הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים ABC

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
שלום אני חדש פה , אני מתאמן כבר מלא זמן AB והייתי מעוניין לעבור לABC , אני בנאדם שחולה חדר כושר והייתי מעוניין ללכת במקום 4 פעמיים אלא 5 או 6 .
אני רוצה לעלות מסה , לכן חשבתי ללכת 6 פעמים בשבוע לעבוד בצורה הזאת - abcabcX

שאימון A - חזה ( 14 סטים) , יד קידמית (8 סטים) עוד 6 סטים לאמות
אימון B - רגליים (15 סטים) , כתפיים (10 סטים , אני בפיגור בכתף אחורית בגלל זה 10)
אימון C- גב (14 סטים) , יד אחורית (8 סטים)

איך זה נראה לכם ? זה יותר מידי אימונים או שזה בסדר שיש מנוחה של 72 שעות בין אימון לאותו שריר ? ודרך אגב אני עובד מסה אז אני משתדל להעמיס כמה שיותר משקל בפחות חזרות מהאשר ההפך זה בסדר ?

או שעדיף לי לעבוד ABC ראשון שני שלישי , לעשות רביעי מנוחה , ולעבוד חמישי שישי שאני מחלק את את הABC לאימון AB - שכל אימון עובד על 3 שרירים ואז יש לי גם שבת מנוחה , מה שיוצר לי 5 אימונים בשבוע במקום 6 ו2 ימי מנוחה , מה לדעתכם עדיף ?

יש פה הרבה שאלות אני מצטער על הכמות מקווה לקבל תשובות לכל השאלות , תודה ושיהיה שבת שלום לכולם .

אני רציתי עצות לשיפור התוכנית ABC של 5 - 6 אימונים בשבוע , ולא לשמוע שאני צריך לעבור לתוכנית של 3 אימונים בשבוע , אני מעריך ומודה לכם על העזרה , אבל אני פשוט מעדיף ללכת 5 פעמים למכון ולגדול סתם לדוגמא אחרי חודשיים מאשר ללכת 3 פעמים בשבוע למכון ולגדול אחרי חודש (כמובן שהגדילה זה לא בחודשיים ובחודש סתם הבאתי דוגמא , אני יודע שגדלים לאט לאט מאימון לאימון ומנוחה למנוחה כל פעם קצת ) .

בכל מיקרה כנראה שאני 😣 ומכור למכון , אני בטוח שמתישו זה ימאס לי או שיהיה לי תקופה של עומס ולחץ של משו ואני יעבור לתוכנית של 3 פעמים בשבוע ואז אני ישמח לשמוע את עזרכתם ועצתכם כנ"ל יהיה אם אני יעבוד חודשיים או יותר על התוכנית הזאת ואני לא יראה שום שיפור ..
100 שקל שאתה לא ?

• פותח/ת השרשור
חח 100 שקל על זה שאני לא מכור למכון ? אני לא בא פה בקטע של תחרות , כל אחד לפי המידה שלו , אני רואה בעצמי כבנאדם שמכור למכון לגבי עצמי . יש בנאדם שבשבילו ללכת 3 פעמים בשבוע זה מכור יש אחד בשבילו 10 פעמים בשבוע זה מכור , ובקשר לתוכנית עצמה, אם אני יעשה ABC 4 פעמים בשבוע זה יהיה בסדר ?
סתומרת שכל שבוע יש 2 שריירם שמקבלים 2 אימונים ושאר השרירים אימון אחד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית