הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Extrim nutrition(לא Extreme)

ירוסלב

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
-58
47
0
מישהו שמע על החברה הזאת בכלל? לא מצאתי על אליה כלום באינטרנט, ומישהי ניסתה להוכיח לי שזה אחלה חברה ואמרה שמאמן אחד ימליץ לה על החברה הזאת...
אז מישהו שמע/ניסע מוצרים, זה באמת חברה טובה?

לא הייתי קונה מחברה שכותבת ככה אקסטרים. הם יכלו לחשוב על שם אחר...

אין סיבה לקנות מהם, יש מספיק מבחר מחברות אמינות

זה ליין כשר ואיכותי שמיוצר לבקשתי ע"י יבואן של SAN. שנה בשוק,מלא קהל מרוצה ו 0 תקלות.
אני מוכן להרחיב עם יש עניין והנהלת הפורום לא מתנגדת.

• פותח/ת השרשור
חחחח מעניין שמישהי הזאת אמרה שהיא משתמשת באבקה שלהם כבר שנתיים 😣

ומי הכשרים יש כבר SuperEffect שהוא מעולה וגם אין תלונות, אז למה לעזזל להמציא עוד משהו?
ובאמת מזה השם הדפוק הזה, יענו בגלל שיש כבר Extreme הם שינו את השם ל Extrim, יצירותי משהו...

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------

דרך הגב שאלה כדי לא לפתוח אשכול חדש: Myo Juiced של SAn אפשר להשיג בארץ? אם כן אז בכמה?

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

נכתב ע"י אז למה לעזזל להמציא עוד משהו? משהו...[COLOR="silver":
---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------

[/COLOR]דרך הגב שאלה כדי לא לפתוח אשכול חדש: Myo Juiced של SAn אפשר להשיג בארץ? אם כן אז בכמה?

הבנתי למה...

תרחיב תמיד מעניין לשמועה
שאחד המנהלים ייתן א'-אני יספר
חחחח מעניין שמישהי הזאת אמרה שהיא משתמשת באבקה שלהם כבר שנתיים 😣

ומי הכשרים יש כבר SuperEffect שהוא מעולה וגם אין תלונות, אז למה לעזזל להמציא עוד משהו?
ובאמת מזה השם הדפוק הזה, יענו בגלל שיש כבר Extreme הם שינו את השם ל Extrim, יצירותי משהו...

דרך הגב שאלה כדי לא לפתוח אשכול חדש: Myo Juiced של SAn אפשר להשיג בארץ? אם כן אז בכמה?

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

הבנתי למה...

סופר אפקט זה סיקוול של אקסטרים,אותו יצרן,אותם בעלים,אריזה שונה.
מיו ג'וסד יש בארץ בחנויות הנבחרות בסביבות ה 260-280 ש"ח. ממליץ על טעם תותי יער

• פותח/ת השרשור
שאחד המנהלים ייתן א'-אני יספר

סופר אפקט זה סיקוול של אקסטרים,אותו יצרן,אותם בעלים,אריזה שונה.
מיו ג'וסד יש בארץ בחנויות הנבחרות בסביבות ה 260-280 ש"ח. ממליץ על טעם תותי יער

מצאתי בכמה חנויות אבל לא הבנתי אריזה של 2.5 קילו 260?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית