הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלהה ??יחסים זוגים בזמן הסיקלל

Big_boy

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
😣 קיום יחסים בזמן הסיקלל...
התבססת על איזה מאמר שקראת שאומר שאם אתה לוקח כמות מסומית של טס אתה מוגן ולא יוכל להכניס להריון בתקופה לקחה...
אם זה נכוןןן?😣

קראת שטויות. זה אפוך,אם אתה בסייקל של טסט' אתה בקלות יכול להכניס כל בחורה להריון.
אני גם מכיר כמה אנשים שבזמן סייקל,הכניסו להריון,ובסוף גם נולדו ילדים.(בנות)

בזמן סייקל כבד, ייצור הטסט הטבעי מפסיק, לכן גם ספירת הזרע יורדת.
בנוסף תיתכן בעיה בתפקוד בזמן סקס, יש חומרים שפשוט מדכאים את החשק המיני, כגון וינסטרול, טרן, פרימו, מסטרון. כדי לפתור את הבעיה לוקחים פרווירון או טסטוסטרון במהלך הסייקל.
לאחר סיום הסייקל יש כמעט בוודאות ירידה בחשק המיני ובספירת הזרע, בשביל זה לוקחים את ה PCT והכוריגון כדי לשקם את ייצור הטסט הטבעי. זה תהליך שלוקח בערך חודשיים עד שלוש לפחות. (זו הסיבה מדוע מומלץ לקחת הפסקות כאלו בין סייקל לסייקל).

אני חושב שזוגיות זה דבר בעייתי מאוד בסייקל,הדינמיקה בזוגיות נהיית הרבה יותר מעיקה כשאתה לוקח חומרים שמגבירים את האגרסיביות שלך ,כשהייתי קצת יותר צעיר ופחות מודע לעצמי ופחות בביקורת ,התפוצצו לי בפנים לא אחד ולא שני קשרים שהיום אני מאוד מתחרט עליהם.

לבעיות תפקוד מיני יש פיתרון ,קודם כל בסיס טסט' לכל סייקל שזה חובה ,ובשלבי PCT ? אם כבר אתה דוחף הורמונים ,מה מפריע לך לדחוף ויאגרה או סיאליס כשהמצב קשה אבל לא רוצה להתקשות ? 👏

אני חושב שזוגיות זה דבר בעייתי מאוד בסייקל,הדינמיקה בזוגיות נהיית הרבה יותר מעיקה כשאתה לוקח חומרים שמגבירים את האגרסיביות שלך ,כשהייתי קצת יותר צעיר ופחות מודע לעצמי ופחות בביקורת ,התפוצצו לי בפנים לא אחד ולא שני קשרים שהיום אני מאוד מתחרט עליהם.

לבעיות תפקוד מיני יש פיתרון ,קודם כל בסיס טסט' לכל סייקל שזה חובה ,ובשלבי PCT ? אם כבר אתה דוחף הורמונים ,מה מפריע לך לדחוף ויאגרה או סיאליס כשהמצב קשה אבל לא רוצה להתקשות ? 👏

אני חושב שזה הדבר שהכי מפחיד אותי כשיגיע הזמן שלי לסייקל...

כמה קל לדבר ממרומי גיל טיפש עשרה

עזוב אחי הוא דוגמן "פיטנס" הוא לא BB!!!
קצת ויטה לייף לבחור (ואם אנחנו רוצים להשתגע אז ליפו 6) והוא מסודר לקיץ
אבל סאסטרואידים212???? 😵 הוא יהיה יותר מידי גדול הוא לא יכנס בשער של המגזין

לא הבנתי את הדיון הקצר הזה...
מה הכוונה אדם חכם לא יכנס למקום שטיפש יתקשה לצאת ממנו...?
למה הוא אמר כמה קל לדבר ממרומי גיל הטיפשעשרה?
ומה הקשר דוגמן פיטנס ושאר המשך הדיון?

לא הבנתי את הדיון הקצר הזה...
מה הכוונה אדם חכם לא יכנס למקום שטיפש יתקשה לצאת ממנו...?
למה הוא אמר כמה קל לדבר ממרומי גיל הטיפשעשרה?
ומה הקשר דוגמן פיטנס ושאר המשך הדיון?
זוקו שלנו מדגמן (או עוסק במשהו שקשור לדוגמנות )ויש לו דעות פרימטיביות על סייקלים ואנשים שעושים אותם(בגלל זה הוא דפק את המשפט הלא קשור שלו)אז חברה פה שרץ להם חצי גרם טרן בדם קצת לא אהבו את זה:secret:

מסכים עם מה שאמרת,אבל לצורך הפרוטוקול אני בן 22.

גם בגיל 22 אתה עדיין ילד ,לא יודע עד כמה חווית מערכות יחסים רציניות,גבר עושה טעויות שיכולות לפוצץ קשר גם בלי אנדרוגנים עודפים במערכת,אז במיוחד כשהוא קצת יותר אגרסיבי ומועד לפורענות,הסיכוי שהוא יאמר איזה מילה לא במקום ויפגע ברגשות של בת זוג עולה עוד יותר .

..

קראת שטויות. זה אפוך,אם אתה בסייקל של טסט' אתה בקלות יכול להכניס כל בחורה להריון.
אני גם מכיר כמה אנשים שבזמן סייקל,הכניסו להריון,ובסוף גם נולדו ילדים.(בנות)

דיזל, מה המצב?

אני בדיוק בא להגיב וניזכר שאני צריך חלבון, אני אעשה לך טלפון מחר.

אגב לעניין הבנות שמעתי כבר מכמה מקורות, שבזמן סייקל או אחריו יש סיכוי הרבה יותר גבוהה להביא לעולם תינוקות בנות ולא בנים. מישהו שמע על זה??

דיזל, מה המצב?
אני בדיוק בא להגיב וניזכר שאני צריך חלבון, אני אעשה לך טלפון מחר.
אגב לעניין הבנות שמעתי כבר מכמה מקורות, שבזמן סייקל או אחריו יש סיכוי הרבה יותר גבוהה להביא לעולם תינוקות בנות ולא בנים. מישהו שמע על זה??
אז זהו שבזמן הסייקל אם אתה מכניס בחורה להריון אז 99% שתיצא בסוף בת.
מי שדופק סייקל ואחרי זה רוצה לעשות ילד (בן) בדרך כלל יעשה הפסקה ארוקה מהסייקלים ואז ינסה להביא ילד..גם פה אבל צריך להתפלל כי אף פעם לא תידע מה יצא לך חחח אבל הסיכויים לבן יותר גדולים שאתה מחוץ לסייקל.

אז זהו שבזמן הסייקל אם אתה מכניס בחורה להריון אז 99% שתיצא בסוף בת.
שדופק סייקל ואחרי זה רוצה לעשות ילד (בן) בדרך כלל יעשה הפסקה ארוקה מהסייקל ואז ינסה להביא ילד..גם פה אבל צריך להתפלל כי אפ פעם לא תידע מה יצא לך חחח אבל הסיכויים לבן יותר גדולים שאתה מחוץ לסייקל.
חחחח ואללה? זה חדש לי התאוריה הזאת LOL מה עומד מאחורי זה?מה הקטע בבסייקל יקלט בנות ולא דווקא בנים?

כמה שטויות נאמרו בפוסט הזה באמת חשבתי שיהיה דיון על רמה
חחח בסייקל אפשרי רק להביא בנות ולא בנים? חחח יש משפט ישן חוכמה לשתיקה יפה או משהו כזה היית צריך להשתמש בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית