הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לציבור המעשנים

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
כידוע לכם ב1.1.12 ייכנס לתוקפו העלאת המס החדשה בנוגע לסיגריות.

אלו המחירים הצפויים לצרכן (ראה תמונה).

עישון נעים.

קבצים מצורפים

• 396778_223031097772379_195552677186888_482879_1864838421_n.jpg
    396778_223031097772379_195552677186888_482879_1864838421_n.jpg
    KB 34.3 · צפיות: 244
עכשיו הבנתי למה אבא שלי ביקש ממני לשלוח לו סיגרייה אלקטרונית...

גם אני ראיתי את זה בפייסבוק , לא הבנתי איך אתם יודעים שזה באמת נכון?
זה כמו החרא הזה שאנשים כותבים שעל כל SHARE פייסבוק תורם דולר לאיזה ילדה נזקקת חחחחח ואנשים מאמינים.
אני יכלתי גם לרשום מחירים איך אתה יודע שזה המקור האמין?

יש לי הרגשה שזה לא נכון. מחירי הטבק למקטרות עלו בשביל להתאים את עצמם באופן יחסי למחירי הסיגריות (והסיגרים), זה לא שכל מחירי הטבק עלו ב-480 אחוז.

• פותח/ת השרשור
גם אני ראיתי את זה בפייסבוק , לא הבנתי איך אתם יודעים שזה באמת נכון?
זה כמו החרא הזה שאנשים כותבים שעל כל SHARE פייסבוק תורם דולר לאיזה ילדה נזקקת חחחחח ואנשים מאמינים.
אני יכלתי גם לרשום מחירים איך אתה יודע שזה המקור האמין?

אני לא כתב ולא עשיתי עבודת תחקיר אני מודה.
אני גם רשמתי בהסתייגות שאלו מחירים צפויים לצרכן.

נצטרך להמתין ולראות.

it's weird cause i haven't found anything on the subject within the "mainstream" media though everyone seem to know about it.

if that's true, i'm glad i chose stopping with that crap now
cause really you'll need a second job to afford this healthy habit

(problems with my heb)

אין לי מה להגיד חוץ מהצליח להם אבל רק חלקית בסיגריות פשוט כולם עוברים לעשן נובלס אבל עם הנרגילה זה פשוט שחיטה ואני רואה עכשיו אצל חברים שלי זה הפך למחלה אנשים מביאים לך ראש מעשנים אליו 4 גחלים בשביל לוודות ששרפו לטבק את החיים ולא ביזבזו וגם קונים פחות טבק ופחות בכלות ראש.

מדינה מטומטמת. למה היא צריכה לחשוב בשבילי? בא לי לעשן נרגילה ואני לא צריך לתת דין אם זה בריא או לא לשום שר בממשלה המטומטמת הזאת.

הלוואי וזה יעלה,זה רק יתן לי מוטיבציה להפסיק לעשן ולהבין כל פעם מחדש כמה המדינה הזאת זבל

מדינה מטומטמת. למה היא צריכה לחשוב בשבילי? בא לי לעשן נרגילה ואני לא צריך לתת דין אם זה בריא או לא לשום שר בממשלה המטומטמת הזאת.

כי כשאתה תסבול מנזקי העישון בגיל מאוחר האזרח יצטרך לשלם לאשפז אותך ולטפל בך

זה סתם משחקים של האוצר להגדיל את ההכנסות, כמו הדלק

איפה ראית שלזה מה שהתכוונתי? ההפך הגמור ממה שאני חושב,זה רק יגרום לי לרצות להפסיק לעשן בגלל המחיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית