הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רץ ערום בטקס טירונית בגלל שלא יצא לאימוני פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך
איך אתה נגד חוק גיוס חובה במדינה כמו שלנו ?

אחי, אם לא יהיה גיוס חובה יהיו רק 10 לוחמים בכל הארץ!

זה אמנם קורע לב כל הסיפור הזה, אבל תזכורת קטנה: פיתוח גוף זה לא ספורט!

ואני אזכיר לך שמרגע הגיוס הוא הופך לרכוש של צה"ל. זאת אומרת שצה"ל עושה איתו מה שנוח למערכת ולא מה שנוח לחייל. הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.

כן, וכולנו עדים לגדולתו של הצבא הרוסי...

• אהבתי
Reactions: Ger
לא, אני לא בעד חוק גיוס חובה. אבל אם כבר התגייסת, תתנהג בהתאם.

לא הבנתי מה לא בסדר, מה שהוא עשה יכול לגרור עונש (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו (שזאת החלטת הצבא) ושתיהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא. אז איפה הבעיה פה?

ללא ספק אירוע השנה של הברנז'ה 😆

לא הבנתי מה לא בסדר, מה שהוא עשה יכול לגרור עונש (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו (שזאת החלטת הצבא) ושתיהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא. אז איפה הבעיה פה?

באמת איפה הבעיה. אם הוא היה רוצח זה היה יכול לגרור שפיטה צבאית (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו + שפיטה אזרחית (שזאת החלטת הצבא) ושניהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא.

הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.

איזה מזל שאנחנו לא ברוסיה. צבא דבילי כמו שיש שם היה גורם להתפרקות המדינה ולרצח רוב היהודים שחיים באיזור.

יש להם צבא בלאי.

"המפקד" הזמני החדש שלי שבמקרה היה אחד מאלה שרדפו אחריו אמר לי שהוא קיבל 33 יום בכלא
ומי שאמר לי שהוא הרוויח 2500 שקל בדרך חחח

באמת איפה הבעיה. אם הוא היה רוצח זה היה יכול לגרור שפיטה צבאית (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו + שפיטה אזרחית (שזאת החלטת הצבא) ושניהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא.

נכון. זאת בעיה? הוא אמור לא להישפט?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

לא מכיר תסיפור שלו אז אני לא אתן את דעתי סתם, אבל הוא טמבל ככה או ככה XD

"המפקד" הזמני החדש שלי שבמקרה היה אחד מאלה שרדפו אחריו אמר לי שהוא קיבל 33 יום בכלא
ומי שאמר לי שהוא הרוויח 2500 שקל בדרך חחח

עכשיו הוא ישתחרר שחיף שמן, ויבאס את כל רוכשי הסירטונים שלו.:😃😃(

אני צופה ירידה של 40% במכירות הנייר טואלט בארץ מיום שיחרורו, תוך כדי עליה של 40% במניות חברת "וזלין זה אנחנו".

איזה מזל שאנחנו לא ברוסיה. צבא דבילי כמו שיש שם היה גורם להתפרקות המדינה ולרצח רוב היהודים שחיים באיזור.

יש להם צבא בלאי.

יעזור לך אם אני אחליף את רוסיה בארה"ב?

וכן, צה"ל הוא הצבא הכי חזק בעולם. בלה בלה.

עכשיו הוא ישתחרר שחיף שמן, ויבאס את כל רוכשי הסירטונים שלו.:😃😃(

אני צופה ירידה של 40% במכירות הנייר טואלט בארץ מיום שיחרורו, תוך כדי עליה של 40% במניות חברת "וזלין זה אנחנו".
הוא ישב בכלא כבר כמה חודשיים המפקד הזה אמר לי שהוא ירד 10 קילו לא יודע עם זה אמין

הוא ישב בכלא כבר כמה חודשיים המפקד הזה אמר לי שהוא ירד 10 קילו לא יודע עם זה אמין

לא אמין .. הוא מתאמן איתי בחד"כ, שבוע שעבר הוא היה באימון הוא עצום כמו תמיד ירד ממש ממש מעט...

הוווו סטס!!!1111אחדאחד 😍

לפי דעתי תןתח חבלז!!!! אנשים כמוהו מגיע להם לקבל ספורטאי מצטיין וליצג את המדינה בגוואה. יש לנו מדינה מטומטמת, יותר טוב שהוא יהיה פקיד או כל גוב אחר מסריח, קרבי לא מתאים לו, כמו שהרבה פורשים בטירונות עושים. אני מאמין שאף אחד פה בפורום לא היה לו אומץ כזה כדי להלחם על החלום שלו. לפי דעתי הוא יצא צודק 100 אחוז. ואני עוד לא סובל משתמטים!!

Back
למעלה תחתית