הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אומרים על הסייקל הזה...?

BIGMAN1234567

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
בולדנון 600 MG לשבוע
טרן אננטט 400 MG לשבוע
סוסטנון 1000 MG לשבוע
אורל טורינבול 30 MG ליום למשך 30 ימים

טמוקסי 20 MG כל שלושה ימים

PCT מתחילים הכל ביחד שבוע אחרי הזריקה האחרונה

פרגניל זריקה 1 כל 5 ימים

טמוקסיפן 20 MG ליום למשך 15 ימים ויורדים ל 10 MG לעוד 15 ימים

קלומיד 200 MG ליום למשך 3 ימים
150 MG ליום למשך 3 ימים
100 MG ליום למשך 3 ימים
50 MG ליום למשך 3 ימים

אגב אני 183. משקל 102

מה אורך הסייקל?

פרנגיל מזריקים במהלך הסייקל ולא בפי סי טי.
לגבי הפי סי טי תקרא בנעוצים. יש שם את הפרוטוקול בידיוק איך לעשות אותו.

אגב איזה סייקל זה ומה משקלי העבודה שלך? שואל בגלל שזה מינונים גבוהים, מעניין לדעת קצת נתונים ורקע.

• פותח/ת השרשור
בקשר לפרגניל אני יודע כתבתי אותו בסדר לא נכון פשוט

סייקל שני . של חודשיים וחצי

משקלי עבודה משתנים כרגע התוכנית אימונים 12-15 חזרות אז אני לא משתגע
בוא נגיד ככה אני עושה סקוואט 10 סטים 10 חזרות עם 80 קילו {חוזרים לבית במונית חחח}

סייקל מוגזם בטירוף. אני מריח שמישהו עושה עליך קופה יפה חחחח. הייתי מקצץ חצי מהחומרים וחצי מהמינון. וה PCT שלך על הפנים. תכנן מחדש!

• פותח/ת השרשור
10 סטים 10 חזרות תנסה ב80 קילו

---------- התגובה התווספה ב 13:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

למה פיסיטי על הפנים ...

10 סטים 10 חזרות תנסה ב80 קילו

---------- התגובה התווספה ב 13:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

למה פיסיטי על הפנים ...
למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב. הוא על הפנים כי אתה בחיים לא תתאושש עם PCT כזה. ככה לא עושים PCT. וגם הסייקל שלך חרא. בקיצור עוד אחד שלא יודע מה הוא עושה.
בטח עוד תכתוב לי שהסייקל הזה תוכנן ע"י אחד הבודיבילדרים הכי טובים בארץ ושהוא בחור ענקק! נכון!?

גרם טסט'?!??..... אתה מתחרה באולימפיה כבר?.. או שאתה סתם חושב שכמה שיותר, יותר טוב?..
תעיף את הבלודנון חבל על הכסף חומר חלש ולא יעיל, תקח במקום 400 מ"ג טרן 600 אם זה לא פעם רשאונה שלך עם החומר. סוסטנון 600-650 בשבוע לדעתי יספיק לך.

PCT
איך ננסח את זה, פשוט 😵

מישהו פה שם לב שמדובר בבחור ששוקל 102 קילו על 1.83.
זה לא מעט בכלל,בכלל.

עכשיו יש שתי אופציות:
1. שהוא על אחוז שומן סביר ,סביב 13%.
2. שהוא על אחוז שומן גבוה , 20 וצפונה.

אם מדובר באופציה א' אז מדובר בבחור ענק.
אם באופציה השנייה, הוא בכלל לא צריך לעשות סייקל מסה על כזה אחוז שומן!

אז אולי תגיד לנו אתה, מה אחוז השומן שלך (עדיף תמונה, לא צריך פנים)?

• פותח/ת השרשור
אדמינה אתה חכמולוג אהה ....אם יש לך הערה רצינית להעיר אתה מוזמן בנימה רצינית לא בזילזול

ואת הסייקל הזה תתפלא עשה לי בודיבילדר שמתחרה בIFBB בחול ולפי דעתי הוא הכי טוב בארץ ווואלה כול כך בא לי להגיד לך תשם שלו אבל מפאת כבודו אני ישמור את זה לעצמי

LOU BEGA אני עומד על 15 16 אחוז שומן בערך

אני הימני בתמונה ולמה בלי בפנים?? תהנו

קבצים מצורפים

• jkghhfh.jpg
    jkghhfh.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 236
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אדמינה אתה חכמולוג אהה ....אם יש לך הערה רצינית להעיר אתה מוזמן בנימה רצינית לא בזילזול

ואת הסייקל הזה תתפלא עשה לי בודיבילדר שמתחרה בIFBB בחול ולפי דעתי הוא הכי טוב בארץ ווואלה כול כך בא לי להגיד לך תשם שלו אבל מפאת כבודו אני ישמור את זה לעצמי

ברור שאני חכמולוג. אחרת לא הייתי מנהל את הפורום הזה. וכמה צפוי שבודיבילדר בנה לך את הסייקל הזה. אני ידעתי את זה בלי שתגיד בכלל. חחח רואים שאין לו מושג ומצידי הוא יכול גם מר אולימפיה בעצמו. אבל זה ברור שאין לו מושג וחצי מושג בכל מה שקשור בלשמור על הבריאות מניעה של תופעות לוואי התאוששות וכל מה שקשור בלשמור על התוצאות והבריאות. אתה שוכח דבר אחד מפתחי גוף מקצועיים הם על חומרים כל השנה ברמה כזאת או אחרת וההבדל בינהם לבינך הוא שמיים וארץ אתה מתלהב שמתחרה מקצועי הכין לך סייקל. אני אומר לך באחריות הסייקל הזה חרא וה PCT הזה חרה ולא רק שאתה לא תתאושש מהסייקל הזה אתה גם תפסיד את כל מה שתעלה בסייקל הזה. ושמות לא מרשימים אותי זה מעניין לי תתחת ואני יודע מי הכין לך את הסייקל בלי שתגיד את השם שלו זה כל כך קשה לנחש. וזה שהוא הגיע להישיגים יפים בתחומו לא מעיד על חוכמתו או הבנתו בכל מה שקשור לכימיה של החומרים האלה.

ולגבי התמונה שפירסמת. שמע אמנם יש לך מסה נחמדה אבל אתה סוחב הרבה שומן עליך אני במקומך הייתי עושה דברים אחרת לחלוטין אבל היי....אני לא מחרה ב IFBB אז מה אני יודע חחח

מישהו פה שם לב שמדובר בבחור ששוקל 102 קילו על 1.83.
זה לא מעט בכלל,בכלל.

עכשיו יש שתי אופציות:
1. שהוא על אחוז שומן סביר ,סביב 13%.
2. שהוא על אחוז שומן גבוה , 20 וצפונה.

אם מדובר באופציה א' אז מדובר בבחור ענק.
אם באופציה השנייה, הוא בכלל לא צריך לעשות סייקל מסה על כזה אחוז שומן!

אז אולי תגיד לנו אתה, מה אחוז השומן שלך (עדיף תמונה, לא צריך פנים)?
לפי התמונה זה הרבה יותר קרוב לאופציה השניה

אם היית כל כך בטוח ב"מתחרה המקצועי" שהרכיב לך את הסייקל, לא היית בא לשאול כאן איך הסייקל הזה. ההודעה הנוכחית מעידה שאתה בעצמך לא סומך על אותו אחד וכשאומרים לך שהוא טעה, אתה מנסה להגן עליו. אם אתה מנסה להגן עליו וחושב שהסייקל שלך מושלם, למה פתחת את האשכול הזה?

• פותח/ת השרשור
אין ביטוח לכלום בחיים האלו אני בטוח בו בעיניים עצומות רציתי לקבל משובים סתם בשביל ההתעניינות אני אומנם לא הרבה זמן בענף משהו כמו שנה וחצי אבל בזמן הקצר הזה הצלחתי להבין תמונה מכוערת אין פירגון בכלל כול אחד מנסה למשוך לכיון שלו בשביל אינטרסים אישיים הייתי מתייעץ עם הרבה וכול אחד אומר משהו אחר ומלכלך על השני אז החלטתי לעשות לי ״רב״ ואיתו אני הולך . אדמינה תרשום לי סייקל לדוגמא פלוס פיסיטי עם המרכיבים שרשמתי וניראה מזה סייקל טוב ...

אין ביטוח לכלום בחיים האלו אני בטוח בו בעיניים עצומות רציתי לקבל משובים סתם בשביל ההתעניינות אני אומנם לא הרבה זמן בענף משהו כמו שנה וחצי אבל בזמן הקצר הזה הצלחתי להבין תמונה מכוערת אין פירגון בכלל כול אחד מנסה למשוך לכיון שלו בשביל אינטרסים אישיים הייתי מתייעץ עם הרבה וכול אחד אומר משהו אחר ומלכלך על השני אז החלטתי לעשות לי ״רב״ ואיתו אני הולך . אדמינה תרשום לי סייקל לדוגמא פלוס פיסיטי עם המרכיבים שרשמתי וניראה מזה סייקל טוב ...
לך אל הרב אחי. מה אני מבין.

לדעתי יש עליך מסה לא רעה בכלל, אבל היא מלווה באחוז שומן שנראה גבוה מ16.
אני לא רואה את הבטן, אבל ככה ממש שנראה לי זה יותר בכיוון ה18-19%~.

אני לא חושב שכדאי לך להתחיל סייקל מסה באחוז שומן הזה, אולי תעשה חיטובון קצר.
תגיע לאיזה 12-13% ואז תתחיל.
תשאל על הדרך, את הבחור שמכר לך את הסייקל מה הוא חושב על סייקל מסה באחוז שומן כמו שלך, תשאל אותו אם הוא חושב שכדאי שקודם תרד בא.ש ורק אז תתחיל?
אם הוא אדם הגון, הוא אמור להגיד לך לא להתחיל במצב הנוכחי.

אבל שיקול שלך ידידי.

אם זה מי שאני חושב שזה....יש לו מוניטין מפוקפק למרות שאין לי ממש היכרות איתו אבל אני יודע את מי הוא מכין לתחריות....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית