מרץ אדיר! הייתי יושב בבית והרגליים קופצות חחח אבל אל תעבור את ה-2 ביום ואל תיקח שתיים ביחד

• פותח/ת השרשור
סבבה. תודה רבה נשמה.
שבוע טוב!
מקווה שההרגשה של הבטן תעבור וכמה שיותר מהר, למה היא לא הכי נעימה שבעולם ..
לילה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית