הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלופה לפרס

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
אהלן חברים,
אני משלב את התרגיל הנ"ל בתכנית האימונים שלי כבר זמן רב, את המוט אני לוקח מהרציפה כיוון שבכלוב אצלנו אין לי די גובה לביצוע התרגיל (אני כולה 182 ס"מ). כבר המשקלים מתחילים להיות די כבדים ואני מרגיש שאני מוציא הרבה אנרגיה בהנפת המוט ולא נותן את 100% מהכוח בפרס.
אשמח לקבל רעיון יצירתי לביצוע או לחלופין תרגיל אחר במקום (אולי דאמבלס בישיבה) שיתן את אותו האפקט.
תודה רבה, עומר.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך מטר 82 זה נמוך מדי בשביל להוציא מוט מכלוב...

כניראה לא הייתי ברור, הכוונה ברגע שאני מבצע את התרגיל (הרמה מעל הראש) אין מקום בכלוב ולפני שאני נועל את המרפקים המוט נתקע בקונסטרוקציה (במסגרת) של הכלוב...

• פותח/ת השרשור
ממתי עושים פרס בתוך הכלוב? תעשה מחוץ לו.

טוב, כניראה הכלוב שיש אצלנו שונה ממה שאתה מכיר, אין אופציה להוציא את המוט ולצאת מהכלוב.
אם אני לא לוקח את המוט מהכלוב אז זה מהריצפה, הייתי רוצה המלצה או לתרגיל אחר או לפתרון יצירתי....

נערך לאחרונה:

אל תגיד לי על מה אני מדבר. תודה. דיברתי על הכלוב שאליו התכוון פותח האשכול. ואם הייתם מפעילים קצת את השכל הייתם מבינים שדיברתי על הוצאת המוט מתוך הכלוב לגמרי לפני שמתחילים לעבוד. תולים את ה-hooks שעליהם שמים את המוט בחלק החיצוני של הכלוב ומשם עושים פרס.

• פותח/ת השרשור
טוב, האשכול גולש לדיון בכלובים וזאת לא הכוונה.
בכלוב שאצלנו לא ניתן לשנות את מיקום הווים עליהם אתה מדבר, הם יושבים בכלוב כמו על מסילה....

ככה צריך להיראות פרס

קלין-->פרס, לא בכלוב.

אני עושה עם 60 ובקלין עם המשקל הזה המשקולת יכולה לעוף לתקרה אם אני לא מחזיק אותה
אז לא הבנתי איך זה מעייף אותך

אפשרי ללחוץ כתפיים בעזרת דאמבלים בישיבה..ייתן אחלה אפקט ,אפשר גם לחיצת חזה בשיפוע חיובי(מוט)
או שתניף את המוט כמו שאמרו פה בקלין ואז תתחיל סט עבודה במילטרי פרס.
לא ממליץ לחשוב לכיוון של מכונות.אלו האפשרויות האופטימליות לדעתי^

• פותח/ת השרשור
אוקי, חזרתי מאימון ועשיתי לחיצה עם דאמבלס בישיבה, היה אחלה.
הפרס ממש קידם אותי פלאים במשקלים עם הדאמבלס, אבל אחזור לפרס בכל זאת או בקלין או שאולי אני אדבר עם המדריך ונעשה איזה הרכבה מחדש לכלוב כך שיהיה אפשר להוציא את המוט מחוץ לכלוב.
תודה לכולם.

עזוב אותך שטויות תעשה בישיבה עם מוט לחיצת כתפיים מלפנים עובד יופי נותן מסה ועובי לכתפיים מניסיון רק תיזהר על הגב כשאתה מגיע למשקלים של 100 מעלה....

אל תגיד לי על מה אני מדבר. תודה. דיברתי על הכלוב שאליו התכוון פותח האשכול. ואם הייתם מפעילים קצת את השכל הייתם מבינים שדיברתי על הוצאת המוט מתוך הכלוב לגמרי לפני שמתחילים לעבוד. תולים את ה-hooks שעליהם שמים את המוט בחלק החיצוני של הכלוב ומשם עושים פרס.
לא יודע מה הולך אצלו במכון, אבל ליד הכלוב שאצלי יש סמית' משין ככה שאין אפשר להוציא את המוט בלי תמרונים מיוחדים שיותר מעייפים מלהרים את המוט מהרצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית