הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סחרחורת בדדליפט

rubin80

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
מתאמן FBW כבר מספר חודשים. משקלי עבודה נמוכים יחסית לסוסים שיש פה. הדדליפט שלי עומד על 80-90 ק"ג ל-6 חזרות ומדי פעם אני מקבל סחרחורת עד שבפעם האחרונה כמעט התעלפתי.
סה"כ בריא- לא מעשן, רץ, בכושר טוב יחסית (1.80 על 79 ק"ג, א.ש סביב 13.5%)

יש סיבה לכך והאם מישהו חווה משהו דומה?

תשתדל לנשום טוב כשאתה עושה את התרגיל, איך שאני רואה את זה יש מצב שזה בגלל שאתה עוצר את הנשימה להרבה זמן בזמן המאמץ

את תתרגש אני אחרי הסט האחרון של החימום בדדליפט 100% משקל לחזרה אחת מתחיל לראות נקודות שחורות ואז אחרי הסט עבודה רואה עוד יותר נקודות שחורות וכמה דקות אחרי זה מתחילים כאבי ראש

את תתרגש אני אחרי הסט האחרון של החימום בדדליפט 100% משקל לחזרה אחת מתחיל לראות נקודות שחורות ואז אחרי הסט עבודה רואה עוד יותר נקודות שחורות וכמה דקות אחרי זה מתחילים כאבי ראש

זה אומר שאתה עובד טוב..(כבד) תיראה הרבה סירטונים של ליפטרים ובילדרים שמקיאים בזמן אימון. וראיתי גם כמה שירקו דם.. אני תמיד מקבל סחחורות באימון ורואה שחור.. אבל כל אימון אני דוחף לקצה.. לא 100% אלא 110% עכשיו יבואו וידידו אתה תיפצע וכו... אבל ככה עובדים..;susss

זה אומר שאתה עובד טוב..(כבד) תיראה הרבה סירטונים של ליפטרים ובילדרים שמקיאים בזמן אימון. וראיתי גם כמה שירקו דם.. אני תמיד מקבל סחחורות באימון ורואה שחור.. אבל כל אימון אני דוחף לקצה.. לא 100% אלא 110% עכשיו יבואו וידידו אתה תיפצע וכו... אבל ככה עובדים..;susss

יש ביוטיוב סרטן של Jouko ahola שבלי סיבה נראת לעין פשוט מתחיל לדמם מהאף.
ממש לדמם, בטירוף. לא כמה טיפות.

הוא לא עובד כבד. אתה מקבל סחרחורת כי אתה לא נושם כמו שצריך. או שצח"מ שלך נמוך.

יש ביוטיוב סרטן של Jouko ahola שבלי סיבה נראת לעין פשוט מתחיל לדמם מהאף.
ממש לדמם, בטירוף. לא כמה טיפות.
הוא מדמם מהאף כי לחץ הדם שלו עף לשמיים וכלי הדם באף (שזה מקום עמוס בכלי דם) הצפוצצו. זה שכיח לחלוטין.

לפותח הפוסט. תשתדל להקפיד על נשימה כמו שצריך במהלך התרגיל. והתופעה שאתה מדבר עליה היא שכיחה בדדליפט אין מה להתרגש יותר מדי.

הוא לא עובד כבד. אתה מקבל סחרחורת כי אתה לא נושם כמו שצריך. או שצח"מ שלך נמוך.

הוא מדמם מהאף כי לחץ הדם שלו עף לשמיים וכלי הדם באף (שזה מקום עמוס בכלי דם) הצפוצצו. זה שכיח לחלוטין.

לפותח הפוסט. תשתדל להקפיד על נשימה כמו שצריך במהלך התרגיל. והתופעה שאתה מדבר עליה היא שכיחה בדדליפט אין מה להתרגש יותר מדי.

הוא מחזיק את האוויר הריאות בזמן הדדליפט ובכך מעלה את לחץ הדם שלו (פעולת ולסלווה) ?

חח איזה צחוקים אתכם.. צריך להיות פרו בשביל להקיא או להתעלףף??? בחיי זה באמת שטות שעוד לא שמעתי.
וזה שמגיעים לאימון עצים זה מעולה השאלה עם עצים חכם או עצים טיפשי..
ולגבי הסחרחורת זה יכול לקרות ממלא סיבות השכיח זה כמו שעדי אמר עצירת נשימה. יש עוד כמו לחץ דם גבוהה,ירידת סוכר,וגם אם השארת את הראש יותר מידי זמן למטה לפני שהרמת תמוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית