הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופח שומנים- אמת /שקר?

דניאל29

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
325
97
0
http://www.lipo-less.co.il/home/doc.aspx?mCatID=122
מי יודע לתת תשובה בענין?

יש לי בעיה , אני שנה מתאמנת כבר, התפריט שלי הוא די דל..(העלתי אותו לפה לפני כמה ימים..)והמשקל שלי לא זז כולה איזה חצי קג" לפה ולפה.. (כדאי שורפי שומן)
ואני מנסה לצרוך יותר חלבון לאחרונה, ואני ממש בלחץ להעלות במשקל
הארובי שלי הוא כשעה כל פעם, בימים שלא אמוני כח , במידה ואני מפספסת כח אני עושה ארובי במקום..ז"א יש מצב ליומיים ארובי של שעה ..
עצות מישהו/י?
טנקס.
:120ag:

http://www.lipo-less.co.il/home/doc.aspx?mCatID=122
מי יודע לתת תשובה בענין?

יש לי בעיה , אני שנה מתאמנת כבר, התפריט שלי הוא די דל..(העלתי אותו לפה לפני כמה ימים..)והמשקל שלי לא זז כולה איזה חצי קג" לפה ולפה.. (כדאי שורפי שומן)
ואני מנסה לצרוך יותר חלבון לאחרונה, ואני ממש בלחץ להעלות במשקל
הארובי שלי הוא כשעה כל פעם, בימים שלא אמוני כח , במידה ואני מפספסת כח אני עושה ארובי במקום..ז"א יש מצב ליומיים ארובי של שעה ..
עצות מישהו/י?
טנקס.
:120ag:

את בלחץ להעלות במשקל ועקב כך עושה אירובי ואוכלת בתפריט דל?

סביר להניח שמתי שירדת במשקל בהתחלה..את דיי הורגת את עצמך עם קפדנות כזאת (מבחינה אירובית ואנאירובית) מה שגרם לחילוף חומרים שלך להתרגל בסופו של דבר לגרעון ובלם את העליה במשקל..
או אפשרות ב'
התפריט שלך לא טוב.תכתבי אותו

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------

ולגבי הכדורים אני מקווה שאת מבינה שהתשובה היא לא לכן לא הרגשתי שאני צריך לומר אפילו

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שמתי שירדת במשקל בהתחלה..את דיי הורגת את עצמך עם קפדנות כזאת (מבחינה אירובית ואנאירובית) מה שגרם לחילוף חומרים שלך להתרגל בסופו של דבר לגרעון ובלם את העליה במשקל..
או אפשרות ב'
התפריט שלך לא טוב.תכתבי אותו

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------

ולגבי הכדורים אני מקווה שאת מבינה שהתשובה היא לא לכן לא הרגשתי שאני צריך לומר אפילו

א.זה התפריט- חייבת לציין שאתמול בערב קצת זללתי קצת יותר מידי אחרי שעור עיצוב וארובי של איזה 40 דק'..חזרתי רעבה - פשלה שלי.
וכמובן שבשבת..גם יש זלילה
סדר יום:
בוקר - חטיף אנרג'י שאייפ 99 קלו'/מעדן 0%

12:00- 2 פרוסות לחם קל , קוטג 3%/טונה,(בערך חצי קופסא
smile.gif
) ירקות

14:00 - פרי

15:00- חטיף אנרג'י 99 קלוריות / מעדן 0%

17:30: אימון כח/ארובי

20:00 ארוחה חמה מורכב בד"כ מ: עוף/דג/ + חיטה/אורז מלא ..ובטח עוד איזה ירקות..
או - יש אופציה לקחת שייק חלבון במקום ארוחת ערב.

ב. להמ כלכך נגד- מישוה התעמק קצת בתוכן הקפסולה?..;a2gasg

כמו שרשמנו לך באשכול הקודם שפירסמת את התפריט

התפריט הינו תפריט רעב וזה המכשול שלך בדיאטה

את צריכה לחשב כמה את שורפת ביום כולל מנוחה ואימונים ולהיות בגרעון מתון של שלא יותר מ 500~ קלוריות
יש בפורטל מדריך לחישוב שם תוכלי לקבל מספרים יותר מדוייקים
חובה לבנות תפריט ולספור קלוריות

• פותח/ת השרשור
אוקי... הבנתי, 😲
תוכלו לכוון אותי רק - על איזה מדריך במאמרים הכוונה?..
איך אני בכלל נכנסת למושג הזה של לחשב כמה קלוריות נכנסותויוצאות.. בזמנו קראי על המושגים של הBMR RMR.וכל זה..
אבל לחשב קלוריות של תפריט.. וכל הסדר יום..נשמע ממש מסובך..:🙁
אודה מאד להכוונה, תוד רבה!🙌

---------- התגובה התווספה ב 23:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:36 ----------

כמו שרשמנו לך באשכול הקודם שפירסמת את התפריט

התפריט הינו תפריט רעב וזה המכשול שלך בדיאטה

את צריכה לחשב כמה את שורפת ביום כולל מנוחה ואימונים ולהיות בגרעון מתון של שלא יותר מ 500~ קלוריות
יש בפורטל מדריך לחישוב שם תוכלי לקבל מספרים יותר מדוייקים
חובה לבנות תפריט ולספור קלוריות

מלניום..
הבנתי בעקבות ההערות( א) שהתפריט הינו לא טוב, לכן ..
פניתי בעיצה להכוונה איך לסדר אתזה..
ועכשו אני צריכה עוד הכוונה קטנה
ו..אני אומרת תודה.😍

יש מחשבון RMR בפורטל. את מכניסה גובה, משקל וגיל והוא נותן לך בהערכה את ההוצאה הקלורית היומית שלך.

את לא יורדת במשקל כנראה בגלל התפריט והOVER אירובי שאת עושה. זה דפק לך את המטבוליזם וזה יפגע בעוד דברים אם לא תפסיקי. להתחלה הייתי ממליץ לאכול חיובי איזה שבועיים כדי לאושש את הגוף, ואז אפשר להתחיל בגרעון של איזה 300~400 קלוריות יחד עם האירובי, ליום, עם עדיפות לדל פחמימה לירידה נקייה יותר 😃

• פותח/ת השרשור
תודה,
אבל איפה זה? בתפריטי תזונה?

ב.ואחרי שאני מחשבת תנתונים ..מה הלאה להשוות אתזה לאיזה נתון?..איך ממשיכים?
סורי..:120ag:

תודה,
אבל איפה זה? בתפריטי תזונה?

ב.ואחרי שאני מחשבת תנתונים ..מה הלאה להשוות אתזה לאיזה נתון?..איך ממשיכים?
סורי..:120ag:

נגיד והRMR שלך יצא 1800 קלוריות,אז תאכלי כל יום בגירעון של 400-500 קלוריות
זאת אומרת 1300-1400 קלוריות ביום.
אם עשית באותו היום אירובי ונגיד ושרפת באימון 400 קלוריות אז באותו היום תאכלי 1800 קלוריות

כמו שהבחור מעליי אמר,כדאי לך להיכנס למאזן חיובי למשך שבועיים כדי לזעזע את המטבוליזם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!חלק אני מכירה..:120ag:
הקושי הוא פשוט ליישם את החישובים והתפריט.. סביר להניח שאתקל עם זה..
תודה על העזרה שבת שלום!🥰

---------- התגובה התווספה ב 11:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:11 ----------

יש מחשבון RMR בפורטל. את מכניסה גובה, משקל וגיל והוא נותן לך בהערכה את ההוצאה הקלורית היומית שלך.

את לא יורדת במשקל כנראה בגלל התפריט והOVER אירובי שאת עושה. זה דפק לך את המטבוליזם וזה יפגע בעוד דברים אם לא תפסיקי. להתחלה הייתי ממליץ לאכול חיובי איזה שבועיים כדי לאושש את הגוף, ואז אפשר להתחיל בגרעון של איזה 300~400 קלוריות יחד עם האירובי, ליום, עם עדיפות לדל פחמימה לירידה נקייה יותר 😃

דל פחמימה הגוף שלי יתחרפן...😛

---------- התגובה התווספה ב 11:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:17 ----------

נגיד והRMR שלך יצא 1800 קלוריות,אז תאכלי כל יום בגירעון של 400-500 קלוריות
זאת אומרת 1300-1400 קלוריות ביום.
אם עשית באותו היום אירובי ונגיד ושרפת באימון 400 קלוריות אז באותו היום תאכלי 1800 קלוריות

כמו שהבחור מעליי אמר,כדאי לך להיכנס למאזן חיובי למשך שבועיים כדי לזעזע את המטבוליזם.

תודה על ההסבר, אני אקרא ואחשב ונראה איפה אני מסתבכת..
:)תודה רבה

החטיף אנרג'י הזה זה סירחון.
תאכלי בבוקר חביתה או משהו, ואל תחליפי ארוחה בשייק.

את יכולה גם להוסיף אירובי. למרות שאני דיי בטוח שתרדי גם בתפריט הנוכחי רק תני לזה זמן.

• פותח/ת השרשור
זהו שזה בעיתי, כי אני בעבודה מהבוקר, אז ארוחה ממש ..בעיתי. אולי אולבראן עם מעדן 0%..נראה..
עכשו אני צריכה לרסן ת'עצמי מהתענוגי שבת..😃

ותחשבי את התפריט שלך באתר גולינגו, יש שם מחשבון תזונה מצויין

בהמשך תדעי כבר כל מזון כמה הוא אז תהיה פחות תלוי בחישובים/ מחשבונים והערכות יספיקו

כמו כן לידיעתך מאחר וראיתי שאת אוכלת מוצרים עם 0%
פחות שומן לא אומר פחות משמין או יותר מרזה
בלי סוכר לא אומר פחות משמין או יותר מרזה
כנל לכולסטרול
הכל זה עניין של מאזן קלורי
ואין שום סיבה שבחורה תכנס לדל פחמימה אם היא לא הולכת לתחרות פיטנס/בילדינג

מה שקרה זה שאת על תפריט של אנורקסיה, ועם כל הפעילות שאת עושה... את צריכה לאכול פי 3
בגוף שלך התרגל לכל כך קצת מזון ככה שהוא עובד בצורה חחסנכית כדי לפעול עם כמות המזון הזאת, ואת שורפת הרבה פחות קלוריות.
אני אומר חודש תוכלי כמו שצריך לפי הקלוריות למשקל.גובה.גיל שלך, תעלי קצת במשקל אמנם אבבל יהיה לך הרבה יותר פשוט לרדת אחרי זה.
ואחרי החודש הזה לא להגזים לבנות תפריט עם גירעון של 500 לא יותר (תתחשבי בעובדה ששעה אירובי זה פחות או יותר 500 קלוריות), ככה שאתה יכולה לאכול הרבה כל עוד את עושה פעילות גופנית קבועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית