סרטון רץ ערום בטקס טירונית בגלל שלא יצא לאימוני פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך
לפי דעתי זה מיותר ,כי י עוד מליון אנשים שיוצאים מהצבא בגלל שטויות,מלאה מפורסמים בטלויוזיה שבורחים או לא עושים בכלל צבא,עכשיו בגלל שלו היה את האומץ לעשות את זה בדרך מקורית , ושכולם יראו אז יורדים עליו.
תסתכלו על דתים אורטודוקסים הכבדים ,או כל בן אדם 3-4 יצא מהצבא ,למה לא יורדים עליהם!?
הפכתם את זה לזיוני שכל חבלז!!

שלא תבין אותי לא נכון ^
אני לא מצדיק את מעשיו. הייתי מתבייש אם זה היה הבן שלי או אח שלי , אבל בכל אופן, לדעתי הצבא היה יכול טיפה יותר להתחשב אם הבן אדם דיבר כמו שצריך עם המערכת הצבאית , אז צה"ל יכול לבוא טיפה לקראתו ולתת לו בסדיר לשרת קרוב לבית עם יציאות נוחות. אני לא יודע איך הוא ביקש מהצבא ואילו פעולות דני נקט בכדי לשכנע את המערכת הצבאית שמגיע לו "ספורטאי מצטיין", אז יכול להיות שדני צודק ויכול להיות שלא. ב2 המקרים,היו יכולים להגיע לפשרה.ולא לצאת עירומים ולרוץ אל מול עיני המצלמות

הייתי מרגיש די אידיוט אם מישהו קרוב אליי היה עושה את זה, לא יודע אם הייתי מתבייש.
מה זה 'להתחשב' טיפה? יש צרכים למערכת צה"ל, חייל מסכן לא יציב לו אולטימטום.
לפי מה שנראה הד' הזה אפילו לא סיים טירונות, וגם עדיין לא שובץ במקום שירות בצה"ל. הוא כבר הספיק להיות נפקד ועריק, אז אחרי כל הדברים האלה הוא עוד מצפה שיבואו לקראתו? 😃
הוא לא יקבל ספורטאי מצטיין כי הוא לא עומד בקריטריונים. בסופו של דבר - הוא נפגע, הצבא ישרוד גם בלעדיו.

אני לא מצליח להבין אנשים שחושבים שבגלל ספורט צריך לתת להם דברים מיוחדים,קודם כל צבא אחרי זה התחביבים שלהם.
יש לי בתפקיד איתי כמה אנשים שיש להם ספורטי פעיל והם קורעים את התחת שלהם בשביל ללכת הביתה כל יום בשעה 4,ככה שהם נותנים מעצמם את המקסמימום ומקבלים על זה ללכת לאימונים וכו'.
מה גם שלא מגיע לו שום ספורטאי מצטיין כי הקריטריונים של זה זה ייצוג המדינה בנבחרת ישראל.
ותמיד אפשר להתאמן בבסיס כמו שאני עושה,ותודה לאל לא מפסיד אימונים ושריר.

יש אנשים שבוחרים שלא לוותר לעצמם ועל העיסוק שלהם, וממשיכים גם למרות שהם בצבא. מה לעשות, בלי צבא לא נשרוד פה.

לא לכל אחד מתאים צבא ,וזה שהוא יוצא מהצבא לא תמיד אומר על הבן אדם שהוא חרא,או שהוא ככה או ככה.
יש שיוצאים על נפשי מסיבה שלא עמדו ב"איסורים" הנפשים ,וזה לא משנה ממה זה ניגרם ,הרי זה ניגרם בסוף.
ואני עוד אחד שהציאו לו לצאת מהצבא 5 פעמים על בעיות שהיו לי בבית וסירבתי לכולם ,ככה שכולם אחד עם המטען שהוא נושא על הגב.
איך שאמרו לי פעם וזה תמיד נכון"על תשפוט בן אדם עד שאתה לא נימצא במצב שלו". תחשבו על זה !~
לילה טוב!

לא מתאים לכל אחד צבא? גם לי זה לא התאים, אבל שוב פעם, יש חוק בישראל וגם בלי צה"ל היינו עולים יחסית מהר על גלגלי הצלה והולכים לשחות בים התיכון (במקרה הטוב).
מי שלא מסיים צבא סתם כי 'לא מתאים לו' הוא לדעתי אדם אגואיסט וקטן מאוד. איך אדם שעושה שירות צבאי מלא ביחידה קרבית + מילואים אמור לחשוב שהוא מגן על סמרטוטים כאלה שבחורים לא לעשות צבא כי 'לא בא להם'?

לפי דעתי זה מיותר ,כי י עוד מליון אנשים שיוצאים מהצבא בגלל שטויות,מלאה מפורסמים בטלויוזיה שבורחים או לא עושים בכלל צבא,עכשיו בגלל שלו היה את האומץ לעשות את זה בדרך מקורית , ושכולם יראו אז יורדים עליו.
תסתכלו על דתים אורטודוקסים הכבדים ,או כל בן אדם 3-4 יצא מהצבא ,למה לא יורדים עליהם!?
הפכתם את זה לזיוני שכל חבלז!!

בגלל שאחרים משתמטים אתה מצדיק עוד אחד שרוצה לעשות משהו דומה?
העניין עם החרדים זה סיפור שונה, אני ממש מקווה שיפסיקו עם החוקים הדביליים האלה ויגייסו את כולם כמו כל אזרח נורמלי במדינה.
צריך גם להפסיק לפטור כל אדם 3-4 מהצבא, אם יש עודף בכוח אדם - שיעברו לצבא מקצועי, אם אין, שיגייסו את כולם ולא ישאירו רק את ה'עבדים' לעשות עבודה שחורה בשביל כל המשתמטים במדינה או אזרחי מדינת תל אביב.

למה מלכת יופי זה לא ספורט? לא כל תחרות היא ספורט.
מה הקשר למלכת יופי?
אימונים אנארוביים וכל מה שמסביב לא נחשבים לספורט?
הישגים גופניים לא נחשבים לחלק מספורט?
מה שונה כדורגל לדוגמה(המוגדר כ"ספורט") מפיתוח גוף כשזה מגיע להגדרה של ספורט או לא ספורט?
מה זה ספורט בכלל?

מה הקשר למלכת יופי?
מה שונה כדורגל לדוגמה(המוגדר כ"ספורט") מפיתוח גוף כשזה מגיע להגדרה של ספורט או לא ספורט?
מה זה ספורט בכלל?

זה שונה שבכדורגל התוצאה היא המשחקים שמתקיימים לעומת פיתוח גוף שהתוצאה היא עמידה על במה וביצוע פוזות.ההבדל גדול

מה הקשר למלכת יופי?
מה זה ספורט בכלל?
היה על זה דיון ארוך בעבר. המסקנה שזה לא שחור ולבן ויש הרבה חלקים אפורים באמצע. פיתוח גוף לא יכול להיות ספורט כי אין תוצאה ברורה מהתחלה וזה נתון לבחירת השופטים בהתאם למראית העיין שלהם. אין בפיתוח גוף קרטריונים מסויימים שמתמודדים צריכים לעמוד בהם (חוץ מגודל וחיטוב, אבל שווב, זה סלקטיבי בעיני המתבונן). אי לכך, פיתוח גוף זה יותר קרוב לתחרות יופי מאשר לתחרות של הישגים כמו הרמת משקולות, קפיצה לגובה או ריצה ל 100 מטר.
אימונים אנאירובים זה רק אמצעי בתחום הזה ולא העיקר. לכן, פיתוח גוף לעולם לא יהיה ספורט (לפחות לא מין המניין).
כשאני רשמתי שדני היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין, זה רק כדי לתת לו לייצג את המדינה בתחרויות בחו"ל, שאת זה הוא היה יכול לעשות ולהביא תוצאות. ופיתוח גוף זה לא עוד תחום שאתה יכול לעשות בו הפסקה של 3 שנים ולחזור. ברגע שאתה מאבד כאן את המומנטום, אתה יכול לומר שלום ולעיתים לעולמים (אם זה מבחינת המסה, אורח החיים, המוטיבציה וכן הלאה וכן הלאה).
דני במילא לא היה הולך לקרבי ולתייק ניירות זה פחות פרודקטיבי לדעתי מאשר ללכת ולהתחרות.

מה הקשר למלכת יופי?
מה זה ספורט בכלל?

למי אכפת מהאימונים שאתה עושה לקראת התחרות? אתה נדרש להציג יכולות כלשהן או להראות יפה?

אגב אם דני היה מתחרה בIFBB היה לו יותר קל להשיג ספורטאי כי זה איגוד שמנהל הספורט בארץ כן מכיר

זה שונה שבכדורגל התוצאה היא המשחקים שמתקיימים לעומת פיתוח גוף שהתוצאה היא עמידה על במה וביצוע פוזות.ההבדל גדול
אין פה שום הבדל.
פה יש תחרות מול מתמודדים שונים(שזה בעצם כמו משחק מול קבוצות שונות והאימונים הם ההכנה לכך) ופה יש תחרות מול קבוצות שונות(שגם פה יש אימונים המכינים את השחקנים לתחרות על זכייה בתואר הנחשק).

היה על זה דיון ארוך בעבר. המסקנה שזה לא שחור ולבן ויש הרבה חלקים אפורים באמצע. פיתוח גוף לא יכול להיות ספורט כי אין תוצאה ברורה מהתחלה וזה נתון לבחירת השופטים בהתאם למראית העיין שלהם. אין בפיתוח גוף קרטריונים מסויימים שמתמודדים צריכים לעמוד בהם (חוץ מגודל וחיטוב, אבל שווב, זה סלקטיבי בעיני המתבונן). אי לכך, פיתוח גוף זה יותר קרוב לתחרות יופי מאשר לתחרות של הישגים כמו הרמת משקולות, קפיצה לגובה או ריצה ל 100 מטר.
אימונים אנאירובים זה רק אמצעי בתחום הזה ולא העיקר. לכן, פיתוח גוף לעולם לא יהיה ספורט (לפחות לא מין המניין).
כשאני רשמתי שדני היה צריך לקבל ספורטאי מצטיין, זה רק כדי לתת לו לייצג את המדינה בתחרויות בחו"ל, שאת זה הוא היה יכול לעשות ולהביא תוצאות. ופיתוח גוף זה לא עוד תחום שאתה יכול לעשות בו הפסקה של 3 שנים ולחזור. ברגע שאתה מאבד כאן את המומנטום, אתה יכול לומר שלום ולעיתים לעולמים (אם זה מבחינת המסה, אורח החיים, המוטיבציה וכן הלאה וכן הלאה).
דני במילא לא היה הולך לקרבי ולתייק ניירות זה פחות פרודקטיבי לדעתי מאשר ללכת ולהתחרות.
דעתך וזכותך, אני לא מסכים עם הטענה הסופית.
אז נכון, פיתוח גוף אמנם שונה בדברים שהזכרת מכל תחומי הספורט שאנו מכירים אך זה לו דווקא מבדיל אותו מהגדרתו כספורט.
העיסוק בפיתוח גוף הוא עיסוק כמו בכל תחום ספורטיבי אחר ודורש דברים דומים, שלא לדבר על תוצאות דומות.
אין סיבה שהוא לא יוכר כספורט רשמי ואני מאמין שזה יקרה בעתיד בארץ(ישראל לא הכי מפותחת, בלשון המעטה בתחומי הספורט).

למי אכפת מהאימונים שאתה עושה לקראת התחרות? אתה נדרש להציג יכולות כלשהן או להראות יפה?
בעקיפין אתה ועוד איך נדרש להציג יכולות כלשהן.
אתה חושב שכל אחד יכול להיות בילדר?
אתה יודע איזו השקעה ומשאבים זה צורך?(שאלה רטורית כן...ברור שאתה אמור לדעת)
בשביל להצליח אתה צריך לתת מעצמך 200% באש ובמים בדיוק כמו בכל ספורט אחר ובסופו של דבר אתה מתחרה על התואר, בדיוק כמו בכל ספורט אחר.
ההבדל פה הוא שבפיתוח גוף שלא כמו בכל סוגי הספורט שאנו מכירים, העבודה הקשה - האימונים וכל מה שמסביב,מתרחשת שלא בזמן התחרות עצמה וקובעים אם תזכה או לא בעוד שבסוגי הספורט האחרים, התחרות עצמה - המשחק קובעים את התוצאה(האימונים חשובים אך לא קריטיים כמו בפיתוח הגוף).

בשביל להצליח אתה צריך לתת מעצמך 200% באש ובמים בדיוק כמו בכל ספורט אחר ובסופו של דבר אתה מתחרה על התואר, בדיוק כמו בכל ספורט אחר.
ההבדל פה הוא שבפיתוח גוף שלא כמו בכל סוגי הספורט שאנו מכירים, העבודה הקשה - האימונים וכל מה שמסביב,מתרחשת שלא בזמן התחרות עצמה וקובעים אם תזכה או לא בעוד שבסוגי הספורט האחרים, התחרות עצמה - המשחק קובעים את התוצאה(האימונים חשובים אך לא קריטיים כמו בפיתוח הגוף).

כל מה שאמרת כאן תקף למלכות יופי. צריך הרעבה עצמית, ניתוחים פלסטיים, והמון המון הקרבה.

די לטמטום, בבקשה. בתחרות בודיבילדינג אין שום פעילות ספורטיבית. פשוט עומדים ומציגים גוף ושופטים קובעים סובייקטיבית איזו גופה נראית יותר טוב. ולכן זה לא ספורט.

מה איתם?

אין פה שום הבדל.

תחסוך ממני את כל הססמאות. זה לא משנה אם הקרבת כל יום בתולה לאל השמש או שפשוט נולדת רוני קולמן. בתחרות אתה נשפט על פי איך שאתה נראה ללא צורך להציג יכולות כלשהן, בדיוק כמו מלכת היופי. לאף אחד לא אכפת באיזו דרך הגעת לזה.

מה שקובע זה חירות אישית (שהצבא לוקח בכפייה) ועניין הציבור (ביקוש למקצוע) - כל השאר הם דעה אישית.
ספורט זה כבר מזמן נהיה הגדרת-מטרייה לענפים שהם לא בהכרח "ספורטיבים".

שאלה היפוטתית, אני פשוט לא מכיר את עולם הBB וגם מעולם לא התעניינתי ממש. אם אני עושה ניתוח פלאסטי מחרתיים שהופך אותי לאחד עם נתונים כמו של Green Hulk ומסת שריר מטורפת בכל מקום + סיליקונים בציצים ובידיים, האם אני אוכל להתחרות ישר בתחרויות ואפילו לקחת מדליות (בהנחה וזה ייראה כמו שצריך)?

מה שקובע זה חירות אישית (שהצבא לוקח בכפייה) ועניין הציבור (ביקוש למקצוע) - כל השאר הם דעה אישית.
ספורט זה כבר מזמן נהיה הגדרת-מטרייה לענפים שהם לא בהכרח "ספורטיבים".

הצבא לוקח חירות אישית, אנחנו חיים במדינה שבלעדי הצבא כנראה היינו שוחים עם מצופים בים התיכון. הלוואי ויום אחד לא נצטרך לגייס את כלל האוכלוסיה אלא רק אחוזים בודדים ומרצון חופשי. זאת המציאות ואי אפשר לגלגל עיניים ולדמיין משוה אחר.

תלוי באיזה איגוד אתה מתחרה.

אני לא אכנס איתך לדיון על צבא כרגע אבל לא טענתי שלא צריך צבא, אלא שיש דרכים אחרות יותר יעילות (צבא מקצועי).
וכרגע בראות הקולקטיביסטית המיליטריסטית היחידים שיקבלו ספורטאי מצטיין הם כאלה שיש בהם יעילות ליוקרה של המדינה (כמו בקומוניזם, בוחרים לך מקצוע לפי הצורך של המדינה)

נערך לאחרונה:
IFBB אסור. (מי שמקיימים את התחרות הנחשבת מר. אולימפיה)

באשר ל-NABBA אני לא בטוח בדיוק, אני רק זוכר שאלי האנה התחרה שם והיה לו כמה שידרוגים בתאומים ויד אחורית ככל הידוע לי.

Back
למעלה תחתית