עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שזוגיות זה דבר בעייתי מאוד בסייקל,הדינמיקה בזוגיות נהיית הרבה יותר מעיקה כשאתה לוקח חומרים שמגבירים את האגרסיביות שלך ,כשהייתי קצת יותר צעיר ופחות מודע לעצמי ופחות בביקורת ,התפוצצו לי בפנים לא אחד ולא שני קשרים שהיום אני מאוד מתחרט עליהם.
לבעיות תפקוד מיני יש פיתרון ,קודם כל בסיס טסט' לכל סייקל שזה חובה ,ובשלבי PCT ? אם כבר אתה דוחף הורמונים ,מה מפריע לך לדחוף ויאגרה או סיאליס כשהמצב קשה אבל לא רוצה להתקשות ? 👏
אדם חכם לא נכנס למקום שטיפש מתקשה לצאת ממנו.אני חושב שזה הדבר שהכי מפחיד אותי כשיגיע הזמן שלי לסייקל...
אדם חכם לא נכנס למקום שטיפש מתקשה לצאת ממנו.
כמה קל לדבר ממרומי גיל טיפש עשרה
מסכים עם מה שאמרת,אבל לצורך הפרוטוקול אני בן 22.כמה קל לדבר ממרומי גיל טיפש עשרה
זוקו שלנו מדגמן (או עוסק במשהו שקשור לדוגמנות )ויש לו דעות פרימטיביות על סייקלים ואנשים שעושים אותם(בגלל זה הוא דפק את המשפט הלא קשור שלו)אז חברה פה שרץ להם חצי גרם טרן בדם קצת לא אהבו את זה:secret:לא הבנתי את הדיון הקצר הזה...
מה הכוונה אדם חכם לא יכנס למקום שטיפש יתקשה לצאת ממנו...?
למה הוא אמר כמה קל לדבר ממרומי גיל הטיפשעשרה?
ומה הקשר דוגמן פיטנס ושאר המשך הדיון?
מסכים עם מה שאמרת,אבל לצורך הפרוטוקול אני בן 22.
קראת שטויות. זה אפוך,אם אתה בסייקל של טסט' אתה בקלות יכול להכניס כל בחורה להריון.
אני גם מכיר כמה אנשים שבזמן סייקל,הכניסו להריון,ובסוף גם נולדו ילדים.(בנות)
אז זהו שבזמן הסייקל אם אתה מכניס בחורה להריון אז 99% שתיצא בסוף בת.דיזל, מה המצב?
אני בדיוק בא להגיב וניזכר שאני צריך חלבון, אני אעשה לך טלפון מחר.
אגב לעניין הבנות שמעתי כבר מכמה מקורות, שבזמן סייקל או אחריו יש סיכוי הרבה יותר גבוהה להביא לעולם תינוקות בנות ולא בנים. מישהו שמע על זה??
חחחח ואללה? זה חדש לי התאוריה הזאת LOL מה עומד מאחורי זה?מה הקטע בבסייקל יקלט בנות ולא דווקא בנים?אז זהו שבזמן הסייקל אם אתה מכניס בחורה להריון אז 99% שתיצא בסוף בת.
שדופק סייקל ואחרי זה רוצה לעשות ילד (בן) בדרך כלל יעשה הפסקה ארוקה מהסייקל ואז ינסה להביא ילד..גם פה אבל צריך להתפלל כי אפ פעם לא תידע מה יצא לך חחח אבל הסיכויים לבן יותר גדולים שאתה מחוץ לסייקל.