ייעוץ בקשר לחלבונים.

• פותח/ת השרשור ^RoYaL^
  • פורסם בתאריך
R

^RoYaL^

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום, אני בחדר כושר די הרבה זמן ואין לי ממש השתפרות כמו לחבר שלי שגם שם, ואני משקיע וזה אבל אני חושב שהבעיה היא באוכל ובתזונה.
חבר שלי אוכל ממש טוב ולכן הוא משתפר ואני אוכל "סביר" (לא ממש אוכל שיש בו חלבונים וכאלה) ולכן ניראה לי שיש לי חוסר חלבונים.
ההורים שלי אומרים לי שזה ממש ממש לא בריא ויש כאלה שאמרו לי שעם לוקחים במינון קטן לא יקרה כלום. אז אפשר בבקשה תשובה חד משמעית ונכונה.
ואל תגידו לי תאכל יותר בריא וכאלה, אני מכיר אותי ואני יודע מה אני אוכל ואני אוכל טוב, פשוט אני חושב שיש לי פחות חלבונים ממה שצריך ובגלל זה אני רוצה לקחת.

ויש לי עוד כמה שאלות:
1. אם אני לוקח - כמה צריך לקחת ביום? לאכול ליפני או אחרי? יש דברים מיוחדים שאני צריך לעשות?
2. אני צריך ללכת לחדר כושר כל יום?
3. אם אני יפסיק מתישהו - מה יקרה לשרירים שלי עם אני גם יפסיק להיות בחדר כושר [אבל אני עושה עוד פעילויות, אני כל יום רץ, משחק כדורסל וכו']
4. המלצה שלכם לסוג חלבונים :

*תודה לעוזרים.

שלום, אני בחדר כושר די הרבה זמן ואין לי ממש השתפרות כמו לחבר שלי שגם שם, ואני משקיע וזה אבל אני חושב שהבעיה היא באוכל ובתזונה.
חבר שלי אוכל ממש טוב ולכן הוא משתפר ואני אוכל "סביר" (לא ממש אוכל שיש בו חלבונים וכאלה) ולכן ניראה לי שיש לי חוסר חלבונים.
ההורים שלי אומרים לי שזה ממש ממש לא בריא ויש כאלה שאמרו לי שעם לוקחים במינון קטן לא יקרה כלום. אז אפשר בבקשה תשובה חד משמעית ונכונה.
ואל תגידו לי תאכל יותר בריא וכאלה, אני מכיר אותי ואני יודע מה אני אוכל ואני אוכל טוב, פשוט אני חושב שיש לי פחות חלבונים ממה שצריך ובגלל זה אני רוצה לקחת.
קודם כל אבקת חלבון זה בדיוק כמו שאתה אוכל חלבונים מדגים\ גבינות \בשרים.
זה לא אבקת קסם ואם חסר לך חלבון בתפריט (שאת זה תוכל לדעת רק אם תחשב כמה גרם חלבון אתה אוכל) אתה יכול להוסיף עוד אוכל עשיר בחלבון: דגים, ביצים, גבינות, בשר בקר , עוף.
או לחלופין לקנות אבקת חלבון ולהשלים במידת הצורך.
אבקת חלבון לא תזיק לך מבחינה בריאותית (אלא אם אתה רגיש לאיזה מרכיב שיש בה אבל זה לא שכיח).
עלייה בשרירים (במסה) לא תלוי רק בכמה חלבון אתה אוכל אלא גם בכמות הקלוריות שאתה מכניס לגוף. לשם כך אתה צריך להיות על מאזן קלוריות חיובי.
קרא כאן :http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972

ויש לי עוד כמה שאלות:
1. אם אני לוקח - כמה צריך לקחת ביום? לאכול ליפני או אחרי? יש דברים מיוחדים שאני צריך לעשות? תלוי כמה חלבון חסר לך בתפריט, אם לדוגמה חסר 20 גרם - סקופ (מהת הגשה) אחד יספיק.
2. אני צריך ללכת לחדר כושר כל יום?לא, יש לך תוכנית אימון? ובלי שום קשר לא מומלץ להתאמן אותו שריר יום אחרי יום זאת משום שהשריר צריך מנוחה בכדי להתאושש ולהבנות.
3. אם אני יפסיק מתישהו - מה יקרה לשרירים שלי עם אני גם יפסיק להיות בחדר כושר [אבל אני עושה עוד פעילויות, אני כל יום רץ, משחק כדורסל וכו']בעיקרות לאט לאט השריר ירד אבל זה גם תלוי גם בתזונה שלך
4. המלצה שלכם לסוג חלבונים :

*תודה לעוזרים.
כמו כן קרא גם את שני אלו
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68

👋

3. אם אני יפסיק מתישהו - מה יקרה לשרירים שלי עם אני גם יפסיק להיות בחדר כושר [אבל אני עושה עוד פעילויות, אני כל יום רץ, משחק כדורסל וכו']
כבר ענו לך על השאר
בקשר לזה שאתה כל יום בפעילות... כנראה שזה גם דבר שמאט את העלייה במאסה שלך, בגלל שאתה לא משלים את מה שהוצאת
מנסיון אישי לפני שנה כל פעם אחרי המכון הייתי משחק כדורסל 2-4 שעות וגם לא הייתי אוכל מספיק והתפלאתי למה אני לא גדל, ורק היום אני מבין כמה התזונה היא חלק משמעותי ביותר מכל העניין.
אז קח את זה בחשבון ותעשה את השיקולים שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית