נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
סירטון נוסף באיכות טובה יותר ומזווית אחרת:
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאללה דני, אולי בצבא לא יצא לך שום דבר מהריצת עירום הזו, אבל בפורום שוחרר לך הבאן. אל תיכנס שוב לחובות לראק - קיבלת צ'אנס נוסף, נצל אותו לטובה.
Angel_Danik
איזה הארדקור אחי, להרים משקולות במזגן, אבל להיות שבועיים בלי אמא לא יכול.
אני חושב שהבושה היחידה פה היא של צה"ל. הבחור היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין ולעסוק בשלו יחד עם הגעה מינימאלית לצבא, כמו כל ספורטאי מצטיין כזה או אחר. הבעיה היא שהמערכת הצבאית שמה פס שדני הוא "בילדר" ורוצה אותו במשרה מלאה אצלם בתור מגיש קפה, מתייק ניירות או כל אבטלה סמוייה כזו או אחרת שתרצה להזכיר כאן.הוא מקריב אחי!
את האמת אני מקווה שיבעטו אותו משם, זה יעשה טוב לשני הצדדים
אבל רק מערכת רקובה כמו צה"ל תתעקש להשאיר בן אדם כל כך רקוב.
אני חושב שהבושה היחידה פה היא של צה"ל. הבחור היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין ולעסוק בשלו יחד עם הגעה מינימאלית לצבא, כמו כל ספורטאי מצטיין כזה או אחר. הבעיה היא שהמערכת הצבאית שמה פס שדני הוא "בילדר" ורוצה אותו במשרה מלאה אצלם בתור מגיש קפה, מתייק ניירות או כל אבטלה סמוייה כזו או אחרת שתרצה להזכיר כאן.
מנגד, כל שחקן בהפועל ג'לג'וליה לידה ז' יקבל את אותו הספורטאי המצטיין בלי אפילו להרים גבה. אני לא שופט את דני, הוא פשוט הולך ראש בראש מול מערכת אטומה שפוגעת ברצף ומומנטם של ספורטאי שיכול להשיג משהו בעולם ולתת "כבוד" למדינה (לא שזה מעניין אותו, אבל את הצבא אולי כן).
הוא יצא מהצבא על אי התאמה ,מה טוב בזה בדיוק ? הבן אדם פירק לסגל את אמאמאמ שלהם
צודק,זה מה שאני עושה ויש הצלחה !
רק שלא כול מי שקיבל באן יתחיל לרוץ ערום עכשוי XDיאללה דני, אולי בצבא לא יצא לך שום דבר מהריצת עירום הזו, אבל בפורום שוחרר לך הבאן. אל תיכנס שוב לחובות לראק - קיבלת צ'אנס נוסף, נצל אותו לטובה.
Angel_Danik
אני חושב שהבושה היחידה פה היא של צה"ל. הבחור היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין ולעסוק בשלו יחד עם הגעה מינימאלית לצבא, כמו כל ספורטאי מצטיין כזה או אחר. הבעיה היא שהמערכת הצבאית שמה פס שדני הוא "בילדר" ורוצה אותו במשרה מלאה אצלם בתור מגיש קפה, מתייק ניירות או כל אבטלה סמוייה כזו או אחרת שתרצה להזכיר כאן.
מנגד, כל שחקן בהפועל ג'לג'וליה לידה ז' יקבל את אותו הספורטאי המצטיין בלי אפילו להרים גבה. אני לא שופט את דני, הוא פשוט הולך ראש בראש מול מערכת אטומה שפוגעת ברצף ומומנטם של ספורטאי שיכול להשיג משהו בעולם ולתת "כבוד" למדינה (לא שזה מעניין אותו, אבל את הצבא אולי כן).