הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעת על גיינר Dymatize

NoPainNoGain

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
שלום,

קניתי לא מזמן את הגיינר שנקרא Dymatize Elite MASS בטעם קרם עוגיות.
רציתי לשתף אותכם ולהמליץ עליו,

ממה שרשום הוא מכיל קריאטין וויטמינים והרבה דברים טובים

dymatize-elite-mass-facts_enl.jpg

הוא ממש טעים, מתערבב בסדר - צריך 30 שניות~ לנער בערך בישביל נוזל חלק בלי גושים.

המחיר סביר, יש יותר זולים אבל לדעתי שווה כל שקל.
מנה עולה 14 שקל~ בערך, שהייתי אומר שזה משתלם ולא הרבה מאכלים מביאים את מה שיש בגיינר במחיר שלו.

היתרונות:

איכות
טעם

חיסרונות:

מחיר
ריח חזק אבל טוב - עניין של טעם.

לסיכום, אין הרבה חיסרונות והחיסרונות שקיימים הם לא קריטיים.
ההבדל במחירים הוא הבדל של שקל לכל היותר / מנה.
הפיתרון לריח, למי שהוא חזק מידיי - לשים בארון.
אני ממליץ לכול מי שמחפש גיינר לנסות אותו כי באמת הוא מצויין.

הערות:
אומרים שהוא נספג טוב והוא עשוי מחומרים באיכות הגבוהה ביותר ובסטנדרט הגבוהה ביותר
אני לא ברמה של חוקר בישביל להגיד אם זה מדויק או לא, מצטער שאני לא יכול לספק לכם תשובה לזה 😵

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לו נתונים מעולים, הוא לא מפוצץ בסתם סוכרים, הוא טוב למי שרגיש ללקטוז כי הוא 97% נקי מלקטוז, יש בו אומגה 3, אומגה 6, 2 סוגי קריאטין והאחוז חלבון שלו מאד גבוה. מה גם שיש בו 60 מנות שזה מטורף לגיינר (אני לוקח חצי מנה כי זה מספיק, אז יוצא 60). והטעם שזה מרכיב חשוב הוא מעולה.

מעניין אותי איך הטעם של הגיינרים בהשוואה לאבקת חלבון, ההבדל בין הקלוריות עצום מרגישים את זה גם בטעם?
וגם האם זה משביע? אני מאמין שאחרי ארוחת 600 קלוריות שמורכבת מחזה עוף ואורז אתה תהיה הרבה יותר שבע, אבל עדיין.

גיינר מצויין אבל לדעתי מי הגיינרים של 1 ל 1 הוא עדיין מפסיד IsoMass של Ultimate ו ProComplex של Optimum אבל בהחלט הייתי מביא לו מקום שלישי בשוק.

• פותח/ת השרשור
אולטימט נוטרישן לא מומלץ הם נפלו בבדיקות מעבדה בעבר מה גם שבטעם הם לא חזקים.
לגבי הפרו קומפלקס אל תשווה לי בכלל, יש בו יותר סוכר, יותר כולסטרול והוא לא נקי מלקטוז כמו העלית מאס גיינר של דיימטייז, מה גם שעל הפרו קומפלקס לוקחים 650 ש"ח לאותו משקל כמו העלית מאס גיינר של דיימטייז שעליו לוקחים 448 ש"ח אז מבחינתי העלית מאס גיינר של דיימטייז ממוקם במקום הראשון בקלות.

• פותח/ת השרשור
300 בערך, בהסתמך לזה שמנה שלמה כוללת 600 קלוריות - חצי יכיל 300.
אל תשכח שכמות החלבון ביחס לקלוריות גבוהה הרבה יותר.

אולטימט נוטרישן לא מומלץ הם נפלו בבדיקות מעבדה בעבר מה גם שבטעם הם לא חזקים.
לגבי הפרו קומפלקס אל תשווה לי בכלל, יש בו יותר סוכר, יותר כולסטרול והוא לא נקי מלקטוז כמו העלית מאס גיינר של דיימטייז, מה גם שעל הפרו קומפלקס לוקחים 650 ש"ח לאותו משקל כמו העלית מאס גיינר של דיימטייז שעליו לוקחים 448 ש"ח אז מבחינתי העלית מאס גיינר של דיימטייז ממוקם במקום הראשון בקלות.

אולטימיית נפלו לפני כמה שנים(ב 2007 נירא לי) ומאז בודקים אותם ממש חזק והם לא עושים פשלות, ולדעתי זו עדיין חברה מאווד חזקה, תירא תמוצרים שלהם ותבין, טעם? אם לא ניסיתה תגיינר הזה אל תגיד סתם הטעם שלו פשוט מעולה(אפילו וניל!!). אני לא מסתכל על לקטוז כי אני לא רגיש אליו וכמה שיותר כולסטרול יותר טוב לדעתי כי מי כולסטרול נבנים ההורמונים ובאוכל אני בקושי מקבל אותו חוץ מי מנה אחת של בשר(200 גר) וביצה אחת לפעמים, אותו דבר לגבי סוכר כי את הגיינר אני לוקח רק אחרי האימון.

300 בערך, בהסתמך לזה שמנה שלמה כוללת 600 קלוריות - חצי יכיל 300.
אל תשכח שכמות החלבון ביחס לקלוריות גבוהה הרבה יותר.
300 קלוריות לחצי מנה? מה הטעם אז? קנה חלבון יהיה לך 120-130 למנה,ו80 מנות.
+סיניקרס ויש לך יותר קלוריות.אם גיינר אז כבר סריוס מאס עם יחס גדול לטובת הפחממות.
מנה סיריוס +חצי ליטר חלב וחמאת בוטנים יש לך איזה 1500 קלוריות לפחות.

• פותח/ת השרשור
אולטימיית נפלו לפני כמה שנים(ב 2007 נירא לי) ומאז בודקים אותם ממש חזק והם לא עושים פשלות, ולדעתי זו עדיין חברה מאווד חזקה, תירא תמוצרים שלהם ותבין, טעם? אם לא ניסיתה תגיינר הזה אל תגיד סתם הטעם שלו פשוט מעולה(אפילו וניל!!). אני לא מסתכל על לקטוז כי אני לא רגיש אליו וכמה שיותר כולסטרול יותר טוב לדעתי כי מי כולסטרול נבנים ההורמונים ובאוכל אני בקושי מקבל אותו חוץ מי מנה אחת של בשר(200 גר) וביצה אחת לפעמים, אותו דבר לגבי סוכר כי את הגיינר אני לוקח רק אחרי האימון.

אני מדבר על כאלה שטעמו את האולטימט נוטרישן והטעם דחה אותם, אני אפילו לא מתכוון לקחת את הריזיקה הזאת ולקנות אותו. תשאר מצידי עם הגיינר שלך לדעתי העלית מאס גיינר של דיימטייז עדיף גם באיכות וגם בטעם.

אני מדבר על כאלה שטעמו את האולטימט נוטרישן והטעם דחה אותם, אני אפילו לא מתכוון לקחת את הריזיקה הזאת ולקנות אותו. תשאר מצידי עם הגיינר שלך לדעתי העלית מאס גיינר של דיימטייז עדיף גם באיכות וגם בטעם.

אלית מאסס גם מעולה

• פותח/ת השרשור
300 קלוריות לחצי מנה? מה הטעם אז? קנה חלבון יהיה לך 120-130 למנה,ו80 מנות.
+סיניקרס ויש לך יותר קלוריות.אם גיינר אז כבר סריוס מאס עם יחס גדול לטובת הפחממות.
מנה סיריוס +חצי ליטר חלב וחמאת בוטנים יש לך איזה 1500 קלוריות לפחות.

אתה מתבלבל, יש לדיימטייז שני סוגי גיינרים, יש את ה ELITE MASS GAINER שזה הגיינר שקניתי והוא עם פחות פחמימות ויותר חלבון למנה והוא 97% נקי מלקטוז, במנה שלו יש 600 קלוריות (גודל המנה קטנה יותר- 150 גרם לכן יש "פחות קלוריות למנה" כי לוקחים פחות אבקה, תיקח יותר אבקה אז יהיו יותר קלוריות, מאד פשוט!)

יש את הגיינר השני שהוא SUPER MASS GAINER שהוא עם 1280 קלוריות ונתונים טובים יותר מהסריוס מאס של אופטימום שהזכרת, ה SUPER MASS GAINER מתאים יותר לאלה שחסרה להם יותר פחמימה בתפריט כי הוא מכיל כמות יפה יפה של פחמימות וגם הרבה חלבון.

לי אישית התאים יותר ה ELITE MASS GAINER של דיימטייז מבחינת כמות פחמימות וחלבון (כמות חלבון מעולה יש לו), אשכרה יש לדיימטייז 2 סוגים מעולים של גיינר לבחירה. מה גם שממש כייף לשתות אותו הוא טעים חבל על הזמן.

לגבי הסופר מאס של דיימטיז אני מסכים,אני פשוט חושב שזה בזבוז כסף לקנות גיינר שאין בו קלוריות,יוצא לך 27 גרם מנת חלבון ו60 מנות,קח אבקת חלבון רגילה יוצא לך כמות חלבון דומה ו80 מנות,אגב אני גם משתמש בחלבון של דיימטיז,גיינר אני קונה בתקופת מבחנים להפגזת 2000 קלוריות במכה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי הסופר מאס של דיימנטיז אני מסכים,אני פשוט חושב שזה בזבוז כסף לקנות גיינר שאין בו קלוריות,יוצא לך 27 גרם מנת חלבון ו60 מנות,קח אבקת חלבון רגילה יוצא לך כמות חלבון דומה ו80 מנות,אגב אני גם משתמש בחלבון של דיימנטיז,גיינר אני קונה בתקופת מבחנים להפגזת 2000 קלוריות במכה.

ברור שמי שקונה גיינר לוקח אותו כי קל לו יותר לקבל את החלבון שלו עם כמות גדולה של פחמימה שחסרה לו בתפריט בלי תהתעסק עם אוכל אלא להכין שייק וזהו לפתור את הבעיה.
מי שצריך רק חלבון ברור שיקנה רק אבקת חלבון. מי שצריך כמות אדירה גם של פחמימה יקנה את ה SUPER MASS GAINER של דיימטייז שהוא באמת נדיר בכמות החלבון והפחמימה שלו. אני לא הייתי צריך כזאת כמות של פחמימה והתאים לי יותר הגיינר של דיימטייז ELITE MASS GAINER שהכמות פחמימה שלו נכנסת לי טוב בתפריט, מה גם שיש בו אחלה כמות של מנות וזה יוצא מאד חסכוני.
על הטעם כבר דיברתי- מדהים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית