הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בזמן אימון

• פותח/ת השרשור tzurdo
  • פורסם בתאריך

tzurdo

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
23
19
0
אהלן,

לאחרונה חזרתי לעשות את התוכנית הלינארית (5x5) ואני נתקל שוב בתופעה מוזרה (לפחות עבורי..) -
אחרי שאני מסיים את הסקאווט, שמן הסתם גורם להכי הרבה עומס על המערכת העיצבית, אני מרגיש סוג של "הירדמות" בצד שמאל של הגוף ולעיתים גם בכל הפלג גוף עליון.. מן זרמים כאלו וחולשה כללית שלא מאפשרת לי להמשיך ב-100% לשאר התרגילים..
אני רוצה לציין שחוויתי את אותה התופעה לפני שנה כשעשיתי ss ונאלצתי להפסיק את התוכנית אחרי כמה אימונים כאלו, הנחתי שהגוף שלי לא מספיק להתאושש בין אימון לאימון..
רציתי לשאול אם מישהו כאן נתקל בזה פעם ואם כן יודע מה הסיבה..

אין פה איש מוסמך רפואית לענות על זה , התשובות שתקבל זה בסגנון "כנראה" ו "נראה לי" ו "קראתי ש.." וכו'.

האם זה קורה לך רק בסקוואט? האם זה קורה ביום אימון ללא סקוואט לקראת סוף האימון?...

תרשום פרטים על עצמך (גיל\משקל\גובה) זה יכול לסייע לאחרים לענות לך אולי..

• פותח/ת השרשור
כן, אני מסכים שזה לא פורום רפואי אבל אם זה סימפטום שהופיע אצל עוד כמה מהמנוסים פה הייתי שמח לשמוע.
אם יחמיר (חלילה), אפנה כבר לרופא..

זה קורה לי רק אחרי סקוואט (עושה תמיד בתחילת האימון) ובמיוחד בימים העצימים (A ו-C בלינארית), מפה הסקתי שהעומס גדול מידי באימונים האלו. יכול להיות שזה היה קורה גם אחרי דדליפט אבל אני תמיד מתחיל בסקוואט אז לא יכול לומר בוודאות.
אני בן 30, גובה 1.76, משקל 78 קילו.

עצה הכי פשוטה (ויעילה) אל תעשה סקוואט בשלב הזה, לא עושים מה שכואב.
לדעתי תמנע מסקוואט שבוע , תעבוד רגיל ותראה אם יש סוג כאב כזה בתרגילים אחרים , אם אין תנסה לחזור לסקווט אחרי שבוע...

• פותח/ת השרשור
כן, האמת שמה ששנייכם אומרים נשמע הכי הגיוני למרות שחבל שזה יפגע בכל הרעיון של התקדמות השבועית אבל נו, העיקר הבריאות..
אני אוריד בתור התחלה את הסט האחרון של הסקוואט (של השבירת שיאים) באימונים A ו-C ונראה מה קורה.
תודה בכל מקרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית