עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאמין לי שאני מנסהשל חבר שלך מושלם, תלמד ממנו.
נראה לי שאני מבין.. פשוט זה נראה לי שהחזה יחסית מקובע בכל התנועה..( אולי חוץ מהחזרה ה2)אומנם החזה שלך עולה ביחד עם הירכים אבל אתה מתחיל במצב שהחזה שלך קורס כלפי מטה כשאתה בתחתית תרים יותר את החזה
הוא רחוק מלהיות "מושלם", רואים שהוא מפסיק לרדת לקראת הסוף ושזה לא מלא לגמרי. ואני חושד שזה בגלל הפיסוק הרחב.של חבר שלך מושלם, תלמד ממנו.
הוא רחוק מלהיות "מושלם", רואים שהוא מפסיק לרדת לקראת הסוף ושזה לא מלא לגמרי. ואני חושד שזה בגלל הפיסוק הרחב.
אתה אומר שזה לא מלא לגמרה,אתה מציע אולי לצאת מהכלוב\לעמוד על פלטות?.
או פשוט לצמצם תפיסוק הרחב.
לא הייתי נותן תשובה טובה יותר מזאת.הסקוואט של אור בסדר גמור ואין צורך לצאת מהכלוב במיוחד שיהיה לו משקל כבד יותר על הגב
הוא שובר מקביל בסרטון הפיסוק שלו פשוט רחב מדי ובגלל זה קשה לזהות
ת'אמת שלדעתי יש שינוי ענק. קודם כל אני פותח את הברכיים לצדדים, אני מכווץ את השכמות חזק מאוד (אפשר לראות מתחת למוט) והמרפקים נועלים את המוט והוא מקובע. אין דיילי בעלייה בין החזה להיפס, להבדיל מפה:פותח הפוסט- אני זוכר שראיתי סקוואט שלך לפני כמה חודשים ואין הרבה שינוי חיובי(ואני מאמין שאתה יודע את זה)
אתה גולש יותר מדי(במקום להתיישב אתה פשוט יורד למטה) והזווית של הגב לא נשמרת לך
בהצלחה בהמשך
😣רציתי לשאול את כולכם, למה אף אחד לא מעיר להם שהם עושים גוד מורנינג ?
כי אני בטוח ששניהם מרגישים את הגב שלהם ממש חזק שהם מסיימים סקוואט.
בגבול האפשרי זה סבבה. אז באופן כללי זה לא סקוואט מלא אבל בגבול האפשרי זה מושלם?האמת כשרשמתי את התגובה התחשבתי בזה שגם ככה הוא נוגע עם המוט במוטות ביטחון ולא יכול לרדת נמוך יותר, אז בוא ניתן לו ביקורת לפי מה שבגבול האפשרי.
וכן, צא מהכלוב.
הסקוואט של אור בסדר גמור ואין צורך לצאת מהכלוב במיוחד שיהיה לו משקל כבד יותר על הגב
הוא שובר מקביל בסרטון הפיסוק שלו פשוט רחב מדי ובגלל זה קשה לזהות
הוא מדבר על אנשים שראו את הסרטון ולהם קשה לזהות. עידן ואני היינו ליד אור וראינו טוב יותר.אם קשה לך לזהות, איך אתה בדיוק יודע שהוא שובר מקביל? כי אתה יודע, אין שום קשר בין פיסוק לבין זיהוי באונס.
בגבול האפשרי זה סבבה. אז באופן כללי זה לא סקוואט מלא אבל בגבול האפשרי זה מושלם?
אם קשה לך לזהות, איך אתה בדיוק יודע שהוא שובר מקביל? כי אתה יודע, אין שום קשר בין פיסוק לבין זיהוי באונס.