הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוטבול

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
כי לא היה לי כח לחשוב על כותרת יצירתית ורק רציתי לשתף אתכם בסירטון האדיר הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה היה היום, עוד הוכחה שבפוטבול אנחנו זוכים לראות את הרמה האתלטית הכי גבוהה מכל ענפי הספורט שקיימים בעולם.

מהלך השנה בלי לחשוב פעמיים. מגיע לבנגלס לעלות.

זה היה היום, עוד הוכחה שבפוטבול אנחנו זוכים לראות את הרמה האתלטית הכי גבוהה מכל ענפי הספורט שקיימים בעולם.

לא בטוח לגבי זה, ראיתי דברים מטורפים דומים בNBA
תעיף מבט ב 0:25

נתור מטורף לא פחות.. אם הוא גם היה דופק סלטה כזאת אני בטוח שהיית רואה בברור שזה משתווה אם לא יותר גבוהה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא בטוח לגבי זה, ראיתי דברים מטורפים דומים בNBA
תעיף מבט ב 0:25
Shannon Brown Alley-oop from Pau Gasol vs.Celtics [Game 6-'10 Finals] - YouTube
נתור מטורף לא פחות.. אם הוא גם היה דופק סלטה כזאת אני בטוח שהיית רואה בברור שזה משתווה אם לא יותר גבוהה.

אתה כנראה קצת עיוור אם אתה לא מבין שהרמה האתלטית שהשחקן פוטבול הציג היא ליגה מעל שחקן הכדורסל.

בטח המאמן נבחרת אתלטיקה של ארה"ב מתחרפן בבית שלו

ההבדל בין שחקני פוטבול לכדורסל שבפוטבול הם יותר מהירים ויותר חזקים פי מליון בערך ולרוב הרסיברים בליגה יש ניתור דומה לשחקני אן ב איי

ההבדל בין שחקני פוטבול לכדורסל שבפוטבול הם יותר מהירים ויותר חזקים פי מליון בערך ולרוב הרסיברים בליגה יש ניתור דומה לשחקני אן ב איי

אני מסכים שסביר ששחקן פוטבול יהיה חזק יותר משחקן כדורסל (כי ברוב המקרים זה נכון).
אבל אם תסתכל על השחקנים בעמדות הכבדות ( C, PF ) תמצא שחקנים שבכיף היו נכנסים לטאקל עם שחקן פוטבול.
http://www.google.co.il/imgres?imgu...H3Tt6TL46E8gPIlPDDAQ&ved=0CFEQ9QEwBg&dur=1430
http://www.google.co.il/imgres?q=dw...&ndsp=55&ved=1t:429,r:45,s:0&biw=1920&bih=947

אני לא יודע איפה אתה חי, אבל שחקן כמו הווארד בחיים לא נכנס לתאקל עם דיפנסיף תאקל כמו נגיד סו שהוא 1.93 ס"מ ושוקל 140 קילו אגב יש מצב שסו יותר מהיר וזריז ממנו, מה תגיד על זה? הפרמטר היחידי שהווארד יותר טוב זה הניתור

http://en.wikipedia.org/wiki/Ndamukong_Suh

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה יוצא מאוד כואב ,אגב הוא עושה 40 מטר ספרינט ב 5.30 שניות. והוא "ביגמן" הרנינגבקים המוכשרים עושים סביבות ה10 שניות מאה מטר

להגיד כדורסל ופוטבול במשפט אחד זאת בדיחה יפה. ואני שחקתי כדורסל לא מעט שנים.

פחחח. סתכל על סנטרים ו pf.

---------- התגובה התווספה 26-12-2011 ב 00:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-12-2011 ב 22:16 ----------

להגיד כדורסל ופוטבול במשפט אחד זאת בדיחה יפה. ואני שחקתי כדורסל לא מעט שנים.

לא הבנתי...
ברור שאי אפשר להשוות בין 2 ענפי הספורט האלה, אבל אפשר להשוות בין היכולות האתלטיות של השחקנים שם לאחר סינון קטן ( יכולות של PG שונות לגמרי מיכולות של C לדוגמא)

לא הבנתי מה רצית להגיד, אבל שחקני פוטבול באוברול הם ברמה הכי גבוהה של אתלטיות מכל ענפי הספורט הקיימים כאמור אתלטיות= שילוב של כוח מהירות זריזות וניתור

ראיתי את זה בלייב הייתי בהלם ומסכן הליינבקר זה די השפלה חח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית