הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 155 קילו

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הסקוואט שלי: (שלי מתחיל בערך מ0:27.. אני סתם אוהב להשים מוזיקה בהתחלה של הסקוואט)

יודע שהעומק גבולי אבל זה פחות חשוב לי, המטרה הייתה להיות יציב בפלג גוף עליון וזה נראה בסדר לדעתי.

הסקוואט של אור:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אומנם החזה שלך עולה ביחד עם הירכים אבל אתה מתחיל במצב שהחזה שלך קורס כלפי מטה כשאתה בתחתית תרים יותר את החזה

• פותח/ת השרשור
של חבר שלך מושלם, תלמד ממנו.
תאמין לי שאני מנסה

אומנם החזה שלך עולה ביחד עם הירכים אבל אתה מתחיל במצב שהחזה שלך קורס כלפי מטה כשאתה בתחתית תרים יותר את החזה
נראה לי שאני מבין.. פשוט זה נראה לי שהחזה יחסית מקובע בכל התנועה..( אולי חוץ מהחזרה ה2)

הוא רחוק מלהיות "מושלם", רואים שהוא מפסיק לרדת לקראת הסוף ושזה לא מלא לגמרי. ואני חושד שזה בגלל הפיסוק הרחב.

אתה אומר שזה לא מלא לגמרה,אתה מציע אולי לצאת מהכלוב\לעמוד על פלטות?.

או פשוט לצמצם תפיסוק הרחב.

אתה אומר שזה לא מלא לגמרה,אתה מציע אולי לצאת מהכלוב\לעמוד על פלטות?.

או פשוט לצמצם תפיסוק הרחב.

אני מציע שתנסה לעלות סרטון מזווית אחרת ונראה אם אני צודק או שסתם נדמה לי.

האמת כשרשמתי את התגובה התחשבתי בזה שגם ככה הוא נוגע עם המוט במוטות ביטחון ולא יכול לרדת נמוך יותר, אז בוא ניתן לו ביקורת לפי מה שבגבול האפשרי.

וכן, צא מהכלוב.

הסקוואט של אור בסדר גמור ואין צורך לצאת מהכלוב במיוחד שיהיה לו משקל כבד יותר על הגב
הוא שובר מקביל בסרטון הפיסוק שלו פשוט רחב מדי ובגלל זה קשה לזהות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט של אור בסדר גמור ואין צורך לצאת מהכלוב במיוחד שיהיה לו משקל כבד יותר על הגב
לא הייתי נותן תשובה טובה יותר מזאת.

פותח הפוסט- אני זוכר שראיתי סקוואט שלך לפני כמה חודשים ואין הרבה שינוי חיובי(ואני מאמין שאתה יודע את זה)

אתה גולש יותר מדי(במקום להתיישב אתה פשוט יורד למטה) והזווית של הגב לא נשמרת לך

בהצלחה בהמשך

רציתי לשאול את כולכם, למה אף אחד לא מעיר להם שהם עושים גוד מורנינג ?
כי אני בטוח ששניהם מרגישים את הגב שלהם ממש חזק שהם מסיימים סקוואט.

• פותח/ת השרשור
פותח הפוסט- אני זוכר שראיתי סקוואט שלך לפני כמה חודשים ואין הרבה שינוי חיובי(ואני מאמין שאתה יודע את זה)

אתה גולש יותר מדי(במקום להתיישב אתה פשוט יורד למטה) והזווית של הגב לא נשמרת לך

בהצלחה בהמשך
ת'אמת שלדעתי יש שינוי ענק. קודם כל אני פותח את הברכיים לצדדים, אני מכווץ את השכמות חזק מאוד (אפשר לראות מתחת למוט) והמרפקים נועלים את המוט והוא מקובע. אין דיילי בעלייה בין החזה להיפס, להבדיל מפה:

בקשר לגלישה - אין לי מושג על מה אתה מדבר, עזוב את העובדה שאי אפשר לראות מהזווית הזאת משהו רציני שקשור לברכיים.
לגבי זה שאני מתיישב אחורה..אני לא יודע איפה אתה רואה שאני יורד למטה, לא קשה לפספס את את המשיכה של התחת אצלי אחורה.
בקשר לזווית.. יכול להיות, לא הוצאתי את החזה מספיק חזק. את העצה הזאת אני אקח. תודה.

רציתי לשאול את כולכם, למה אף אחד לא מעיר להם שהם עושים גוד מורנינג ?
כי אני בטוח ששניהם מרגישים את הגב שלהם ממש חזק שהם מסיימים סקוואט.
😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האמת כשרשמתי את התגובה התחשבתי בזה שגם ככה הוא נוגע עם המוט במוטות ביטחון ולא יכול לרדת נמוך יותר, אז בוא ניתן לו ביקורת לפי מה שבגבול האפשרי.

וכן, צא מהכלוב.
בגבול האפשרי זה סבבה. אז באופן כללי זה לא סקוואט מלא אבל בגבול האפשרי זה מושלם?

אם קשה לך לזהות, איך אתה בדיוק יודע שהוא שובר מקביל? כי אתה יודע, אין שום קשר בין פיסוק לבין זיהוי באונס.

• פותח/ת השרשור
אם קשה לך לזהות, איך אתה בדיוק יודע שהוא שובר מקביל? כי אתה יודע, אין שום קשר בין פיסוק לבין זיהוי באונס.
הוא מדבר על אנשים שראו את הסרטון ולהם קשה לזהות. עידן ואני היינו ליד אור וראינו טוב יותר.

בגבול האפשרי זה סבבה. אז באופן כללי זה לא סקוואט מלא אבל בגבול האפשרי זה מושלם?

כמו שאופק אמר
אני ליד אור וראיתי את כל הסווקאטים שלו ובכולם הוא שובר גם מה שמצולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית