מקום טוב לאכול בו המבורגר-ובזול ?

זה ה160 בלייטנייט וזה ממש לא שווה לדעתי, אבל יש הרבה בורגריות שעושות 1+1 בימים מסוימים, בבורגוס זה ימי ראשון ואז יוצא ממש שווה

עריכה-אגב צריך כרטיס מועדון ל1+1

נערך לאחרונה:
הם עושות 1+1 לכל גודל ?
ומה המקסימום של הגודל אצלהם?

הכי גדול זה 300 וה1+1 זה על כל ההמבורגרים. יוצא לך כאילו 25 שקל ל300 גרם אם אתה מזמין עם עוד מישהו.

ושכחתי לכתוב שצריך כרטיס מועדון

הכי גדול זה 300 וה1+1 זה על כל ההמבורגרים. יוצא לך כאילו 25 שקל ל300 גרם אם אתה מזמין עם עוד מישהו.

הייתי כבר כמה פעמים בבורגוס ולא ביקשו ממני כרטיס מועדון בשביל ה1+1

המינימום שלי זה 600 חח
ולא בגלל שאני רוצה לאכול למרות שאני לא רעב.. פשוט פחות מזה לא משביע אותי.
50 שקל ל600 אז זה נשמע דיי טוב.

• פותח/ת השרשור
לא כולל ציפס. זה מבאס אבל כן ביום ראשון זה מבצע אדיר, שעולה על ה450 של הבלאק..79 שקל עם ציפס.

אכלתי בלא מעט מקומות
לא יכול להתחייב לגבי מחיר, אניח לא מכיר מקום שהוא ממש זול.
הרוב די דומה

בלאק - הכי טוב שאכלתי היה בפתח תקווה. הכי פחות טוב היה ברמת החייל. בסינימה בגלילות היו פעמים שהיה טוב היו שפחות.
התוספת שהכי אהבתי זה היה חמאת עגבניות מיובשות

האגדיר... גם. היו פעמים שכן והיו שפחות. הכי אהבתי באלנבי

מוזס... לא אוהב. סורי. הטעם יצא לי מהאף.
אישית אני מעדיף לוותר על הלייט נייט ועל הארט בורגר, ההמבורגר בקר שלהם יותר טעים.

אנוביס בפלורנטין. מקום קטן, לא מסעדה או משהו. יש להם רגיל, עם גבינת עזים בתוך ההמבורגר, ועם עגבניות מיובשות.
הייתה פעם אחת שהעגבניות היה מטורךף, ופעם אחרת לא הרגשתי את זה בכלל. בגדול גם, היו פעמים שהיה סבבה, היו שפחות.

רובינשטיין בפולג. שמעתי המלצות מחבר ושזה גם זול. לא אהבתי. הזמנתי מדיום ויצא לי שרוף.
אני באמת האחרון שיעשה מזה סיפור או סרט, בטח שלא אבקש שיחליפו לי, אבל אם כבר המלצרתי הגיעה לשולחן לשאול אם הכל בסדר, אז החלטתי לזרוק שהם קצת שרפו אותו.. היא משום מה החליטה להריץ על זה בדיחה ולצחוק. לא ממליץ לאכול שם

מיט בול בראשון.
המבורגר לא רע. יש להם צ'יפס שום שזה טעים.
החמוצים בתוך ההמבורגר מעולים. טעם ביתי. שווה לבדוק.

לופט בראשון לציון
תמיד כשאכלתי שם לא כזה התלהבתי. ההמבורגר עצמו טוב, אבל היה חסר טעם. פעם אחרונה אכלתי שם עם מילוי גבינה וזה היה מעולה. יש להם שם גם גדלים יחסית גדולים, הזמנתי שם 500 פעם אחת. גם במיט בול אתה יכול להוסיף ולקבל עוד 100 גרם.

בורגוס.. אכלתי בנתניה, ואכלתי בנהריה, ובעוד איזה מרכז באיזור... הוא סבבה, הוא לא היה משהו מיוחד בשביל שאני אזכור אותו במיוחד, אבל הוא יותר עממי.

בורגרס בר... הכי נחות ברשימה... אין מה להוסיף.

איוו בירושלים. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי.
לא פלצני, אין ירקות בצד ומחסור ברטבים. אין כזה דבר. מבקש שילוב הבית, וגבינת פרמזן מלמעלה וזה חלום. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי.
עממי, מקום קטן שיושבים ואוכלים.
באמת לדעתי אחד הטובים. קצת יקר. אני חושב שזה עולה סביב החמישים פלוס למנה + ציפס. הוא היה פעם יותר זול.

וולף נייט או משהו כזה בתל אביב.. סבבה.. הלחמניה שלו הייתה טובה. אני זוכר שהוא היה מלוח, אבל היה נחמד. קצת קטן, אין ממש אפשרויות להגדיל.

יש את האוון גארד ברמת החייל, ואת הדיקסי. לא ממש זוכר כמה טעים שם.

עזבו אתכם המבורגר לכו לאוליב בירושלים סנדוויצ'ים לפנים. הארוחה המושלמת לאמצע הלילה בימי חמישי 🤘
רוסט ביף כמובן. לגבי מה לשים אני תמיד אומר לו "משהו טעים" ותמיד אני מרוצה.

נערך לאחרונה:
ים-בורגר אילת, הביתן הראשון משמאל אם אתה מגיע מהקניות

בעונה 25 שח להמבורגר+ציפס+פחית, 15 שח בחורף, 15!!!!

הציפס הטוב בעולם, אין בכלל מה לדבר!
פחית נשארת פחית
המבורגר 3 מילימטר עשוי מהכל רק לא מבשר אבל הדבר הכי טעים שקיים, מגיע בלחמניה קלועה עם בצל צלוי

ציון 10

ים-בורגר אילת, הביתן הראשון משמאל אם אתה מגיע מהקניות

בעונה 25 שח להמבורגר+ציפס+פחית, 15 שח בחורף, 15!!!!

הציפס הטוב בעולם, אין בכלל מה לדבר!
פחית נשארת פחית
המבורגר 3 מילימטר עשוי מהכל רק לא מבשר אבל הדבר הכי טעים שקיים, מגיע בלחמניה קלועה עם בצל צלוי

ציון 10

חח
3 מילימטר
עשוי מהכל אבל לא מבשר

הכי טעים?
מה המבורגר בזה?

FAIL

• פותח/ת השרשור
יש את r בריבוע בפתח תקווה המבורגר של עד קילו שמונה מאות..
פעם הבאה אני הולך לאכול במג'יק בורגר , כדאי ?

חח
3 מילימטר
עשוי מהכל אבל לא מבשר

הכי טעים?
מה המבורגר בזה?

FAIL

חפירה קלה:

היינו כמה חברה, הלכנו לקניון (אילת ,כן) בדרך אכלנו באגדיר, יצא לכל אחד 70 שקל, היה טעים כמו חרא +-

חזרנו מהקניון, אפילו לא כלכך רעבים, אכלנו בים-בורגר, כולם (9 אנשים) אמרו שזה פיצוץ,
כולם, לקחו עוד מנה לדרך, שיהיה לנו במלון
לא עזבנו את אילת לפני שאכלנו שם כל יום ולקחנו ארוחה לדרך חזרה
כשהגענו הביתה, חשבנו על לחזור לאילת רק כדי לאכול שם

מה טעים בהמבורגר ? זה המבורגרים קפואים שיוצאים מקופסאת פלסטיק עלומת שם שביניהם נייר
הם גדולים אך דקים מאוד, הוא מכין אותם על הפלאנצ'ה, מטגן איתם בצל ותבלינים וגם מחמם שם את הלחמניה
שם מלא ירקות מה שתרצה עם קטשופ "מיטב" (שזה ליגה לאומית, בקבוק עולה 6 שקל בסופר)

בסופו של דבר הכל טעים, מתחבר, משביע, זורם, לא חונק ומשאיר טעם של עוד.

וזול 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית