הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Dymatize elite / Optimum gold standard

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
איזו אבקה עדיפה ? אופטימום די וותיקה ואמינה בתחום, אך לעומת זאת הדימטייז באה בטעמים מצויינים (לא שהיא לא אמינה).

סוף שבוע נעים לכולם.

גם האופטימום בטעמים מצוינים
בסופו של דבר
מה שתשיג ביותר זול
שתיהן מעולות

הייתי הולך על אופטימום , המחיר שלהם זהה על פי הרשת אולי אולי תשיג על הדימטיז 20 שקל פחות וזה לא שווא לקנות אותו במקום אופטימום לדעתי.

מעדיף יותר את ה ELITE של DYMATIZE, מתערבבת הרבה הרבה יותר טוב והטעמים טובים יותר.
עריכה: לגבי הטעמים ששאלת אז בחלבון דיימטייז הקפה מוקה, השוקולד, הבננה והקרם עוגיות טעימים מאד.

נערך לאחרונה:
הכל אותו דבר. כל עוד זאת לא חברה כושלת כמו Ultimate Nutrition שנופלת בבדיקות מעבדה כל שני וחמישי, בסופו של דבר ההבדל לא יבוא מהשוני במותג.

אני מזמן עברתי לדיימטייז, הם ברמה מאוד גבוהה לטעמי, מבחינת טעם בעיקר.
רק לא ממליץ לך לקנות את הבאטר קרים שלהם, טעם זוועה.
מזכיר וניל, מתערבב ממש חרא ונשארים גושים!

• פותח/ת השרשור
אני מזמן עברתי לדיימטייז, הם ברמה מאוד גבוהה לטעמי, מבחינת טעם בעיקר.
רק לא ממליץ לך לקנות את הבאטר קרים שלהם, טעם זוועה.
מזכיר וניל, מתערבב ממש חרא ונשארים גושים!

על איזה טעם של דימטייז אתה ממליץ ?
ושוב, המון תודה רבה לכל העונים כאן !

דימטייז קרם עוגיות, הייתי רק מחכה לקום בבוקר ולשתות ..
החלפתי בדיוק לטעם שיקרי של אינטרקטיב .. געגועים לדימטייז

הכל אותו דבר. כל עוד זאת לא חברה כושלת כמו Ultimate Nutrition שנופלת בבדיקות מעבדה כל שני וחמישי, בסופו של דבר ההבדל לא יבוא מהשוני במותג.

מתי לאחרונה אולטימייט נפלה בבדיקות מעבדה חוץ מהפעם האחת המדוברת ההיא?

דיימייטז חברה גם מעולה אל תיתייחסו לפרסום שמקבלים המוצרים קח תמוצר תבדוק תבדיקות תמעבדה שהוא עבר בדוק תערכים שלו ותלך על זה. אתה נכנס היום לאתר כלשהו שמוכר תוספי מזון הוא מקבל סכומי כסף לא קטנים כדי שמוצר של חברה מסווימת תיהיה מפורסמת ומנופחת טוב.

• פותח/ת השרשור
המון תודה רבה חברים.
קניתי אופטימום דאבל ריץ' שוקולד (ככה הומלץ בפורומים בחו"ל), בכל מקרה, אני אטעם ואתן חוות דעת כאן בפורום.
(לא היה דימטייז בחנות, בפעם הבאה אזמין מראש).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית