הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקאות (עם אלכוהול) טובים

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
תאמת שעד עכשיו יצא לי לשתות רק וודקות למיניהן וכנל גם בירות..
וקצת נימאס מזה גם לי וגם לכל החברה,
ועוד מעט יש עוד סיבה לשתות (שנה אזרחית חדשה).
אז אם ישלכם המלצות לכל מיני דברים טובים אז תכתבו כאן.
את ה"מתכונים" אני מאמין שאמצא באינטרנט אז לא צריך בהכרח לרשום אלא עם יש איזה תוספת מיוחדת.

אני לא חובב אלכוהול אבל ייגר זה יחסית "טעים" עד כמה שאלכוהול יכול להיות.

שתיתי פעם פליימינג למבורגיני - מומלץ 🤘
ידפוק לך את הצורה

• פותח/ת השרשור
אם אפשר דברים שלא צריך לקנות באיזה 100 שקל כל בקבוק וחמש סוגים של בקבוקים להכנה..
תודה 😃

---------- התגובה התווספה ב 20:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:06 ----------

וייגר טעמתי האמת .. באמת טעים

אתה יכול לנסות דברים נקיים כמו וויסקי (אני אוהב אירים) או סאותרן קומפורט או קוקטיילים שמכילים שני דברים כמו ג'ין וטוניק ולעבור לקוקטיילים יותר מורכבים כמו רוסי לבן שזה מאוד טעים.

אם אתה עדיין בראש של לנסות וודקה תקנו כל החבר'ה וואן גוך כרמל. טעמתי את זה פעם ראשונה שבוע שעבר וזה ממש טעים לעומת הדאבל אספרסו שלא משהו לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עדיין בראש של לנסות וודקה תקנו כל החבר'ה וואן גוך כרמל. טעמתי את זה פעם ראשונה שבוע שעבר וזה ממש טעים לעומת הדאבל אספרסו שלא משהו לדעתי.

מכיר מכיר.. באמת טוב,
אבל הדאבל אספרסו זה כ"כ גרוע, אני מכיר לפחות חמש מקרים שקנו ולא שתו מזה..
נזכרתי שלפני כמה שנים קנינו ייגר דבש, אולי נקנה את זה כבר.

שוטים של ערק ובשביל להעביר את הטעם לוואי(אני אוהב את הטעם) אתה יכול לתת שלוק של לימונים(מיץ), או פשוט פלחים של לימונים..

אני לא חובב אלכוהול אבל ייגר זה יחסית "טעים" עד כמה שאלכוהול יכול להיות.

שתיתי פעם פליימינג למבורגיני - מומלץ 🤘
ידפוק לך את הצורה

כן אבל זה דיי נאחס להכין פליימינג
צריך בלו קרסאו סמבוקה אייריש קרים ועוד כמה שטויות ובמילא אחרי גג 2 פליימינג אתה גמור

שמע קוקטיילים זה דורש משקה בסיס ולרב עוד משקה אלכוהולי ומיץ וזה בלאגן שלם וזה לא שווה את המאמץ וגם קצת גיי.

נסה יינות, ערק עם מים קרים ולימון, ג'ין טוניק, וויסקי (האירים קלילים)

אם אתה רוצה משהו ממש קליל - וורמוטים \ רום+ליים+מיץ מתוק-חמצמץ כלשהו

• פותח/ת השרשור
שמע קוקטיילים זה דורש משקה בסיס ולרב עוד משקה אלכוהולי ומיץ וזה בלאגן שלם וזה לא שווה את המאמץ וגם קצת גיי.

נסה יינות, ערק עם מים קרים ולימון, ג'ין טוניק, וויסקי (האירים קלילים)

אם אתה רוצה משהו ממש קליל - וורמוטים \ רום+ליים+מיץ מתוק-חמצמץ כלשהו
בגלל זה רשמתי באחד התגובות שיהיה לא הרבה משקאות מעורבבים גם מבחינת ההוצאה הכספית למשהו שאני לא מכיר..
יין, ערק וויסקי ברור ששתיתי - ברח לי מהראש מתי שכתבתי את הנושא.
בקשר לגיי - מן הסתם אנחנו לא שותים את זה חבורה של בנים לבד חחח

---------- התגובה התווספה ב 03:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:04 ----------

אתה יודע אולי עם מארגריטה זה טוב?

מרגריטה אם אני לא טועה זה וורמוט יבש עם ג'ין... זה תלוי איך אתה עם מריר.
וורמוט לבן זה משקה נעים אבל חלש באחוז אלכוהול...

אתה יכול לנסות דברים נקיים כמו וויסקי (אני אוהב אירים) או סאותרן קומפורט או קוקטיילים שמכילים שני דברים כמו ג'ין וטוניק ולעבור לקוקטיילים יותר מורכבים כמו רוסי לבן שזה מאוד טעים.

סאוטרן אדיר עם חמוציות
יש לך עצות נוספות בשבילו?

---------- התגובה התווספה ב 06:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:40 ----------

אם אתם 6 חבר'ה
שרוצים לדפוק את הראש
קנו אבסנט
ותשחקו משחק על שוטים,תתכוננו להקאות

---------- התגובה התווספה ב 06:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:41 ----------

דאבל אספרסו שערוריה
גועל נפש

מרגריטה אם אני לא טועה זה וורמוט יבש עם ג'ין... זה תלוי
מרגריטה היא ע"ב טקילה, עם סאוור וליקר תפוזים. לא רע בהתחשב בזה שזה קוקטייל- אבל אם כבר, עדיף לשתות פשוט טקילה.
וורמוט לבן זה משקה נעים אבל חלש באחוז אלכוהול...
וורמוט זה פשוט יין, כולל האחוז אלכוהול שבו.

טקילה איכותית/וויסקי אירי(בושמילס),ג'ק דניאלס.
הדאבל אספרסו גם נחמד.
אם אתה מחפש לשתות כמות ולהתמסטל חזק(ואני נגד זה) לך על וודקה טובה,ובצד קצת וויסקי,אחרי כוס וויסקי כבר לא מרגישים טעמים.

מרגריטה (לא קפואה) זה טעים אם אתה אוהב טקילה, וורמוט יבש עם ג׳ין זה הקוקטייל מרטיני למינהו

תנסו איזה בקבוק לימונצ׳לו זה ממש טעים ואני חושב שלא יקר כל כך (50 שקל אאלט)
עוד משהו מעניין אבל אין לכם כל כך זמן, זה לקחת בקבוק ערק ולשים בו כמה מסטיקים בזוקה כאלו כמו של פעם זה אמור לצאת ממש טעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית