הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש אישי בסטרואידים בארץ

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
רציתי לדעת אני פשוט לא מוצא מידע על זה האם זה בכלל חוקי להשתמש בסטרואידים לצורך אישי בארץ האם המשטרה יכולה לעצור אדם על שימוש בסטרואידים?

לא יודע. השאלה היא איך אתה מוכיח שזה לשימוש עצמי.. כי בסייקל לא קונים רק בקבוקון אחד של טסט

לא - זה כמו לקנות תרופה ללא מרשם, מה גם הכמויות שלוקחים בסייקל הן גדולות בהרבה ממה שמשתמשים ברפואה.

כאילו ששוטר בארץ יודע מה זה סטרואידים וגם אם הוא יידע מה זה הוא לא יודע איך נראה בקבוק של טסט 😆

זה באחריות משרד הבריאות, זה כמו שאתה לוקח אנטיביוטיקה ללא מרשם, בדיוק אותו דבר.
הסיבה שלא אוכפים את זה, עקב דברים יותר חשובים, למשל בארה"ב דעת הקהל מאוד קובעת שמה, כאשר הקימו צעקה על כל הנושא של הסטרואידים, הDEA נכנסו חזק, לראיה - OPERATION RAW DEAL.
למשל בארץ, יותר חשוב האכיפה כלפי הסמים שנמצאים בפקודת הסמים, סטרואידים אנאבולים לא נמצאים ברשימה הזו. (בנתיים)

כאילו ששוטר בארץ יודע מה זה סטרואידים וגם אם הוא יידע מה זה הוא לא יודע איך נראה בקבוק של טסט 😆

תתפלא, במקום שאני עובד יש 3 שוטרים והם יודעים טוב מאוד מזה סטרואידים.
היתה לי שיחה ארוכה עם אחד מהם והוא הסביר לי שזה פשוט לא בסדר עדיפויות של המשטרה אבל אם ועיצרו אותך לבדיקה ומצאו אצלך כל תרופה שהי ללא מרשם תעוקב לחקירה.

גם על שימוש עצמי אפשר לפתוח תיק, באדי בילדרים לא מסתובבים עם וויאלים עליהם ע"מ לערוך חיפוש צריך צו מבית משפט וזאת פרוצידורה ארוכה. ע"מ לקבל צו צריך מידע מודעיני ולשכנע את השופט לתת לך את הצו, מסיבות אלו ואחרות השוטרים "מעלימים עין" .
בכל מקרה שימוש בתרופות ללא מרשם רופא היא עברה על החוק.

אני חושב שבניגוד לסמים, BB בארץ שמתשמשים בחומרים יודעים מה הם עושים, לפנישימוש לומדים על זה, מתייעצים אולי עם משהו שמבין ומתכננים את הסיקל ולא משתמשים סתם כי בסופו של דבר אכפת להם מהבריאות שלהם (בניגוד למסוממים) והם משתמשים בזה בחוכמה ( עד כמה שאפשר).
לכן זה יוצר פחות בעיות (בהשוואה לסמים) ולמשטרה פחות אכפת.

נערך לאחרונה:
אני חושב שבניגוד לסמים, BB בארץ שמתשמשים בחומרים יודעים מה הם עושים, לפנישימוש לומדים על זה, מתייעצים אולי עם משהו שמבין ומתכננים את הסיקל ולא משתמשים סתם כי בסופו של דבר אכפת להם מהבריאות שלהם (בניגוד למסוממים) והם משתמשים בזה בחוכמה ( עד כמה שאפשר).
לכן זה יוצר פחות בעיות (בהשוואה לסמים) ולמשטרה פחות אכפת.
תתפלא שיש המון אנשים שלא יודעים בכלל מזה סטרואידים ועדיין לוקחים ככה שממש לא נכון מה שאמרת לגבי זה שאכפת להם מהבריאות שלהם או כל הדברים האחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית