הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין לא משפיעים

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
שבת שלום,
קניתי לפני כמה ימים כדורי קפאין של פרו בודי 100 מ"ג.
אני התחלתי עם 2 כדורים וזה לא עושה לי כלום,עברתי ל 3 וגם לא משפיע עלי.
אני שותה קפאין כמעט פעמיים ביום,נס בבוקר והפוך.
חשבתי לעשות גמילה לגמרי מקפאין האם זה יעזור?

בהנחה שהכל בסדר עם הכדורים. אז כן, לך על שבוע בלי. ותנסה שוב.
אל תצפה גם לאיזה מרץ מטורף, זה בסך הכל קפאין.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה.
פשוט אני די עייף במזמן האחרון זאת הסיבה שאני בכלל קניתי תכדורים,אני בקושי מסיים אימון.

יכול להיות שעייפות נובעת לא מאימונים או אורך חיים מעייף מידי אלא מי חוסר ויטמינים-מינרלים או מאזן הורמונלי לא תקין ואם ככה אז צריכת יתר של קפאין תחמיר את העניין בגלל שקפיאין מפריע לספיגה של מינרלים וויטמינים מסויימים.
בגלל זה תוודא שהתזונה שלך נכונה לפני שאתה דוחף כדורי קפיאין כי אם כן אז 2 כוסות קפה אמורות להספיק כדי לשמור על ערונות במהלך היום ולפני האימון פורמולה כלשהי תמיד תהיה עדיפה על נטו קופאין.

• פותח/ת השרשור
אני ביום יום אוכל הרבה פירות הרבה ירקות ויטמינים לא ניראה לי שחסר.
אני במאזן קלורי נמוך במיוחד ודי הרדתי פחממות יודע שזה לא טוב כל כך,כך שאני משנה זאת.
אני שותה הרבה קפאין ביום יום,בבוקר צהריים ולפעמים גם בלילה.
אני אעשה כרגע באמת הפסקה מקפאין ואראה אם זה עזר במידה ולא באמת אלך לבדיקת דם.

כמה אתה שוקל?? אולי אתה לא לוקח מנה מספקת???

צריך לקחת 5מ"ג לכול קילוגרם גוף , זה המינון שאני לוקח וזה עובד פלאים.
מה גם שהחברה של הכדורים משנה , אני משתמש ב פרו לאב (200 מ"ג כדור) , חברה שנחשבת להכי טובה בקפאין.

• פותח/ת השרשור
היה לי קצת עם להזמין וכל זה כך שהלכתי לחנות אחת וקניתי מה שהיה,ציינתי בהודעה הראשונה תחברה.
מדובר על כדורים של 100 מ"ג כל כדור.
אני בהתחלה השתמשתי ב 2 כדורים וגם ב 3.
אני שוקל 102,ואמרו לי לא לקחת יותר מ 400 מ"ג אמרו לי לא לעבור ולהמנע אפילו מ 4 כדורים.

400 אמור לעבוד עליך , זה המינון הנכון , בתכלס אני לא יודע כמה טובה החברה "פרו בודי" במה שנוגע לקפאין , אולי למישהוא יש נסיון איתם.

מעבר לזה , ההמלצה לקחת קפאין על בטן ריקה על מנת שזה ישפיע מקס, זה נתון חשוב מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית