הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסייקל אחרי הפסקה + שאלה PCT

• פותח/ת השרשור Kimbo
  • פורסם בתאריך

Kimbo

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום לכולם.

אני אחרי הפסקה מסטרואידים אנאבוליים של כ4 ומשהו שנים.
במשך ההפסקה הייתה שנה וחצי אולי יותר שלא התאמנתי בכלל ,
ובשנתיים האחרונות חזרתי להתאמן בחדר הכושר בשילוב MMA.
היום אני כבר יותר בלחימה והשאיפות שלי הן לא להיות בודיבילדר מקצועי.

למרות הכל - החלטתי שבתקופה הקרובה אני רוצה לעשות סייקל מסה , סייקל נקי , יבש עם כמה שפחות תופעות לוואי. משך הסייקל יהיה 10 שבועות.

בצעירותי (גיל 17) עסקתי בפיתוח גוף , רציתי להגיע והגעתי להישגים יפים.
הסייקל הראשון שלי היה בגיל 16. עשיתי המון שטויות אז .
אבל בגדול נגעתי בסוסטנון , טרנבולון , דיאנהבול ואנאבר.
המינונים היו לא גבוהים ואם כי נמוכים (לדוגמא : 500 סוסטנון בשבוע)
הגעתי למסה יפה אני 172 ס"מ , שקלתי כ100קילו על אחוז שומן יפה

והנה כמה תמונות יש להתחשב שזה בגיל 17 , משקל סביב ה100 קילו ומטה, יד סביב ה46.

http://imageshack.us/photo/my-images/3/23608405.jpg/

לשאלתי :
האם יש סיכוי שהגוף יעלה במהירות כי הגעתי כבר לגודל מסויים מעל הרמה שאני נמצא בה היום?

האם אחרי הפסקה כלכך ארוכה טסטוסטרון אנתת 500 בשבוע (רפואי) ואנאבר כ60-80 מג ביום יניבו תוצאות טובות לדעתכם? אני די בטוח בעצמי מבחינה גנטית הגוף מגיב יפה לחומרים.

האם זה שבעבר הייתה לי הרבה יותר מסת שריר מבהיום יתרום לתוצאות מהירות יותר?

ראיתי פה שמשלבים את הכוריגון במהלך הסייקל , אני לא יודע מה השתנה ב5 שנים אבל לפי מה שאני יודע את הכוריגון עושים בסוף הסייקל כשבוע לפני שהחומרים לגמרי יצאו מהגוף בשילוב עם כלומיד ונולבה. האם יש למישהו את המאמר שמסביר למה משתמשים בו בתחילת הסייקל?

----------------

לידע כללי -
אני כרגע עושה CUT OFF ומוריד באחוזי שומן כמה שיותר , עוד כ3 שבועות מסיים עם זה ,
מתחיל עליה במסה טבעי ורק לאחר מכן עושה את הסייקל.

אולי מישהו גלש בפורומים לפיתוח גוף לפני כ5 שנים וראה את התמונות האלו , מי שמזהה אותי בבקשה לא לחשוף בשם. תודה מראש לכל חברי הפורום.

נערך לאחרונה:
הגוף שלך מנהסתם יעלה במהירות עקב זכרון שריר, מה שכן אם תתחיל סייקל ישר אז תעלה כמות נכבדת של שריר שירד לך בעזרת הזכרון שריר+שריר שתרוויח בסייקל.

נערך לאחרונה:
יש לך הסבר מלא לגבי הכירוגין בהאתר הראשי ולמה לוקחים במהלך כל הסייקל.
לגבי מה שהיית פעם אני זוכר טוב מאוד, אתה תחזור לזה מהר..קח דיבול במקום אנאבר.. אתה תחזור לעצמך בזמן קצר..אתה מגיב טוב מאוד לחומרים.. רק הפעם אל תעשה פדיחה ;)

נערך לאחרונה:
אני ממליץ לך לעבור לאסטרים קצרים יותר מאשר אנתת על מנת לצמצם את ספיחת הנוזלים. או לכלופין לשקול שימוש ב ארימידקס במהלך הסייקל על מנת לשלוט ברמות האסטרוגן וככה בספיחת הנוזלים. אולי במקום אנבאר תשקול שימוש בויני או בפרימו.

לא. על מנת להמנע כמה שאפשר מ"קטבוליזם" אחרי הסייקל יש להקפיד על אימונים עצימים צריכת חלבון גבוהה ותיסוף של וטמין C ו E ו D יכול לעזור.

במולטי לא תמיד יהיה את המינונים שאתה צריך. ויש גם תחרות על קולטנים. אני מציע לצרוך באופן פרטני לי קשר למולטי

• פותח/ת השרשור
תגובה

אני ממליץ לך לעבור לאסטרים קצרים יותר מאשר אנתת על מנת לצמצם את ספיחת הנוזלים. או לכלופין לשקול שימוש ב ארימידקס במהלך הסייקל על מנת לשלוט ברמות האסטרוגן וככה בספיחת הנוזלים. אולי במקום אנבאר תשקול שימוש בויני או בפרימו.

אני לא חובב גדול של זריקות , מעדיף לקחת אסטר ארוך פעמיים בשבוע , אם יש אפשרות לפעם בשבוע אז בכלל עדיף 👏. (אפשר?)
ועוד דבר , קראתי פה שהמלצת למישהו בשבוע הראשון לקחת מינון כפול על מנת שהחומר יכנס במהירות רבה יותר למערכת הדם וכבר בשבוע הראשון או השני תהיה רמה יציבה.
האם מומלץ להשתמש בשיטה הזו?

השילוב של האנאבר הוא על מנת להפחית בנוזלים כי פעם שעברה שלקחתי אנאבר הייתי מאוד אבל מאוד יבש...
וינסטרול עושה המון תופעות לוואי של אנדרוגן ואני פחות מעוניין בזה ,
מה עם אנאבר במינון יותר גבוה? (אין לי בעיה להשקיע כסף)

תודה רבה על התגובות הרציניות שלכם , טוב שיש מקום שאפשר להתייעץ.

אני לא חובב גדול של זריקות , מעדיף לקחת אסטר ארוך פעמיים בשבוע , אם יש אפשרות לפעם בשבוע אז בכלל עדיף 👏. (אפשר?)
אפשר לא יעיל יש חומר שנקרא nibedo
ועוד דבר , קראתי פה שהמלצת למישהו בשבוע הראשון לקחת מינון כפול על מנת שהחומר יכנס במהירות רבה יותר למערכת הדם וכבר בשבוע הראשון או השני תהיה רמה יציבה.
האם מומלץ להשתמש בשיטה הזו?
לא אין צורך
השילוב של האנאבר הוא על מנת להפחית בנוזלים כי פעם שעברה שלקחתי אנאבר הייתי מאוד אבל מאוד יבש...
וינסטרול עושה המון תופעות לוואי של אנדרוגן ואני פחות מעוניין בזה ,
מה עם אנאבר במינון יותר גבוה? (אין לי בעיה להשקיע כסף)
ויני הוא דווקא סטרואיד חלש בלי תופעות לוואי חזקות. אבל בהשוואה לאנבאר הוא חזק יותר. לדעתי הוא עדיף על אנבאר אבל אם אתה מתעקש אז 100מג אנבאר יביאו לתוצאות יפות
תודה רבה על התגובות הרציניות שלכם , טוב שיש מקום שאפשר להתייעץ.
תשובות בגוף ההודעה

• פותח/ת השרשור
תשובות בגוף ההודעה

תודה על התשובות ,
אז הסייקל יהיה 10 שבועות של טסט רפואי ולגבי האנאבר/וינסטרול אני כבר אחליט על זה.

לגבי הפיסיטי , אני זוכר שעושים אחרי שהחומר יוצא מהגוף כוריגון פלוס נולבה וכלומיד.

לא מצאתי את המאמר על הכוריגון ולמה מומלץ בעצם להשתמש בו מתחילת הסייקל.
איפה אפשר למצוא אותו?

שוב תודה לכולם!😵‍💫🥊🤩;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית