הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעיה ב AB

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
עברתי מ SS ל AB מהפורטל (3פעמש')

זאת אומרת שיש אימון רגליים כל 4-5 ימים, שם אני עושה סקוואט 3*6-8 ולג פרס כנ'ל

1. מאז יום אחרי כל אימון אני מרגיש כאילו זה פעם ראשונה שאני מאמן רגליים, כמו שהתחלתי עכשיו להתאמן
זה ניראה לי יותר מידי זמן מנוחה לשריר כל 4-5 ימים , כן ?

2. אני יורד במשקלים של הרגליים כל אימון !, התחלתי עם 105 ל 8 חזרות ועכשיו אני לא מסיים 90 ל 6 חזרות ובכלל אחרי זה בלג פרס אני מת, איך זה קורה ?

3. האם אני יכול לבצע את הרגליים במתכונת של SS ?
כלומר כל אימון רק סקוואט 3*5 ושאר האימון לפלג גוף עליון במתכונת AB

האימון :
A סקוואט, לג פרס
בנץ, משקולות בשיפוע
מקבילים, יד אחורית 1

B דדליפט, מתח, BOR
מיליטרי
יד קדמית 1

נערך לאחרונה:
SS לא עבדה לך, וגם התכנית הזאת עכשיו לא עובדת לך. אולי הגיע הזמן שתנסה לבדוק האם הבעיה לא קשורה לתכניות שאתה מבצע? ב-SS לא הגעת למשקלים משמעותיים ונטשת את התכנית די באמצע. כאן אתה מדווח על דברים שמצביעים על בעיות פשוטות יותר כמו תזונה לא ראויה וכ'ו.

הרוב המוחלט של המתאמנים המתחילים כאן בפורום חופרים עם 90% מהנושאים בפורומי האימונים השונים על בעיות בתכניות כאשר הם אמורים להתקדם בצורה כלשהי עם כל תכנית בגלל שהם מתאמנים מתחילים. אף אחד לא לוקח על עצמו את האחריות של לגרום לתכנית כלשהי לעבוד ולוודא שהוא אוכל, נח ועובד כמו שצריך. אף אחד. הכי נוח זה לבוא ולחפור בפורום על בעיות בתכניות, מה להחליף, לאן לעבור ומה לא.

ככה אתה לא תפתור כלום.

• פותח/ת השרשור
מבחינת תזונה אני סופר קלוריות ומקפיד לעבור את ה 3000 עם ערכי חלבון ושומן גבוהים ולפעמים הרבה יותר
אני עוקב אחרי המשקל ורואה עליה ליניארית כל שבוע ואין יום שאני שוקל פחות מקודמו אפילו

את ה SS מבחינתי סיימתי כי 3 חודשים כן התקדמתי, ו 4-5 אחרכך כמעת ולא
קח בחשבון שאני לא בן 16-18-20, עובד לא פחות מ 10 שעות ביום, לא ישן יותר מ 7 שעות
ואלו דברים שלא יכולים להשתנות
אז אני לא יכול להתקדםולהתאושש כמו בחור צעיר ולא להיעצר עם ההתקדמות מאימון לאימון
אם נעצרתי במשך חודש+ אחרי ריסטים ודילוא שלא עזרו אז צריך להסתכל על העובדות

את כל המשקלים שעשיתי ב SS אני מצליח עכשיו לעשות ל 8~ חזרות ואפילו עם התוספת של תרגילים

הבעיה היא עם הרגליים שזה נראה לי יותר מידי מנוחה 4-5 ימים, ולכן אולי עם הרגליים שזה משקל שאני עובד איתו בבנץ הייתי מאווד רוצה לשפר
אז שוקל לעשות אותם כמו ב SS כי שם לפחות לא ירדתי במשקלים, אולי עכשיו אמשיך להעלות כי בהחלט לדעתי להוסיך 20-30 קילו לסקוואט זה מחייב

תעשה את התכנית במלואה. היא טובה יותר למצב שלך מכל תכנית אחרת. גם לרגליים וגם לשאר הגוף.

• פותח/ת השרשור
ולמנה לא להמשיף ב ab או למה ליניארית טובה יותר מ ab?

סך הכל אני מחפש פיתרון לבעיית משקלים לרגליים/ כלומר אימון רגליים שונה ולא להחליף לכל הגוף

רק מהסיבה שבלינארית יש לך התקדמות מסודרת בכל התרגילים ויש לך קובץ אקסל שמראה לך מה בדיוק תעשה בלי לשאול אותך למשך 9 שבועות שלמים. אם בסקוואט המצב שלך עד כדי כך נוראי, אני מניח שאתה לא תוכל להתקדם כל כך במשקלי העבודה בשאר התרגילים. וחוץ מזה יותר הגיוני לקחת תבנית מסויימת של אימונים במלואה. ולא תכניות אימונים היברידיות. הלינאריות מתבססת על התקדמות שבועית נוחה בכל התרגילים, כוללת תרגילי עזר לידיים אם אתה מעוניין בכך, ואת כל התרגילים המורכבים מ-SS. תקרא עליה קצת ואולי תתעניין.

אולי אני טועה ומישהו יסביר לך אחרת, או יתמוך בדעה שלי ויביא לך סיבות יותר טובות.

• פותח/ת השרשור
מאחר ואני סומך על עצות ממנוסים ממני

עברתי על הליניארית-בלי סטאר והאמת שהיא קרצה לי

הכנסתי באקסל את הנתונים אך לא נגעתי באחוזים, הבנתי שזה מציג משקלים בקילו ופשוט ללכת לפי הטבלה , להדפיס ולסמן מה בוצע ? (לתקן אם אני טועה)

האם ניתן להחליף BOR ב מתח? אם כן, איך לחשב התקדמות?

ההתקדמות נראת לי הגיונית עפ הטבלה, השאלה העיקרית שלי האם זו תכנית מאסה עדיפה על ה AB שלקחתי מהפורטל ?

המשקלים הם בקילוגרמים אם הנתונים שאתה מכניס הם בקילוגרמים כמובן. אתה עוקב אחרי הימים והשבוע ופשוט מבצע את התכנית בדיוק לפי המשקלים שרשומים שם.

אתה יכול להחליף BOR במתח אבל ב-BOR ההתקדמות שלך תהיה יותר מדויקת וברורה כי אתה תוסיף משקל למוט ולא יחסית למשקל גוף וכ'ו. אם אתה רוצה מתח בכל זאת, זה יהיה יותר הגיוני להכניס את משקל הגוף + תוספת המשקל שאתה עושה ל-X חזרות.

כמו כן אתה יכול לראות שיש שם incline וזה אמור להיות במקום הפרס, אתה יכול פשוט להתייחס לזה כפרס ולהכניס לנתונים את משקלי העבודה שלך בפרס.

זאת התכנית הכי טובה לדעתי להתקדמות שבועית. אם אתה עדיין מסוגל לעשות התקדמות יומית, היית עדיין מבצע את SS.

הכנסת יותר ווליום במקרה? ומה זאת אומרת יותר מדי זמן מנוחה??? אם אתה מתאושש סבבה עם לא אז איך זה יכול להיות יותר מדי זמן? אני לא יודע מה איתכם אבל אני אחרי אימון רגליים בקושי יכול ללכת יומיים שלושה

• פותח/ת השרשור
בווליום איפה שרשום 60% ? לא נגעתי לא ידעתי מה זה, הכנסתי רק משקלים

בקשר לזמני מנוחה - ימי מנוה שרשמתי למעלה זה ש ב AB 3 פעמ'ש יש 4-5 ימים בין אימון לאימון,
משום מה כניראה שזה יותר מידי מנוחה בשבילי כי אחרי כל אימון רגליים הייתי מרגיש כאילו זה יום ראשון שאני מתאמן, ההרגשה של השרירים התפוסים, ב SS זה לא היה לי בכלל מעבר לאימון הראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית