עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אמנם קורע לב כל הסיפור הזה, אבל תזכורת קטנה: פיתוח גוף זה לא ספורט!
ואני אזכיר לך שמרגע הגיוס הוא הופך לרכוש של צה"ל. זאת אומרת שצה"ל עושה איתו מה שנוח למערכת ולא מה שנוח לחייל. הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.
לא, אני לא בעד חוק גיוס חובה. אבל אם כבר התגייסת, תתנהג בהתאם.
איך אתה נגד חוק גיוס חובה במדינה כמו שלנו ?
לא הבנתי מה לא בסדר, מה שהוא עשה יכול לגרור עונש (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו (שזאת החלטת הצבא) ושתיהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא. אז איפה הבעיה פה?
הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.
באמת איפה הבעיה. אם הוא היה רוצח זה היה יכול לגרור שפיטה צבאית (שזאת החלטת הצבא) או שחרור שלו + שפיטה אזרחית (שזאת החלטת הצבא) ושניהם דברים חוקיים משיקולים של הצבא.
"המפקד" הזמני החדש שלי שבמקרה היה אחד מאלה שרדפו אחריו אמר לי שהוא קיבל 33 יום בכלא
ומי שאמר לי שהוא הרוויח 2500 שקל בדרך חחח
איזה מזל שאנחנו לא ברוסיה. צבא דבילי כמו שיש שם היה גורם להתפרקות המדינה ולרצח רוב היהודים שחיים באיזור.
יש להם צבא בלאי.
הוא ישב בכלא כבר כמה חודשיים המפקד הזה אמר לי שהוא ירד 10 קילו לא יודע עם זה אמיןעכשיו הוא ישתחרר שחיף שמן, ויבאס את כל רוכשי הסירטונים שלו.:😃😃(
אני צופה ירידה של 40% במכירות הנייר טואלט בארץ מיום שיחרורו, תוך כדי עליה של 40% במניות חברת "וזלין זה אנחנו".
הוא ישב בכלא כבר כמה חודשיים המפקד הזה אמר לי שהוא ירד 10 קילו לא יודע עם זה אמין