הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג|המסע מעיגולים בבטן עד לק1ביות!!

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
בן 18 וחצי, 1.70 על 86.5 ק"ג (נשקלתי איך שקמתי בבוקר)
א"ש גבוה,בטח איזה 20%
הנה תמונות קצת תשטפו את העיניים

בחדר של אחותי ^ חח

dscf5701q.jpg

כן..הצטלמתי במעלית חח^^

זהו..
מחר אני מתחיל להיות על נייטרלי ולאט לאט בהדרגה לקצץ פחמימות ושומן
המטרה בחיטוב להגיע ל13%
כל שבוע בערך אני אעלה איזה תמונת עדכון
תנו בתגובות:s85:

בהצלחה, יש הרבה עבודה, ממליץ לך לאכול עכשיו איזה סופגניה שתיים ובכללי לעשות ארוחת שחיטות שתכין אותך פסיכולוגית לתקופת חיטוב ארוכה (כי מחכה לך כזאת). ד.א. אני חושב שיהיה עדיך להעלות תמונה כל שבועיים על מנת שיהיה קל יותר לראות הבדל.
לא ציינת מה התוכנית שאתה הולך לעשות [?]
ו-13% לא מבטיח ק1ביות, תלוי בגנטיקה שלך.
בהצלחה בחור!

• פותח/ת השרשור
כן אחי מחכה תקופה לא קצרה חח,תודה גבר! , ד"א ראיתי התחלה של קוביות כבר ב15 % לפני כמה חודשים אז ככה שאני לא דואג. רואים אצלי המון הפרדות וורידים יחסית ל20 % שומן .(למרות שזה לא אינדקציה לאחוז שומן גבוה או נמוך)
נכון, שכחתי לציין תכנית:
A-
בנץ' 3X6-8
פרפר דאמבלים 3X8 שיפוע נייטרלי
לג פרס 3X6-8(נפצעתי בסקוואט..אל תקפצו עליי חח)
פשיטת ירך(כל כמה אימונים אני מכניס דדליפט 1X6 במקום פשיטת ירך) 3X8
מקבילים 3X12

B-
מתח רחב 3X8-10
פולי עליון צר 3X8
פרס 3X8
כפיפת מרפקים 3X8-10

התכנית לא כזאת להיט ,אבל אני מתנחם בעובדה שכל 3 שבועות אני אחליף תכנית. אני אתחיל בAB כזה , ועוד 3-4 שבועות אני אעבור לFBW עם סקוואט ודדליפט .

ד"א חשוב לציין שהתכנית הזאת (הAB) בנויה בלי סקוואט ודדליפט לא רק בגלל הקושי בחיטוב והאנרגיה הפחותה וגם בגלל שאני פצוע בסקוואט כרגע אלא גם בגלל שאני הולך להיות כל יום במכון .
3 ימים אנ-אירובי , 4 ימים אחרים אירובי עצימות נמוכה
בניתי תפריט יחיד בגרעון של 450-500 קלוריות , כאשר בכל יום ויום אני אשרוף 250 קלוריות . לא משנה באיזה אימון

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:00 ----------

נשקלתי היום בבוקר אחרי 10 שעות שינה חחח 86 ק"ג בדיוק..
התחלתי היום AB :
אימון B קליל
פולי עליון 3 סטים באחיזות שונות,גם צר,גם רחב משכתי 210 LB,אפשרי יותר ,מתחיל להתרגל לתרגיל אחרי כמה חודשים שלא נגעתי במכונות
מתח בסופנציה 3X7-8,נחמד כזה משקל גוף
פרס 3X6-7 של 52.5 ק"ג , אפשרי יותר , אימון הבא אולי נוסיף עוד 2-3 ק"ג
כפיפת מרפקים 31 ק"ג 3X8-10, קליל,התגעגעתי לפאמפ
ועוד תרגיל בקטנה לכתף אחורית..3 סטים קלילים

• פותח/ת השרשור
תודה אחי,היום התחלתי נייטרלי עד עוד כמה ימים ואז מתחיל לקצץ לאט לאט
מקווה להפציץ 🤘

• פותח/ת השרשור
היום אימון A הייתי עייף ממש..אני צריך לחזור שוב לשתות קפה לפני האימון

בנץ' פרס 3X6-7 של 75 ק"ג ,נחמד כזה..מתחילים להרגיש עייפות לאט לאט במהלך ה אימונים

לחיצת חזה בדאמבלים 3X8 של 20 ק"ג כל יד ,אפשרי הרבה יותר משקל..

מקבילים 3X8-10 הייתי גמור מת(עשיתי בסוף האימון)

פשיטת ירך ופשיטת ברך 2 סטים לכל תרגיל , פאמפ נחמד כזה.משקלים בינוניים ל8 חזרות כאלו

עוד שבועיים אני מתחיל לעשות AB עם דדליפט .

ד"א אלו המשקלים שסיימתי איתם במסה :
דדליפט 1X5 של 146 ק"ג (יכולתי המון יותר..)
בנץ' פרס 3X5 של 87 ק"ג
פרס 3X5 של 61.5 ק"ג
מתח 3X5-6 עם תוספץ משקל (סה"כ 100 ק"ג)
סקוואט 100 ק"ג 3X5 היה יכול להיות המון יותר כיום ,אני מעריך עוד 17-25 ק"ג יותר כי נפצעתי לפני חודש בסקוואט.אין מה לעשות ,בטיחות ובריאות מעל הכל..

---------- התגובה התווספה ב 16:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:15 ----------

ד"א נשקלתי היום בבוקר
84.2 ק"ג ..מוזר><
כי אני על גרעון כל יום של 20-30 קלוריות (כל יום אני מקצץ עוד עד ל450-500 קל' ואז מתחיל כבר עם התפריט והאירובי וכאלה..עכשיו זה הקדמה לחיטוב עדיין חח)

---------- התגובה התווספה ב 22:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:19 ----------

http://imageshack.us

ארוחת צהריים^
135 ג' תפוחי אדמה מבושלים ללא קליפה
200 ג' חזה עוף מטוגן בלי שמן
סלט ירקות

• פותח/ת השרשור
חחח מה קורה אחשלי ? מתי אתה חוזר לSS חח?
ד"א חזרתי הרגע מאימון B
פרס 3X6-7 של 52.5 ק"ג ,נחמד
מתח CHIN UP 3X6-8 משקל גוף,סביר..הייתי עייף (בסוף אימון עשיתי)
כפיפת מרפקים 2X8 של 31 ק"ג בערך,קליל
פולי עליון 3X6
עוד תרגיל נחמד לכתף ,קצת פאמפ

יום ראשון מתחיל להכנס לתפריט של גרעון קלורי של 300-400 קלוריות..הגיע הזמן לשלב גם אירובי חח
ד"א, מישהו יודע למה זה קורה כשאני באימונים ממש אבל ממש עייף?
אני בתכלס כרגע בשבוע האחרון רק בסוג של נייטרלי כזה, אני לא בגרעון של יותר מ50 קלוריות..איך יכול להיות שאני כ"כ עייף? (במהלך המסה הייתי שותה קפה לפני האימון ובשבוע האחרון לא..יש מצב זה קשור?)

חוזר ? בחיים לא התחלתי ? הייתי אמור להתחיל לפני חודש אבל נפצעתי(בלי קשר למכון, מה גם שמצאתי חדר כושר חדש אני יבדוק..אותו) אני מקווה שזה בין 3-4 חודשיים נתחיל ss

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי ... בינתיים אתה במנוחה לגמרי ?או מתאמן בבית כדי לא להירקב?

לא עושה כלום, מדי פעם מטח ומתרגל טכניקה על משקל גוף בסקוואט.
אבל גיליתי שאין לי בעיה להתחיל ממשקלים של ss ואני לא צריך להתחיל עם מוט קטן.. חחחח (עשיתי בנץ של 2 סטים עם מוט ריק, היה אירובי.. אז חוץ מבפרס (שגם לגביו אני לא בטוח שאני לא יכול..)

• פותח/ת השרשור
אהה סבבה אחי תנוח כמה שצריך..בריאות מעל הכל

בהצלחה.
מעניין לראות איך תראה אחרי חיטוב...
ואיך זה שאתה מרים רק 20 'ק"ג בחזה בדאמבל? אתה אמור להרים יותר לפי דעתי.

לכמה אחוזי שומן אתה רוצה להגיע בסוף החיטוב?

תפציץ 🤪

• פותח/ת השרשור
כי אני עושה הפסקות של דקה -דקה וחצי וגם החיטוב עושה את שלו,מה גם שאת עיקר הכוח באימון A אני משקיע בבנץ' פרס..זה רק תרגיל לעזר וגם רשמתי שאני יכול עוד משקל,מחר אני אעלה בזה טיפה,ל22-23 ק"ג
חשוב לי לא להגיע לכשלים באימונים כי גם ככה אני מתעייף מהר במהלך האימון כי יש פחות פחמימות וקלוריות

• פותח/ת השרשור
אימון A פשוט מעולה היה היום 👏

בנץ' פרס עשיתי חימום ופגשתי חבר במכון אז הייתי בזרימה לבדוק 1 RM שלי , עשיתי 93.5 ק"ג לבד בלי עזרה. ממש קלילי, הוספתי עוד משקל ולחצתי 102.5 ק"ג לחזרה אחת לבד!! הרגשה בשמיים ועוד אני בחיטוב..חח אח"כ עשיתי עוד 2X6 עם 75 ק"ג גם נחמד

לחיצת חזה בדאמבלים 3X8 של 24 ק"ג כל יד ממש קל

פשיטת ברך 1-2 סטים 200 ק"ג משהו קליל ל7-8 חזרות
אח"כ עשיתי כמה סטים לאנג'ים עם 20 ק"ג בכל יד

ואז עשיתי 2 סטים לחיצת חזה באחיזה צרה ,לא אהבתי את התרגיל אז עברתי לעוד סט מקבילים משקל גוף..
נשקלתי היום-84 ק"ג
עשיתי אירובי גם היום 200 קלוריות שרפתי ובאימון עצמו אני מניח עוד 200-250 קל'.
אפשר לאכול יותר היוםםם:s85:

תשתדל להימנע מהשטויות האלה של RM1 בחיטוב... או מנם בשלבים הראשונים של החיטוב אפשר עוד אפילו להתחזק, אבל בכללי לא מומלץ להתאמן עצים ולשבור שיאים (או לנסות) בחיטוב, מישום שההתאוששות שלך גרועה עקב גירעון קלורי>>>פציעה. אתה לא רוצה פציעה נכון?=אל תעשה שטויות בחיטוב תתאמן בדיוק לפי התוכנית תוסיף רק אירובי אם אתה רוצה לאכול קצת יותר.
בהצלחה בהמשך...
ד.א. תעלה לפה את התפריט שלך+הוצאה קלורית נראה מה אתה עושה... 😃

• פותח/ת השרשור
כה אחי ברור , סתם הייתי בזרימה לבדוק כי היה לי ספוטר כבר והמכון היה ריק חח
ובכללי אני עדיין לא על גרעון כזה גדול אז אמרתי "יאללה כדאי לבדוק כבר 1RM לפני שאני אתחיל חיטוב תכלס"
בעיקרון אני עדיין לא כזה אחיד מבחינת תפריט כי אני דואג לאכול בריא ולפי ערכים כאלו:
כ-150 קלוריות (גרעון) פחות מנייטרלי ,
170-180 ג' חלבון
200-220 ג' פחמימה
85-95 ג' שומן.
ברגע שאני מתחיל את החיטוב עם התפריט אז הגרעון יעמוד על 450-500 קלוריות ליום, עם 180 ג' פחמימה ו170 ג' חלבון , ובין 60-70 ג' שומן.
בחודש השני לחיטוב אני אעלה שומן , והרבה, בשביל לקצץ המון בפחמימה.

---------- התגובה התווספה ב 15:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:52 ----------

יום אירובי היום (2/01/12)
22 דק' על הסקי ועוד איזה 2 סטים קצרים מאוד של בטן וחתכתי הביתה
מתחיל את החיטוב היום בתכלס .היום אני יהיה על גרעון של 400-450 קלוריות בערך ומחר כבר על 500 בערך. עוד שבועיים אני אעלה תמונת עדכון. כבר היום אני נראה פחות נפוח וכאלה,ירדתי 2.5 ק"ג של נוזלים עד עכשיו(שבוע של נייטרלי עם גרעון של50-100 קל' ביום)

---------- התגובה התווספה 03-01-2012 ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-01-2012 ב 15:52 ----------

3/01/12 :
יום אירובי גם..עשיתי סקי 20 דק' עצימות בינונית וטיפה הליכון כדי לשחרר טיפה את הגוף
סט-שתיים של בטן וחתכתי הביתה..
ד"א במהלך חיטוב כל כמה זמן אתם נשקלים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
4.01.12
אימון B
מילטרי פרס 3X6-7 של 53 ק"ג נחמד ביותר..
פולי עליון צר 3X6 של 100 ק"ג,פאמפ טוב
תרגיל נוסף לכתף,2 סטים סבבה
כפיפת מרפקים 3 סטים 8 חזרות סבבה
מתח 3 סטים באחיזות שונות,6-7 חזרות משקל גוף

משקל נוכחי (על הבוקר לפני שצחצתי שיניים אפילו חח) 83.5 ק"ג, נוזלים מתחילים לרדת:161bd:

• פותח/ת השרשור
חח הודעה אחת למעלה היית רואה שיומיים ברצף אני מגיע למכון במיוחד לאירובי.
אצלי זה הולך ככה:
3 ימים אנ-אירובי
4 ימים אחרים אירובי עצימות בינוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית