עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי לא יודע אם דברת לגבי או לגבי אור, אבל אני רואה שהזווית נשארת מקובעת בכל אורך התנועה.. אולי לא הבנתי אותך נכון?אני חושב שאתה מנסה לשמור על זווית זקופה מדי בירידה, כשאתה מפעיל היפ-דרייב בעלייה זה משנה את הזווית. אתה צריך לרדת באותה זווית שבה תעלה, ואז החזה לא יפול קדימה.
אל תפחד להשען קדימה כשאתה שולח את האגן אחורה.
אצלך. הזווית של הגב יחסית לקרקע בירידה פחות חדה מאשר בעלייה. שאתה יוצא מהבור אתה ממש מקביל לקרקע.
אז ממה זה נובע, הרי דחפתי את החזה החוצה הכי חזק שאני יכול.כן בתמונה הזאת אתה שומט חזה..
עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר.. זה נראה כאילו מעדתי קדימה עם הגוף והחזה, בגלל זה הזווית השתנתה.דווקא החזרה הזאת יפה, וגם השלישית. תראה ב0:29 ו-0:40.
אם אתה יורד זקוף מדי, ומתחיל היפ דרייב למטה, אז הגוף משנה את הזווית שלו, והחזה יורד למטה. אתה צריך לרדת בזווית שבה תעלה.
איך אפשר להזקף פחות.. זה אומר שאני צריך להיות מכווץ פחות בפלג גוף עליון ואז יקרו דרבים גרועים יותר, לא?לרדת לא זקוף מדי, ולעלות באותה הזווית. לא לפחד להשען קדימה שאתה שולח תחת אחורה.
אוקי, אז אני אנסה להחזיק את עצמי חזק יותר בחזה כמו בחזרות הטובות ההן. יש לי בחמישי שלישייה ל157.5, אני אנסה להשתפר. תודה רבה 😃כמו שבתרגיל גוד מורנינג נשענים קדימה. אם כבר, אז תצטרך להחזיק את עצמך יותר. אין פתרון קסמים, בעיקר לא במשקל המכובד שאתה עובד בו כרגע, צריך לתת את מלוא תשומת הלבבכל חזרה. אני חושב שאתה מסכים שלא רצוי "לתכנת" בשרירים תנועה לא יעילה.