רשיון נהיגה (הילוכים נגד אוטומט)

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣
ששש...משגעים אותי בצבא ואין לי ראש לנהיגה כשאני חוזר. אני צריך כבר רישיון ואוטומט זה הפתרון הכי פשוט שנראה כרגע. :|

👏👏👏

אלא אם אתה בחורה שממש ממש ממש מתקשה עם זה וכתוצאה מכך מהווה סיכון לציבור הנהגים הרחב...

בעיקרון הגיר הידני זה משהו שלצערי ילך ויעלם מרוב המכוניות הפרטיות בעשור הקרוב תודות לתיבות הילוכים "אוטומטיות" מצויינות (DSG וכדומה...)שפותחו בשנים האחרונות.

הבחורות שממש מתקשות עם הידני ומהוות סיכון לציבור הנהגים הולכות לנהוג עם תיבות ההילוכים האוטומטיות המצוינות האלה, ומתוסכלים כמוך ייאלצו לחפש dick extenders אחרים, כי מה לעשות, אנשים מעדיפים נוחות בנהיגה. 🖕

אם אתה מתכוון לעשות רישיון לאוטומט ואחרי זה לעשות ידני, אז תעשה ישר כבר לידני אפילו שזה יקח יותר זמן.
אם אתה מתכוון לעשות רק לאוטומט בלי לעשות לידני בעתיד - אין פה מה לחשוב.

את המינוסים והפלוסים אתה יודע. לדעתי האישית עדיף לעשות על ידני, אתה לא יודע איפה פתאום תצטרך לנהוג על הילוכים באיזשהו מקרה חירום. פוש קטן ויש לך רישיון.

גם לי היה עד עכשיו את ההתלבטות הזאת של "מה אני צריך ידני עכשיו אני אסע רק על אוטומט" אבל לך תדע, אולי פעם יחטפו אותך, ותצליח לברוח, תקלוט איזו מכונית פתוחה, אתה עולה על המכונית בא לשים טיסה, פתאום ידני

הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣

לא חשבתי שאתה אחד שתחושת הגבריות שלו תלויה על תיבת הילוכים..
אני יכולה להמליץ על אופנוע הרלי דייוידסון, או על האמר שחור גדול. ואם אין כסף, להרביץ לאישתך לעתיד תמיד יכול לעזור.

מה הקשר למתוסכל וDICK בלה בלה בלה...???

מי שמעדיף נוחות, שיסע על אוטומט ושיהיה לי בריא.
אבל אם אתה בחור(נדיר) או בחורה (נפוץ מאוד) שבמצבי לחץ לא מצליחים לתפעל 3 דוושות, הגה וידית הילוכים בצורה משביעת רצון - עדיף מבחינת כולם שתנהגו באוטומט.
אם אתה לא....תלמד על ידני - רק טוב יצא לך מזה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון לעשות רישיון לאוטומט ואחרי זה לעשות ידני, אז תעשה ישר כבר לידני אפילו שזה יקח יותר זמן.
אם אתה מתכוון לעשות רק לאוטומט בלי לעשות לידני בעתיד - אין פה מה לחשוב.

את המינוסים והפלוסים אתה יודע. לדעתי האישית עדיף לעשות על ידני, אתה לא יודע איפה פתאום תצטרך לנהוג על הילוכים באיזשהו מקרה חירום. פוש קטן ויש לך רישיון.

אין לי את המשאבים לזה. אני חוזר פעם בשבועיים וצריך להתעסק עם שיעורי נהיגה כשאני חוזר עם כאבי ראש ורק רוצה לנוח. אני רק רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר. אני גם לא חושב לעשות על ידני כי אני לא רואה באיזה צורה יצא לי לנהוג על ידני. אם אני קונה אוטו, זה רק אוטומט. כל הרכבים של כל החברים שלי, המשפחות שלי זה אוטומט. כי גם לא חובב מושבע של נהיגה.

גם לי היה עד עכשיו את ההתלבטות הזאת של "מה אני צריך ידני עכשיו אני אסע רק על אוטומט" אבל לך תדע, אולי פעם יחטפו אותך, ותצליח לברוח, תקלוט איזו מכונית פתוחה, אתה עולה על המכונית בא לשים טיסה, פתאום ידני

חחח המצב שלי קצת שונה. יש לי כבר 20+ שיעורים על ידני ונמאס לי מידני. אני יודע לנהוג על ידני אז במקרה שיחטפו אותי ואני אצטרך לברוח, וראיתי רכב והצלחתי להתניע אותו דרך החוטים ולברוח, אני אדע לנהוג ולהציל את החיים שלי.

אגב, אנקדוטה מעניינת...
בסוף שנות ה80 מתישהו, מנכ"ל RENAULT ערך פה ביקור בארץ.
שבמהלכו, לאחר שראה שרוב הרכבים פה אוטומטיים הוא אמר משהו בסגנון -
"אני יודע שאתם מדינה שעברה הרבה מלחמות, אבל לא חשבתי שיש לכם פה כל כך הרבה נכים"...

כי ככה זה היה באירופה בגלל יתרונות הגיר הידני על התיבות האוטומטיות הישנות.
היום היתרונות האלו מטשטשים מול התיבות הרובוטיות החדשות.

הרבה אנשים שאני מכיר שנוסעים על הילוכים ממש שונאים את האוטומט
מה כל כך נוח ?

נו באמת זה לא נותן כלום
אני למדתי על הילוכים.. נו ו..?
איפה בדיוק רשום ברישיון שעשית לימודי נהיגה רק על אוט או גם הילוכים?
תעשה אוטומט תעבור בקלות את הטסט והשיעורים.. ואז תלמד על איזו מכונית סחלה של חבר לנהוג.
רוצה ללמוד הילוכים שיתנו לך משהו לך תעשה רישיון על אופנוע

נראה לך שזה עד כדי כך שכונה? אם היה אפשר לעשות אוטומט ולא היה רשום את זה ברישיון : "רשאי לנהוג רק על רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית"
אז כולם היו עושים אוטומט ואז לומדים לבד לנהוג על הילוכים..

אין לי את המשאבים לזה. אני חוזר פעם בשבועיים וצריך להתעסק עם שיעורי נהיגה כשאני חוזר עם כאבי ראש ורק רוצה לנוח. אני רק רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר. אני גם לא חושב לעשות על ידני כי אני לא רואה באיזה צורה יצא לי לנהוג על ידני. אם אני קונה אוטו, זה רק אוטומט. כל הרכבים של כל החברים שלי, המשפחות שלי זה אוטומט. כי גם לא חובב מושבע של נהיגה.

אז עשית את הבחירה שלך כבר 😃

האמר? האמר זה האוטו סמרטוטים מספר 1 שיש. זה לכוסיות ובעלי זין קטן.

• פותח/ת השרשור
אז עשית את הבחירה שלך כבר 😃

נכון לעכשיו, כן. אני תוהה אם אני עושה את הבחירה הנכונה. אין לי מספיק ניסיון בתחום הזה בשביל לדעת אם ההחלטה שלי נכונה וזה קצת מפחיד.

נכון לעכשיו, כן. אני תוהה אם אני עושה את הבחירה הנכונה. אין לי מספיק ניסיון בתחום הזה בשביל לדעת אם ההחלטה שלי נכונה וזה קצת מפחיד.

זה לא כזו החלטה חורצת גורלות.
רישיון זה כלי ולא מטרה. אתה צריך אותו כדי להתנייד.
אם אתה צריך אותו מהר ואין לך בשלב זה זמן וכוח- תעשה אוטומט וסע. אחר כך, אם וכאשר תרגיש צורך לעשות ידני, ויהיה לך זמן לזה - תעשה. זה לא שמשהו ימנע את זה ממך, זה לא תואר של 4 שנים.

אני הוצאתי רשיון בקנדה ועשיתי פה המרת רשיון.
משום מה,הביאו לי רשיון לאוטומט. בינתיים אין לי בעיה עם זה כי הרכב שלי אוטומט,אבל ברגע שאני אצטרך רשיון לידני אני אעשה צ'יק צ'ק טסט וזהו.
תמיד עדיף רשיון לידני,זה רק עוד יתרון.

לא מבין למה מזלזלים בנהגים שנוהגים על אוטומט כל כך.. אני עברתי על ידני והייתי מעדיף תאמת לעשות על אוטומט למה צריך כל הזמן להיות מרוכז בתפעול של הרכב ופחות להיות מרוכז בכביש ולעשות עוד כמה דברים כמו אני יודע לדבר עם מי שאיתך באוטו וכאלה.

PALA
אל תקשיב לכל אלה שתופסים תחת שהם עברו על ידני ואתה על אוטומט, יש לי חבר שפשוט עושה על אוטומט למרות שכולם צחקו עליו והוא הולך להיות אחד הראשונים עם רישיון.
וכמעט בחיים לא יהיו מצבים שתצטרך לנהוג על ידני בטח לא כאן בארץ.
תוציא על אוטומט ומקסימום כשיהיה לך זמן תעשה כמה שיעורים ותעשה על ידני.

לא מבין למה מזלזלים בנהגים שנוהגים על אוטומט כל כך.. אני עברתי על ידני והייתי מעדיף תאמת לעשות על אוטומט למה צריך כל הזמן להיות מרוכז בתפעול של הרכב ופחות להיות מרוכז בכביש ולעשות עוד כמה דברים כמו אני יודע לדבר עם מי שאיתך באוטו וכאלה.

PALA
אל תקשיב לכל אלה שתופסים תחת שהם עברו על ידני ואתה על אוטומט, יש לי חבר שפשוט עושה על אוטומט למרות שכולם צחקו עליו והוא הולך להיות אחד הראשונים עם רישיון.
וכמעט בחיים לא יהיו מצבים שתצטרך לנהוג על ידני בטח לא כאן בארץ.
תוציא על אוטומט ומקסימום כשיהיה לך זמן תעשה כמה שיעורים ותעשה על ידני.

😳

אם למדת עד עכשיו על ידני תסיים עם זה כבר, לך תדע מתי תצתרך את זה. עדיף מהכאב ראש של לעשות שוב פעם טסט.

היה לך מצב שבו הייתה חייב לנהוג על ידני??

חחחח מלא אם אני יתחיל לרשום זה לא יגמר בעמוד אחד ..
יוצאים למסיבה באוטו של חבר כולם שתו חוץ ממך האוטו ידני מה תעשה ? תתן לנהג ששתה לינהוג או שאתה תנהג כי אתה סאחי ? אוי שכחתי לא הצלחת להסתדר עם הקלאץ אז הלכת על אוטומט 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית