האח הגדול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
380426_2906022737227_1460291331_2898582_350874451_n.jpg

אם הייתי רואה את זה לפניי הייתי מתעצבנת כבר מזמן.
אני לא מבינה איך אנשים מתמכרים לזה? מה גורם לאמא שלי לצעוק על המסך "מרוקאי מניאק ושמן!" או "הומו מזדיין!"
אני מכירה אנשים שישנים עם זה ויש שם רק זבל!
מילא בעונה הראשונה היו שם "פרידמנים" ושני בובלילים שאחד מהם ליצן אז זה הוסיף קצת לרייטינג.
אחר כך הם עשו עונה וניסו להשחיל ערסים הארדקור שנגמר כבר בבכך שההפקה עצמה החליטה להוציא מהתוכנית.
ופשוט העונה הזאת נראית כמו המחששה שהייתה לי מאחורי המבנה בתיכון שלי..
ערסים ופרחות, איזה אידיוט שעשרים דקות מדבר כמה הוא אוהב ציצים

טוב נו שיהיה, הוצאתי הכל
תמשיכו לראות את זה.. הבנתי כבר שיש דברים שאנשים אוהבים ואני לא אבין לעולם למה..
כמו ביורק חטיף כיפלי ושיעורי סלסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ראיתי פרק אחד של הדבר הזה... לא יודע על מה מדובר וגם לא רוצה לדעת 😃

הבעיה של שידורי הטלויזיה שלנו שאין מה לראות, בגלל שזאת תוכנית יחסית יותר מעניינת ממה שיש בלוח שידורים היא מקבלת רייטינג עצום.
שידורי הטלויזיה בישראל הם פח אחד גדול. אין מה לראות. אז כולם רואים הפח הגדול (גם אני לפעמים).

הייתי פעם בדיוק כמוך- שונא את התוכנית ואת האנשים המפגרים שרואים אותה.
העצוב פה, זה שאני התמכרתי בעצמי לדבר הזה.
מה לעשות שהחברה שלנו אוהבת לראות אנשים מסכנים עושים מעצמם עוד יותר מסכנים, זה פשוט מצחיק (עד כמה שזה עצוב).

---------- התגובה התווספה ב 12:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

ואני לא אשכח בחיים כמה צחקתי בקטע הזה שקותי דיבר על ציצי LOL

Reflect אני גם לא ראיתי האח הגדול כמוך אני שונא תתוכניות המטומטמות האלה.. אבל ראיתי כמה פרקים וזה פשוט בידור על !!!

לא סובל את זה ולא מבין איך אנשים צופים בזה.
Born slippy,למה את לא אומרת לאמא שלך שום דבר כשהיא מנבלת את הפה ככה כאילו היא בשוק?

שמישהו יסביר לי למה זה לא טוב לראות האח הגדול (התכנית המרוכזת בערוץ 2),
זה בידור, זה לא קורס באוניברסיטה.
לפעמים זה גרוע לפעמים זה קורע, ויש את הערך המוסף של לראות אנשים ולנתח אותם, לצחוק עליהם, להתרגש איתם וכו'

למה על האח הגדול יורדים אבל על כל דבר גרוע אחר שיש בטלויזיה ויש מיליון לא אומרים מילה

ראיתי את העונות הקודמות אבל הפעם מיציתי כי זאת פשוט תוכנית פח אז חבל לבזבז זמן על הטמטום שמשדרים שם.
המהות של הסדרה זה להכניס מטומטמים עם מטומטמים אחרים ולגרום להם לריב,
מי שמחפש בידור - יש מספיק תוכניות וסדרות טובות.

פח זבל! משנה לשנה העונות מתדרדרות.
האמת שכל המדינה נהנתה בעונה הראשונה אבל מה שרואים היום פשוט מביש.כמו התגובה מעלי באמת שיש סדרות קומדיה אמריקאיות ואפילו ישראליות טובות ביי פאר..

לא סובל את זה ולא מבין איך אנשים צופים בזה.
Born slippy,למה את לא אומרת לאמא שלך שום דבר כשהיא מנבלת את הפה ככה כאילו היא בשוק?

אנחנו לא מקללים בבית כמו שאתה בטח מדמיין
אבל היא פשו נכנסת לזה.. היא צופה בזה וצועקת על המסך שטויות.
אני ואבא שלי סובלים נורא, הוא לא מסוגל לשמוע אותם מדברים כי הם כל כך נבובים והוא לא סובל את זה 😣
ההיא חיה בסרט של כפייה דתית, ההוא כמה הוא מזיין.
אתה יודע איך זה לחזור מ17 שעות רצוף של עבודה, גמור! ויש לך עוד חמש שעות לישון עד לעוד משמרת.
לנחות מעייפות ולשמוע את הקווקזית אומרת להומו
"שיווואוו בא לי למות!! איך לא הבאתי סיכות ארוכות?"
-גם לי בא למות! איך עשינו טעות כזאת?
-אני נוסעת לתחנה מרכזית בתל אביב וקונה מחנות של יבואן וזה מסה מה-מ-ם!
אז מתוך 24X7 שעות הם מוצאים פה ושם משהו מצחיק בשביל למלא את הזמן מסך שלהם, וגם אותי לפעמים זה קורע, אבל אני באתי לשאול בעצם למה אנשים משאירים את הטלוויזיה כל היום דולקת על הערוץ המחורבן הזה?

כי יש אנשים שבשבילם לראות אנשים אחרים רבים כל היום זאת הנאה,אני אישית שונא לראות ריבים וכשכל היום אנשים מרכלים אחד על השני,אז בשבילי זה זבל.

לא רואה לעולם את הערוץ של ה-24/7 גם אם ישלמו לי.
אבל את השבועיות אני רואה-זה תת רמה, אבל מצחיק, ולפעמים עולים וויכוחים מעניינים שיש מאחוריהם מסר לא רע.

היום חזרתי אחרי משמרת לילה שבורה מעייפות ונרדמתי בסלון.
אמא שלי צפתה בערוץ 20 תוך כדי גלישה בעמוד של האח הגדול באינטרנט.
וברוב חוצפתה טורחת לעדכן אותי "ירד, את ידעת שיש דיליי של שלוש דקות בין האינטרנט לשידור בטלוויזיה?"
כמה קיללתי אותה בלב שלי..הבן אדם גוסס! תנמיכי את החרא הזה ותראי את השידור שלוש דקות אחרי מה קרה?
פסיכית

אני בטבע שלי בן אדם עצבני, אבל אני מנסה למתן את עצמי כשאני עייפה כי אז אני לא שולטת במעשים ובדברים שאני אומרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית