הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רכישת dmaa

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
טוב אז נגמר לי הגק ואני מעוניין להזמין מאיביי( הנושא העיקרי לא הזמנה מחול) dmaa כ-10 גרם. לפי הפרסומים יש לקחת בין 25-50 מג מקסימום בכל שמונה שעות.
אני בכל מקרה לא מתכוון לקחת יותר מ 25 מג עם כמוסת קפאין רק בימי אימון ולא יותר מ4 פעמים בשבוע
האם מישהו התנסה עם dmaa בנפרד ולא כרכיב בממריץ ממותג כדי לאשר לי את המינונים. בעיקר ביחס לפוסט על מותם של 2 חיילים (שכנראה נטלו מינון מוגזם)?
האם יש מגבלה חוקית להכניס dmaa לארץ?
תודה. *

מה זאת אומרת. גם הגק מגיע כאבקה ויש לו סקופ שמאפשר לך לשלוט על המינונים.
הדאגה שלי היא גם אחרת: האם בכל הכבוד לאיביי מישהו יוכל לתקוע כף שהחומר לא עורבב עם חומרים אחרים ואולע אף מסוכנים

לא מדויק
מינוני הג'ק לא רשומים על גב הקופסא ואני גם לא הצלחתי למצוא ואתם באינטרנט
אל תשכח שגם בג'ק יש עוד כמה חומרים מעורבים ככה ששינוי המינון של הDMMA ישנה גם את המינון של הקפאין וכל השאר השטויות ששם (אלא אם כן אתה יודע בדיוק איך נראה DMMA ומפריד כל גרגיר וגרגיר

לא מדויק
מינוני הג'ק לא רשומים על גב הקופסא ואני גם לא הצלחתי למצוא ואתם באינטרנט
אל תשכח שגם בג'ק יש עוד כמה חומרים מעורבים ככה ששינוי המינון של הDMMA ישנה גם את המינון של הקפאין וכל השאר השטויות ששם (אלא אם כן אתה יודע בדיוק איך נראה DMMA ומפריד כל גרגיר וגרגיר

מדובר על פה רכישה של DMAA כמוצר נפרד (א)
בג'ק או כל פטנט אחר לצורך העניין לא ידוע עניין המינונים אבל סביר להניח שהוא נמוך ואפילו מאוד (ב)

לרושם ההודעה, למה לצרוך ב-2 זמנים שונים לאורך היום?

מדובר על פה רכישה של DMAA כמוצר נפרד (א)
בג'ק או כל פטנט אחר לצורך העניין לא ידוע עניין המינונים אבל סביר להניח שהוא נמוך ואפילו מאוד (ב)

לרושם ההודעה, למה לצרוך ב-2 זמנים שונים לאורך היום?

א.אני יודע
ב. במקום סתם להגיב כדי שבאמת תקרא.הוא כתב שגם הג'ק מגיע במינונים שמאפשרים לך לשלוט,ואז אני ייחסתי את האפשרות למינון של DMMA בג'ק.
ש1:לא כ"כ ידוע
ו2: מעורבב עם חומרים אחרים ככה שלא ניתן לזהות ובאמת לשנות מינון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית