הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מצב עדיף ? עלייה במשקל מול שומן

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
אז ככה - אני מתאמן בסביבות 65 ימים אחרי שבמשך שנתיים לא עשיתי שום פעילות שקשורה לספורט בגלל פציעה ברגלים (צבא).
ב20 ימים האחרונים כמעט ולא התאמנתי בגלל כאבים בכתף והיום חזרתי להתאמן אחרי שבועים שלא הייתי בחד"כ.

התחלתי כ- 66 קילו עם 6.5% שומן (הייתי 4.5 לפני הפציעה).
לפני שבועים הייתי 74.5
בשבועים האלה לא אכלתי יותר מידי במטרה לא לצבור שומן (לא מנעתי מעצמי אוכל - פשוט לא "דחפתי" לעצמי אוכל לבטן).

היום אני 72.8 עם 6.5% שומן.

ככה שעליתי 7 קילו נטו בשריר ולא בשומן בכלל.

אחרי חפירה - מה עדיף- לעלות בחודשיים 7 קילו נטו בשריר או לדוגמא 10 קילו שמתוכם 7 הם בשריר ?

1. לא עלית 7 ק"ג בחודשיים זה לא עושים גם עם GH
2. לא היית 4.5% שומן כי המערכת חיסונית שלך הייתה בקנטים
3. אתה גם לא 6.5% והמכשיר שאתה מודד איתו דפוק
4. עלית נוזלים + שומן + שריר

• פותח/ת השרשור
1. לא עלית 7 ק"ג בחודשיים זה לא עושים גם עם GH
2. לא היית 4.5% שומן כי המערכת חיסונית שלך הייתה בקנטים
3. אתה גם לא 6.5% והמכשיר שאתה מודד איתו דפוק
4. עלית נוזלים + שומן + שריר

1. עליתי - זאת עובדה - אם אתה אומר שלא מומלץ זה משהו אחר.
2. גם זאת עובדה - עשיתי כמה פעמים בדיקות, גם באזרחות וגם בצבא - במכשיר מתקדם מאוד שנמצא בוונגייט - יכול להיות שגם זה לא מומלץ ואשמח לדעת אם לא אבל זאת עובדה.
3. במכון כושר עשיתי עם מכשיר לא מתקדם ביותר אבל בהתחלה עשיתי כמה בדיקות ויצאו תוצאות 6.2-6.8 וככה גם עכשיו - יכול להיות שזה לא מדוייק אבל הכוונה שנשארתי באותו אחוז שומן בערך כמו שהתחלתי וזה אחרי עליה במשקל.
4. ברור לי שעליתי בכל מה שאמרת אבל יכול להיות שבשבועים שירדתי במשקל אז ירדו השומנים והנוזלים שעליתי, לפחות חלק מהם.

1. עלית כן, השאלה מה וזאת לא עובדה כי אי אפשר לדעת
2. איך נראה המכשיר?
3. מכשיר שאתה מחזיק עם 2 הידיים?
4. שומן לא יורד כל כך מהר, מה שירדת בד"כ אלו נוזלים.

• פותח/ת השרשור
1. עלית כן, השאלה מה וזאת לא עובדה כי אי אפשר לדעת
2. איך נראה המכשיר?
3. מכשיר שאתה מחזיק עם 2 הידיים?
4. שומן לא יורד כל כך מהר, מה שירדת בד"כ אלו נוזלים.

2. מכשיר שעומדים עליו ומחברים כמו תופסנים כאלה לידיים ובסוף יוצא כמו דף עם התוצאות
זה נראה כמו קבלה כזאת...
3. כן, המכשיר הפשוט שמחזיקים בידים - אני יודע שהוא לא הכי מדוייק אבל עשיתי כמה בדיקות ויכול להיות שהוא לא מדייק באחוזים אבל אני רואה שהתוצאות זהות לתוצאות שהיו לפני חודשיים.
4. לא אמרתי שלא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית