הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סריאוס מאס וניל

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
יש לי את הSerious mass בטעם וניל ושפתחתי אותו היה לו טעם קצת מוזר.. לא דומה לוניל ועכשיו אני מערבב אותו עם מים ורואה שזה הופך לצבע כתום
יש סיכוי שזה מקולקל?

לא נסיתי את הוניל אבל בכללי סיריוס מאסס לא גיינר הכי טעים וגם השוקולד אצלם מגעיל.
לגבי מקולקל או לא קדם כל תירא על האריזה אמור להיות רשום תוקף, דבר שני חשוב לוודא שהאריזה הייתה סגורה כמו שצריך וחלק העליון היה סגור חזק(את זה שצריך לחתוך).
אם הכל תקין אז תתרגל לטעם, לגבי הצבע נשמע מוזר תשאל מישהו שניסע את הטעם(או שאני ישאל ואגיד לך בעוד כמה ימים)

לא נסיתי את הוניל אבל בכללי סיריוס מאסס לא גיינר הכי טעים וגם השוקולד אצלם מגעיל.
לגבי מקולקל או לא קדם כל תירא על האריזה אמור להיות רשום תוקף, דבר שני חשוב לוודא שהאריזה הייתה סגורה כמו שצריך וחלק העליון היה סגור חזק(את זה שצריך לחתוך).
אם הכל תקין אז תתרגל לטעם, לגבי הצבע נשמע מוזר תשאל מישהו שניסע את הטעם(או שאני ישאל ואגיד לך בעוד כמה ימים)

לפני שאתם מכניסים את הגיינר לרשימה השחורה, אני לגמרי חולק על דעתך בנוגע לטעם של הגיינר, קניתי לפני שנתיים שלוש טעם תות(לקחתי בטעות במקום שוקו) - מעז יצא מתוק, השייק הכי טעים שיצא לי להתקל בו... שידרג לי לגמרי את חווית האימון כמתאמן מתחיל כל כך נהנתי שמהרגע שסיימתי חיכיתי לאימון הבא רק בשביל השייק שאחרי :hoel

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית