הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אומרים על הסייקל הזה...?

BIGMAN1234567

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
בולדנון 600 MG לשבוע
טרן אננטט 400 MG לשבוע
סוסטנון 1000 MG לשבוע
אורל טורינבול 30 MG ליום למשך 30 ימים

טמוקסי 20 MG כל שלושה ימים

PCT מתחילים הכל ביחד שבוע אחרי הזריקה האחרונה

פרגניל זריקה 1 כל 5 ימים

טמוקסיפן 20 MG ליום למשך 15 ימים ויורדים ל 10 MG לעוד 15 ימים

קלומיד 200 MG ליום למשך 3 ימים
150 MG ליום למשך 3 ימים
100 MG ליום למשך 3 ימים
50 MG ליום למשך 3 ימים

אגב אני 183. משקל 102

• פותח/ת השרשור
זה לא מי שאתה חושב אני מבטיח לך .... לא משנה בכל מקרה תודה רבה על כול העצות וההארות אני יקח את הדברים לצומת ליבי בכל מקרה אני עוד גור בתחום יש לי עוד הרבה מה ללמוד

---------- התגובה התווספה ב 17:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:20 ----------

לתשומת ליבי *

אין ביטוח לכלום בחיים האלו אני בטוח בו בעיניים עצומות רציתי לקבל משובים סתם בשביל ההתעניינות אני אומנם לא הרבה זמן בענף משהו כמו שנה וחצי אבל בזמן הקצר הזה הצלחתי להבין תמונה מכוערת אין פירגון בכלל כול אחד מנסה למשוך לכיון שלו בשביל אינטרסים אישיים הייתי מתייעץ עם הרבה וכול אחד אומר משהו אחר ומלכלך על השני אז החלטתי לעשות לי ״רב״ ואיתו אני הולך . אדמינה תרשום לי סייקל לדוגמא פלוס פיסיטי עם המרכיבים שרשמתי וניראה מזה סייקל טוב ...
איזה אינטרס יש לפורום ולאן אנחנו רוצים למשוך אותך? לבן אדם היחיד שאולי יש אינטרס בך הוא למי שמוכר לך את החומרים. לנו לא באמת אכפת מה תעשה, אנחנו מייעצים כאן ורוצים לשמור על הבריאות של כולם, בסופו של דבר זה הגוף שלך ואתה תחליט מה לעשות איתו.
אם אתה מחפש שנפרגן למתחרה כזה או אחר רק בגלל ה"תואר" שלו, אז אתה במקום הלא נכון. גם על רוני קולמן הייתי אומר ליצן אם הוא היה מרכיב סייקל כמו שרשמת למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית