הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 155 קילו

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הסקוואט שלי: (שלי מתחיל בערך מ0:27.. אני סתם אוהב להשים מוזיקה בהתחלה של הסקוואט)

יודע שהעומק גבולי אבל זה פחות חשוב לי, המטרה הייתה להיות יציב בפלג גוף עליון וזה נראה בסדר לדעתי.

הסקוואט של אור:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שאתה מנסה לשמור על זווית זקופה מדי בירידה, כשאתה מפעיל היפ-דרייב בעלייה זה משנה את הזווית. אתה צריך לרדת באותה זווית שבה תעלה, ואז החזה לא יפול קדימה.
אל תפחד להשען קדימה כשאתה שולח את האגן אחורה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מנסה לשמור על זווית זקופה מדי בירידה, כשאתה מפעיל היפ-דרייב בעלייה זה משנה את הזווית. אתה צריך לרדת באותה זווית שבה תעלה, ואז החזה לא יפול קדימה.
אל תפחד להשען קדימה כשאתה שולח את האגן אחורה.
אי לא יודע אם דברת לגבי או לגבי אור, אבל אני רואה שהזווית נשארת מקובעת בכל אורך התנועה.. אולי לא הבנתי אותך נכון?

אצלך. הזווית של הגב יחסית לקרקע בירידה פחות חדה מאשר בעלייה. שאתה יוצא מהבור אתה ממש מקביל לקרקע.

• פותח/ת השרשור
אצלך. הזווית של הגב יחסית לקרקע בירידה פחות חדה מאשר בעלייה. שאתה יוצא מהבור אתה ממש מקביל לקרקע.
52867358.png

זה נקרא מקביל לקרקע? ;maeq
בכל מקרה אני לכל אורך התנועה מנסה לדחוף את החזה שלי החוצה הכי חזק שאני יכול.

דווקא החזרה הזאת יפה, וגם השלישית. תראה ב0:29 ו-0:40.
אם אתה יורד זקוף מדי, ומתחיל היפ דרייב למטה, אז הגוף משנה את הזווית שלו, והחזה יורד למטה. אתה צריך לרדת בזווית שבה תעלה.

• פותח/ת השרשור
דווקא החזרה הזאת יפה, וגם השלישית. תראה ב0:29 ו-0:40.
אם אתה יורד זקוף מדי, ומתחיל היפ דרייב למטה, אז הגוף משנה את הזווית שלו, והחזה יורד למטה. אתה צריך לרדת בזווית שבה תעלה.
עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר.. זה נראה כאילו מעדתי קדימה עם הגוף והחזה, בגלל זה הזווית השתנתה.
אבל אני צריך לתת תיקון קטן למה שאתה אומר..
אני לא מוביל תנועה עם התחת אלא עם החזה. יש לי היפ דרייב "טבעי" מוגזם וריפ הסביר שבמקרה כזה צריך להוביל תנועה עם החזה ולעשות ההפך כדי "לשבור" את התופעה.
אז הגיוני שאני יורד זקוף מדי ומנסה לעלות זקוף מדי, הרי אני עולה רק עם החזה. מה אתה מציע לעשות?

לרדת לא זקוף מדי, ולעלות באותה הזווית. לא לפחד להשען קדימה שאתה שולח תחת אחורה.

• פותח/ת השרשור
לרדת לא זקוף מדי, ולעלות באותה הזווית. לא לפחד להשען קדימה שאתה שולח תחת אחורה.
איך אפשר להזקף פחות.. זה אומר שאני צריך להיות מכווץ פחות בפלג גוף עליון ואז יקרו דרבים גרועים יותר, לא?

כמו שבתרגיל גוד מורנינג נשענים קדימה. אם כבר, אז תצטרך להחזיק את עצמך יותר. אין פתרון קסמים, בעיקר לא במשקל המכובד שאתה עובד בו כרגע, צריך לתת את מלוא תשומת הלבבכל חזרה. אני חושב שאתה מסכים שלא רצוי "לתכנת" בשרירים תנועה לא יעילה.

• פותח/ת השרשור
כמו שבתרגיל גוד מורנינג נשענים קדימה. אם כבר, אז תצטרך להחזיק את עצמך יותר. אין פתרון קסמים, בעיקר לא במשקל המכובד שאתה עובד בו כרגע, צריך לתת את מלוא תשומת הלבבכל חזרה. אני חושב שאתה מסכים שלא רצוי "לתכנת" בשרירים תנועה לא יעילה.
אוקי, אז אני אנסה להחזיק את עצמי חזק יותר בחזה כמו בחזרות הטובות ההן. יש לי בחמישי שלישייה ל157.5, אני אנסה להשתפר. תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית