- פותח/ת השרשור
ששש...משגעים אותי בצבא ואין לי ראש לנהיגה כשאני חוזר. אני צריך כבר רישיון ואוטומט זה הפתרון הכי פשוט שנראה כרגע. :|הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ששש...משגעים אותי בצבא ואין לי ראש לנהיגה כשאני חוזר. אני צריך כבר רישיון ואוטומט זה הפתרון הכי פשוט שנראה כרגע. :|הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣
👏👏👏
אלא אם אתה בחורה שממש ממש ממש מתקשה עם זה וכתוצאה מכך מהווה סיכון לציבור הנהגים הרחב...
בעיקרון הגיר הידני זה משהו שלצערי ילך ויעלם מרוב המכוניות הפרטיות בעשור הקרוב תודות לתיבות הילוכים "אוטומטיות" מצויינות (DSG וכדומה...)שפותחו בשנים האחרונות.
הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣
אם אתה מתכוון לעשות רישיון לאוטומט ואחרי זה לעשות ידני, אז תעשה ישר כבר לידני אפילו שזה יקח יותר זמן.
אם אתה מתכוון לעשות רק לאוטומט בלי לעשות לידני בעתיד - אין פה מה לחשוב.
את המינוסים והפלוסים אתה יודע. לדעתי האישית עדיף לעשות על ידני, אתה לא יודע איפה פתאום תצטרך לנהוג על הילוכים באיזשהו מקרה חירום. פוש קטן ויש לך רישיון.
גם לי היה עד עכשיו את ההתלבטות הזאת של "מה אני צריך ידני עכשיו אני אסע רק על אוטומט" אבל לך תדע, אולי פעם יחטפו אותך, ותצליח לברוח, תקלוט איזו מכונית פתוחה, אתה עולה על המכונית בא לשים טיסה, פתאום ידני
נו באמת זה לא נותן כלום
אני למדתי על הילוכים.. נו ו..?
איפה בדיוק רשום ברישיון שעשית לימודי נהיגה רק על אוט או גם הילוכים?
תעשה אוטומט תעבור בקלות את הטסט והשיעורים.. ואז תלמד על איזו מכונית סחלה של חבר לנהוג.
רוצה ללמוד הילוכים שיתנו לך משהו לך תעשה רישיון על אופנוע
אין לי את המשאבים לזה. אני חוזר פעם בשבועיים וצריך להתעסק עם שיעורי נהיגה כשאני חוזר עם כאבי ראש ורק רוצה לנוח. אני רק רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר. אני גם לא חושב לעשות על ידני כי אני לא רואה באיזה צורה יצא לי לנהוג על ידני. אם אני קונה אוטו, זה רק אוטומט. כל הרכבים של כל החברים שלי, המשפחות שלי זה אוטומט. כי גם לא חובב מושבע של נהיגה.
אז עשית את הבחירה שלך כבר 😃
נכון לעכשיו, כן. אני תוהה אם אני עושה את הבחירה הנכונה. אין לי מספיק ניסיון בתחום הזה בשביל לדעת אם ההחלטה שלי נכונה וזה קצת מפחיד.
לא מבין למה מזלזלים בנהגים שנוהגים על אוטומט כל כך.. אני עברתי על ידני והייתי מעדיף תאמת לעשות על אוטומט למה צריך כל הזמן להיות מרוכז בתפעול של הרכב ופחות להיות מרוכז בכביש ולעשות עוד כמה דברים כמו אני יודע לדבר עם מי שאיתך באוטו וכאלה.
PALA
אל תקשיב לכל אלה שתופסים תחת שהם עברו על ידני ואתה על אוטומט, יש לי חבר שפשוט עושה על אוטומט למרות שכולם צחקו עליו והוא הולך להיות אחד הראשונים עם רישיון.
וכמעט בחיים לא יהיו מצבים שתצטרך לנהוג על ידני בטח לא כאן בארץ.
תוציא על אוטומט ומקסימום כשיהיה לך זמן תעשה כמה שיעורים ותעשה על ידני.
היה לך מצב שבו הייתה חייב לנהוג על ידני??