עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובסוף מפילים את כל האשמה על הגזע ואומרים שהוא הבעיה
הבעלים הם אלה שלקחו על עצמם לגדל כלב חזק כזה ואם לא היה להם את הידע לחנך אותו כמו שצריך ולספק לו את הפעילות גופנית, משמעת וחיבה, זה אשמתם בלבד, (יותר גרוע אם הם חינכו אותו להיות כלב קרבות)
פיטבול ואמסטף הם כלבים ככל הכלבים, הם פשוט יותר חזקים ומנצלים אותם למטרות של קרבות כלבים וניצול הכוח הזה לרעה.
הבעלים הם אלה שלקחו על עצמם לגדל כלב חזק כזה ואם לא היה להם את הידע לחנך אותו כמו שצריך ולספק לו את הפעילות גופנית, משמעת וחיבה, זה אשמתם בלבד, (יותר גרוע אם הם חינכו אותו להיות כלב קרבות)
פיטבול ואמסטף הם כלבים ככל הכלבים, הם פשוט יותר חזקים ומנצלים אותם למטרות של קרבות כלבים וניצול הכוח הזה לרעה.
בעלים של בעל חיים שגרם לו להתנהגות כזאת צריך לשבת בכלא כמה שנים טובות. אם דרך היגיון לא מבינים מה זה גידול כלבים, שיבינו דרך הכלא.
אחרי זה אומרים שסוג כזה או אחר של כלב הוא רע ואכזר, אבל אף פעם לא מדברים על בעליו שגרם להתנהגות הזאת בין אם בכוונה או בלי.
לי יש רועה קווקזי 🤘אם היה שם רועה קווקזי הם לא היו יוצאים בחיים
לי יש רועה קווקזי 🤘
חבל להרוג היו צריכים להרדים אותו
לי יש רועה קווקזי 🤘
לי יש רועה קווקזי 🤘