הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זרמים בידיים

• פותח/ת השרשור MUKI-007
  • פורסם בתאריך
M

MUKI-007

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
התחלתי להתאמן לפני כ3 חודשים ובחודש האחרון הקפאתי את המנוי בחדר הכושר אך המשכתי להתאמן רק בשכיבות שמיכה כל יום 150 לא רצוף ועכשיו היום אחרי כבר חודש שאני מתאמן בשכיבות שמיכה כשאני עושה את השכיבו אז אני מרגיש כמו זרמים בידיים מהמרפקים ומטה עד לאמצע שבידיוק בין הכף יד למרפק עצמו

אז מה זה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לחץ על העצב...
תעשה שכיבות סמיכה על אגרופים. זה לא כל כך בריא לכל אחד לעשות שכיבות סמיכה עם הידיים פרוסות.
אם זה עדין נמשך, יכול להיות שהלחץ הוא במרפק, ואז זו בעיה קצת יותר מעצבנת.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה על העצה אז זה לא שיש לי בעיה או משהו נכון ?

אבל הרגשתי את זה ממש רק היום והרגשתי אז זה חלש כבר לפני שבוע אז האפשרות היחידה שלי פשוט לעשות על אגרופים כי על אגרופים זה קשה

אולי אני פשוט יפסיק יומים ואני יתן לידיים מנוחה ואז אני יחזור לזה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה לנוח שבוע אפילו...

ואין ברירה. המנח בשכיבות סמיכה של כף היד הוא לא בדיוק מנח טוב. אם זה לוחץ חזק על העצב ואתה מרגיש זרמים, אז זה לא שווה לעשות את זה.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי בכללי לחטב את כל הגוף בגלל זה התחלתי ללכת למכון כושר לפני כ 3 חודשים ולגבי הידיים לחזק את הידיים ולגדל את השרירים

אני עושה 50 ואז כמה שניות נח 30\20 פעמים ואז ככה כל פעם 20 עד שאני מגיע ל 150

אתה לא יכול "לגדל את השרירים" ו "לחטב את כל הגוף" בו זמנית, אתה צריך להחליט וגם כאשר אתה מחליט אתה לא עובד נכון ומבזבז זמן יקר.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה זאת אומרת אני לא יכול הכל אני עובד על כל החלקים בגוף במכון כושר לפי תוכנית שבנה לי המדריך והשכיבות שמיכה זה אני מוסיף בסך הכל
אז אני לא מבין למה אי אפשר לגדל את השרירם אני לא רוצה שיהיו לי ידיים סוסות ענקיות , בסך הכל שהשריר יקבל צורה של שריר חזק ומחוטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית