הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדיקת דדליפט, משהו חייב להיות דפוק

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062

(הסט מתחיל פחות או יותר ב0:55).

כבר שני אימונים (שבועיים) שאני תקוע על המשקל המצ'וקמק הזה כשאני עולה במשקל גוף בקצב חולני, הRATIO נהרס :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הייתי אומר שהחד"כ צפוף....איפה זה?
שים לב טוב טוב ב1:43 לגב התחתון שלך....

רק ברקע.
טכניקה מרשימה.

( ולעניינינו, גב תחתון סביר במגבלות המשקל, סדר הפעולות נראה נכון אבל אפשר אולי לדייק בו יותר ולהצמיד יותר את המוט לשוק, אבל סך הכל - טוב מאוד. נסה לא להתפריע עם הצוואר.)

• פותח/ת השרשור
מה שרשום על הסרטון די רומז על המיקום, זה בבסיס.

ב1:43 הגב קצת מתגעל כשהמוט מתנתק מהרצפה, שמתי לב שאם אני מוריד את התחת יותר נמוך (יותר לכיוון טכניקה של פוואר קלין) זה מסתדר, אבל אז זה לא טכניקה כמו שריפטו מראה למשל.

לגבי הצוואר בחזרה השלישית.. חזרה אחרונה, אני לא שולט בזה 😛

דבר ראשון אני רוצה שתוודא שהמוט מעל מרכז כף הרגל כמו שריפ מסביר בסירטון (אני מקווה שאתה יודע על מה אני מדבר)ודבר שני שזה הבעייה שלך שאתה לוקח לך שנה לעשות את הסט חוץ מזה תנסה לזקוף חזה קצת יותר בחוץ שיהיה גבר ישר לכל אורך ההרמה לא רק בתחתית בהצלחה! ופרסם סירטון תיקון.

• פותח/ת השרשור
דדליפט חדש יותר -
http://www.youtube.com/watch?v=Z52p8H1xtd8&feature=youtu.be

מבחינת הגב אני רואה את אותה הבעיה, לא מצליח לתקן את זה :\
להוריד את האגן יותר זה לא מה שריפטו מלמד, זו כבר תהיה התחלה של פוואר קלין.
המוט מעל אמצע כף הרגל כן ולגבי החזה נראה לי שאני יכול באמת להוציא יותר, ננסה פעם הבאה.

אתה נח יותר מדי בין חזרות, זה נראה יותר כמו כמה סינגלים מסט(לא טוב, זה לא באמת תורם ה25 שניות מנוחה)

בחזרות הקשות המוט שלך לא עולה בקו ישר כבר מהניתוק(סרטון שני חזרות אחרונות) או שהוא זז לך בעליה עצמה(סרטון ראשון חזרה לפני אחרונה)

להתחיל לדאוג שהוא משפשף לך את הרגליים כבר מההתחלה, במיוחד בשלב של הניתוק שם מתבזבז רוב הכוח בהרמה, אם הניתוק רחוק אפילו ס"מ מהרגל המוט יעלה לאמצע וייפול כי כל הכוח מתבזבז על הס"מ העודף הזה.
במשקלים קלים אין בעיה, בRM אמיתי זה מה שימנע מהמוט לעלות

שים זוג גרבי כדורגל ותתחיל להרגיש את המוט על הטיביה(העצם הגדולה של השוק), לא חובה גרביים אבל במשקל כבד הרבה פעמים יורד דם וזה מרגיז להתחיל לנגב דם באימון...

• פותח/ת השרשור
וואלה אימוןן אחרון צילמתי עוד סרטון (אותו משקל כשל בחזרה שלישית) ושמתי לב שהמוט מאוד רחוק מהרגליים, אני מקווה שזה מה שתוקע אותי.

דדליפט הבא ביום שלישי, נקווה שזה יתן לי 5.

וואלה אימוןן אחרון צילמתי עוד סרטון (אותו משקל כשל בחזרה שלישית) ושמתי לב שהמוט מאוד רחוק מהרגליים, אני מקווה שזה מה שתוקע אותי.

דדליפט הבא ביום שלישי, נקווה שזה יתן לי 5.

ברגע שתתקן את זה תראה כמה שהכל קל יותר...

טכניקה שלך די טובה, למרות שאינך "מתיישב נמוך" - ההרמה נעשית ע"י דחיפת רגליים ומתבצע קירוב עגן למוט בצורה סימולטנית.

הגב שלך מתעקם עם החזרות בגלל שאתה נמצא בעומס יתר - ככל שזה יותר כבד, כך אנו נוטים לאבד את הטכניקה.

למה אתה לא מתקדם? כי הגעת למקסימום שלך.
עכשיו יש לך שתי דרכים - לדפוק את הראש בקיר ולנסות כל שבוע את אותה הדרך בתקווה שמתי שהו יקרה נס.
או, לעשות צעד חזרה - בשביל אחר כך לעשות 2 צעדים קדימה. זה דרך אגב, מה שמקובל. אופציות לצעד אחורה:
א) מנוחה של שבוע - עבודה קלה בלבד בחדר כושר, ללא דדליפט
ב) החלפת תרגיל - במקום דדליפט מהרצפה תעשה מהעמודים (מגובה ברכיים), תעלה משקל כל שבוע עד שתגיע למקסימום, אחרי זה תחזור לדדליפט.

לגבי עליה במסה - אם זו עליה במסת שריר (בדיקה פשוטה - עם כפל על הבטן לא גדל) - אז מברוק, זה אומר שגוף שלך בונה את עצמו.

כך בחשבון גם גורמים סביבתיים - כמו עומס אימונים/פעילות בהיותך חייל, מיעוט שעות שינה, תזונה לקויה או לא מספקת. לגורמים אלו יכולה להיות השפעה אדירה על הדדליפט שלך.

נ.ב. תחזיק את המוט למלה (בנעילה) לכמה שניות.

דדליפט חדש יותר -
http://www.youtube.com/watch?v=Z52p8H1xtd8&feature=youtu.be

מבחינת הגב אני רואה את אותה הבעיה, לא מצליח לתקן את זה :\
להוריד את האגן יותר זה לא מה שריפטו מלמד, זו כבר תהיה התחלה של פוואר קלין.
המוט מעל אמצע כף הרגל כן ולגבי החזה נראה לי שאני יכול באמת להוציא יותר, ננסה פעם הבאה.

איך אתה אדיש לצ'וצ'ה שרוקדת מימינך??
🤯

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה לעשות ריסט מכיוון שאני ברוב השבועות יכול לעשות רק 2 אימוני כוח בשבוע ואימון אחד שהוא פחות או יותר משקל גוף (אני מנפיץ תרגילים שאני מגיע בהם לכשל, אבל זה לא זה).

בזמן דדליפט גם אם חייזרים יעשו לי סטריפ טיז אני לא אשים לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית