הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רץ ערום בטקס טירונית בגלל שלא יצא לאימוני פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך
סירטון נוסף באיכות טובה יותר ומזווית אחרת:

נערך לאחרונה:
יאללה דני, אולי בצבא לא יצא לך שום דבר מהריצת עירום הזו, אבל בפורום שוחרר לך הבאן. אל תיכנס שוב לחובות לראק - קיבלת צ'אנס נוסף, נצל אותו לטובה.
Angel_Danik

יאללה דני, אולי בצבא לא יצא לך שום דבר מהריצת עירום הזו, אבל בפורום שוחרר לך הבאן. אל תיכנס שוב לחובות לראק - קיבלת צ'אנס נוסף, נצל אותו לטובה.
Angel_Danik

משתלם לרוץ עירום בצה"ל
העיקר שהיה כובע

דניייייייייי ישפיץץץץץץ למה לאאאאא =]

אני מוריד בפניו את הכובע, הצבא שם עליו זיו הוא האכיל את הצבא ברבבות של בולבולים 😃))) ישר כח!

גם כלא 4 אכל ממנו מספיק סיבובים בחודשיים שהוא בילה שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה יותר סמלי לעשות את זה בחוטיני.

לפי גורמים כאלו ואחרים הוא עם תחתון ולא רץ עירום.

הוא היה צריך היה לעלות לבמה ולעשות פזוניגג .

איזה הארדקור אחי, להרים משקולות במזגן, אבל להיות שבועיים בלי אמא לא יכול.

איזה הארדקור אחי, להרים משקולות במזגן, אבל להיות שבועיים בלי אמא לא יכול.

הוא מקריב אחי!

את האמת אני מקווה שיבעטו אותו משם, זה יעשה טוב לשני הצדדים
אבל רק מערכת רקובה כמו צה"ל תתעקש להשאיר בן אדם כל כך רקוב.

הוא מקריב אחי!

את האמת אני מקווה שיבעטו אותו משם, זה יעשה טוב לשני הצדדים
אבל רק מערכת רקובה כמו צה"ל תתעקש להשאיר בן אדם כל כך רקוב.
אני חושב שהבושה היחידה פה היא של צה"ל. הבחור היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין ולעסוק בשלו יחד עם הגעה מינימאלית לצבא, כמו כל ספורטאי מצטיין כזה או אחר. הבעיה היא שהמערכת הצבאית שמה פס שדני הוא "בילדר" ורוצה אותו במשרה מלאה אצלם בתור מגיש קפה, מתייק ניירות או כל אבטלה סמוייה כזו או אחרת שתרצה להזכיר כאן.
מנגד, כל שחקן בהפועל ג'לג'וליה לידה ז' יקבל את אותו הספורטאי המצטיין בלי אפילו להרים גבה. אני לא שופט את דני, הוא פשוט הולך ראש בראש מול מערכת אטומה שפוגעת ברצף ומומנטם של ספורטאי שיכול להשיג משהו בעולם ולתת "כבוד" למדינה (לא שזה מעניין אותו, אבל את הצבא אולי כן).

דני כול הכבוד לך שאתה עומד על שלך.

אני חושב שהבושה היחידה פה היא של צה"ל. הבחור היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין ולעסוק בשלו יחד עם הגעה מינימאלית לצבא, כמו כל ספורטאי מצטיין כזה או אחר. הבעיה היא שהמערכת הצבאית שמה פס שדני הוא "בילדר" ורוצה אותו במשרה מלאה אצלם בתור מגיש קפה, מתייק ניירות או כל אבטלה סמוייה כזו או אחרת שתרצה להזכיר כאן.
מנגד, כל שחקן בהפועל ג'לג'וליה לידה ז' יקבל את אותו הספורטאי המצטיין בלי אפילו להרים גבה. אני לא שופט את דני, הוא פשוט הולך ראש בראש מול מערכת אטומה שפוגעת ברצף ומומנטם של ספורטאי שיכול להשיג משהו בעולם ולתת "כבוד" למדינה (לא שזה מעניין אותו, אבל את הצבא אולי כן).

יש קריטריונים די ברורים לספורטאים מצטיינים. השאלה אם הבחור הזה עמד בהם.
אם הבודיבילדינג לא נחשב לספורט בישראל זאת כבר בעיה אחרת.

ללכת ראש בראש מול גוף גדול זה אף פעם לא חכם. הוא כנראה יחטוף את שלו.

הוא יצא מהצבא על אי התאמה ,מה טוב בזה בדיוק ? הבן אדם פירק לסגל את אמאמאמ שלהם

צודק,זה מה שאני עושה ויש הצלחה !

למה אתה לעזעזל לא רוצה להתגייס ?.. אל תגיד לי שבשביל האימונים..

Angel_Danik
רק שלא כול מי שקיבל באן יתחיל לרוץ ערום עכשוי XD

זה אמנם קורע לב כל הסיפור הזה, אבל תזכורת קטנה: פיתוח גוף זה לא ספורט!

ואני אזכיר לך שמרגע הגיוס הוא הופך לרכוש של צה"ל. זאת אומרת שצה"ל עושה איתו מה שנוח למערכת ולא מה שנוח לחייל. הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.

אלכס הספיק להיכנע לפאשיזם ולחוק גיוס חובה ולא הודיעו לי על זה? 😲

לא, אני לא בעד חוק גיוס חובה. אבל אם כבר התגייסת, תתנהג בהתאם.

Back
למעלה תחתית