השרירים הגדולים בהיסטוריה

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך
אני אישית לא רואה טעם בלאסוף חלקי גוף, זה לא שאפשר לחבר את כולם לאולטימיט אולימפין.
כoverall(עם קצת הסתייגות ברגליים כי אני יותר אוהב X FRAME מV) ארנולד ב71/74 ללא ספק אחת החבילות הכי יפות שנראו על במה.
אם לקחת את זה לעכשיו אני נורא אוהב את כריס במסטד בקלאסיק, עוד כמה שנים עם מילוי נכון הגוף שלו יהיה לדעתי האידיאל הגברי.
באופן בתקופה האחרונה אני לא חושב שיש באמת תחרות לפיל היט כשהוא בא קונדישנד, יש סיבה טובה למה קוראים לו "the gift" ואני לא חושב שאפשר לערר על זה בתחרויות שהוא בא סופר קונדישנד, משאיר את כולם 10 קמ מאחור.

הוא שאל לגבי דעה,וזה הדעה שלי.
איך אתה יכול להגיד על דעה(שזה לא עובדה כמובן)
"ממש לא" ?
אם ככה דעתי היא ש1+1=3
הדעה שלך היא כנגד עובדות...
אלא אם כן בעינייך זה פשוט יפה בכל הפרמטרים ולאו דווקא גדול, זה משהו אחר.

אם ככה דעתי היא ש1+1=3
הדעה שלך היא כנגד עובדות...
אלא אם כן בעינייך זה פשוט יפה בכל הפרמטרים ולאו דווקא גדול, זה משהו אחר.
זאת חד משמעית אחת התגובות הכי טיפשיות שקראתי בחיי, אני מתלבט אם לבכות או לצחוק:🤦‍♂️:

איך שכחתם טרפזים? (או שזה כלול בגב)
larry-wheels-gainssss-header.jpg

איך שכחתם טרפזים? (או שזה כלול בגב)
larry-wheels-gainssss-header.jpg
טרפזים זה חלק מהגב, הוא ספציפית אני חושב שהיחס בין הטרפזים לכתפיים לא משהו בכלל וזה גורם למראה מוזר קצת, היופי זה שבמוסט מאסקלר הכל נראה זורם אחד לשני, ואצלו הטרפזים לגמרי משתלטים על ההופעה.
אני אוהב את היחס של הטרפזים פה של פיל(שלא לדבר בכלל על הmuscle bellys שלו.. עולם אחר)
_DSC8659.jpg

ג׳ף סייד בתקופה היפה (גם עכשיו תכלס...)
אני מקווה מאוד שאתה יודע שזה פוטושופ בתמונות, אין אפשר להסתמך על אף תמונה שהוא מעלה.
תראה תמונות שלו על במה תבין מהר מאוד שזה לא קרוב למה שהוא מעל באינסטוש שלו.

הוא די משחק על הרוחב כתפיים מותניים המרשים שלו והLATS, יותר מזה אני לא רואה משהו מיוחד שאין לכל אחד בקטגוריה הזאת.
הדבר שהכי מציק לי אישית בו זה שיש לו תאומים בגודל של האמות שלי, ויש לי אמות מה זה קטנות...

טרפזים זה חלק מהגב, הוא ספציפית אני חושב שהיחס בין הטרפזים לכתפיים לא משהו בכלל וזה גורם למראה מוזר קצת, היופי זה שבמוסט מאסקלר הכל נראה זורם אחד לשני, ואצלו הטרפזים לגמרי משתלטים על ההופעה.
אני אוהב את היחס של הטרפזים פה של פיל(שלא לדבר בכלל על הmuscle bellys שלו.. עולם אחר)
_DSC8659.jpg

אני מקווה מאוד שאתה יודע שזה פוטושופ בתמונות, אין אפשר להסתמך על אף תמונה שהוא מעלה.
תראה תמונות שלו על במה תבין מהר מאוד שזה לא קרוב למה שהוא מעל באינסטוש שלו.

הוא די משחק על הרוחב כתפיים מותניים המרשים שלו והLATS, יותר מזה אני לא רואה משהו מיוחד שאין לכל אחד בקטגוריה הזאת.
הדבר שהכי מציק לי אישית בו זה שיש לו תאומים בגודל של האמות שלי, ויש לי אמות מה זה קטנות...

לא הבנתי... בסרטון הוא נראה אש וגם כמו בתמונות, פואנטה?

וואי מטרה
זאת חד משמעית אחת התגובות הכי טיפשיות שקראתי בחיי, אני מתלבט אם לבכות או לצחוק:🤦‍♂️:
מוזמן לפרט.
הוא שאל לגבי דעה,וזה הדעה שלי.
איך אתה יכול להגיד על דעה(שזה לא עובדה כמובן)
"ממש לא" ?
לא מבין למה אתה חושב שיש לו את השרירים הכי גדולים בכל בפרמטרים כשזה לא נכון(לא קשור רק לדעה,מומחים תמונות והיקפים יעידו)
בכל מקרה אם ככה אתה חושב שיהיה לך לבריאות. דעתך היא דעתך ואני מכבד את זה.
אם התכוונת למשהו אחר אשמח לקרוא.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי רוצה לדעת למי יש את השייפ הכי טוב הייתי בודק מי זכה במר אולימפיה

המטרה זה לדעת דעות של אחרים ששונים ממה שתמצאו באינטרנט,
לדוגמא אנשים שחושבים שמתמודד מספר 5 היה צריך לזכות במר אולימפיה ולא מתמודד מספר 3
או שהגב של אדון א בשייפ טוב יותר מהגב של אדון ב
זה נקרא "הבעת דעה"
לדוגמא אני טוען שהאמות הכי מפלצתיות הן של פרנק מקגרת ופה מישהו הביע את דעתו שדווקא פיל היט בעל הגנטיקה המושלמת בשריר המדובר,

הוא נראה טוב ללא ספק, הפואנטה שהוא לא נראה כמו מתמודד אולימפיה או קרוב לזוכה אולימפיה, ביחס לסנצת האינסטגרם הוא אחלה(למרות ששם זה די תחרות של מי העורך הכי טוב..) הגנטיקה של הכתפיים והמותניים שלו מעולה אבל כמו של הרבה אחרים בסצנה שלו.

הוא נראה טוב ללא ספק, הפואנטה שהוא לא נראה כמו מתמודד אולימפיה או קרוב לזוכה אולימפיה, ביחס לסנצת האינסטגרם הוא אחלה(למרות ששם זה די תחרות של מי העורך הכי טוב..) הגנטיקה של הכתפיים והמותניים שלו מעולה אבל כמו של הרבה אחרים בסצנה שלו.
אבל מתמודדי אולימפיה נראים רע:🤦‍♂️:

אבל מתמודדי אולימפיה נראים רע:🤦‍♂️:
ברור שהכל דעה אישית, אבל בעיניי זה לגמרי ההפך הגמור מלראות רע...(מדבר בעיקר על בריון וכריס- האמצעי והשמאלי, הימני גדול מדי לקטגוריה ורואים את זה.)
classic-physique-olympia-call-out-report-1024x511.jpg

ברור שהכל דעה אישית, אבל בעיניי זה לגמרי ההפך הגמור מלראות רע...(מדבר בעיקר על בריון וכריס- האמצעי והשמאלי, הימני גדול מדי לקטגוריה ורואים את זה.)
להיות ענק זה מגניב בתמונות, לא בחיי יום יום
זה פשוט לא יפה בעיני אף אחד שלא מתאמן

ואני כמתאמן לא חושב שזה לא יפה (נניח השמאלי) עם זאת חושב שזה לא הכי יפה אלא עדיף הרבה יותר אסטטי פורפורציונלי קטן לא מפלצתי

חוץ מזה אנשים שוכחים שלראות אותו במסך על במה ולראות את הגודל שלו במציאות זה שמים וארץ הוא ענק לא יודע כמה באמת הייתם רוצים להיראות ככה

עז

ואני כמתאמן לא חושב שזה לא יפה (נניח השמאלי) עם זאת חושב שזה לא הכי יפה אלא עדיף הרבה יותר אסטטי פורפורציונלי קטן לא מפלצתי

חוץ מזה אנשים שוכחים שלראות אותו במסך על במה ולראות את הגודל שלו במציאות זה שמים וארץ הוא ענק לא יודע כמה באמת הייתם רוצים להיראות ככה

כל עוד הוא נראה ככה, ביחס הזה, עם השליטת בטן הזאת, אני כן הייתי רוצה להיראות ככה במציאות, לא משנה כמה הוא גדול.
But hey, that's just me.

ברור שיש גבולות, אבל כמובן שבחיים שום דבר לא שחור ולבן, אל תשכח שהאנשים שעל הבמה הזאת הם ספורטאים ברמה הכי גבוה, רוב היום שלהם הם אוכלים או מתאמנים/נמצאים בפיזיו/מסאג וכדומה. זה עבודה שנתית 24/7/365 בלי הפסקות כמעט. זה כמו אנשים שמתחרים באולימפידה, הם מקריבים הכל בשביל להיות מקום ראשון והדבר האחרון שמעניין אותם זה איך האדם הזה שעבר ברחוב חושב עלי.
זה גם לא בעיה כל כך בקטע החברתי או הזוגי, כי הרבה מהחברות והנשים של הסצנה שם באים מבפנים ומכירים את העולם הזה טוב, הסיכוי שבחורה סטנדרטים שבחיים לא ראתה גבר שרירי ששוקל יותר מ100 קילו תאהב את החיצוניות הזאת הוא נמוך, אבל כמו באהבה הלא אפשרי יכול לקרות תמיד.
תשמע אני אישית לפחות אם הייתי רואה אותם במציאות היה לי קצת מצחיק כי אני גבוה יותר מ99 אחוז מהליינאף באולימפיה(זה די חריג לראות בודיבילדר מעל 1.8מ וכריס בגובה 186 בערך וללא ספק רואים שהוא חריג בנוף על הבמה), אבל ההערכה שלי לכל ספורטאי שמשקיע את כולו לספורט שהוא אוהב היא אותה הערכה.

בפן האישי הייתי מת להיראות כמו כריס, אבל אני שלם עם העובדה שאני לא הוא, אין לי את הגנטיקה שלו, אין לי את המוח שלו ואני אדם שונה לגמרי, ולטובה. חלק מהיופי זה לראות אנשים שהם הטופ של הטופ, אני מניח שלא היית צופה בתוכנית טלוויזיה שמראים משחק כדור בין ילדים בכיתה ח' בחטיבת אשדוד...
כל עוד הוא נראה ככה, ביחס הזה, עם השליטת בטן הזאת, אני כן הייתי רוצה להיראות ככה במציאות, לא משנה כמה הוא גדול.
But hey, that's just me.
הוואקום פוז שלו אגדי, היחיד לדעתי שמתקרב לרמה של ZANE.
maxresdefault-56.jpg
chris-bumstead-vaccum-pose-350x250.jpg

הוואקום פוז שלו אגדי, היחיד לדעתי שמתקרב לרמה של ZANE.
maxresdefault-56.jpg
chris-bumstead-vaccum-pose-350x250.jpg
חחח...
זה נראה כמו אנורקס, אני חושב שההיקף יד שלו יותר גדולה מהבטן שלו.

זה באמת מדהים, לראות אנשים שמצליחים להביא את הגוף להם לרמה שאפשר לראות בבירור כל שריר.
וכל שריר גם בגודל עצום.

אבל בעיני זה עדיין כמו להסתכל על אחד הציורים הזוועתיים של פיקסו, זה אומנות ומדהים לראות, אך בפועל לא הייתי רוצה להיות הציור, הצייר (צריך להיות שרוט ברמות כדי להוציא כאלה דברים) או עם גוף כמו שיש למתמודדים כאן.

אבל בהחלט מדובר בהשקעה מטורפת של דם, זעה ומזרקים.
אני מתפעל למרות שאני לא חושב שזה יפה.

זה נראה כמו אנורקס, אני חושב שההיקף יד שלו יותר גדולה מהבטן שלו.
תאמת שלא נראה לי כי הבייספס שלו די קטנים(בכל זאת הWINGSPAN שלו לפחות מטר 90, לא קל למלא החרא הזה בשריר מנסיון), סתם מראה כמה הוא טוב בליצור את האשליה הזאת(זה די ההגדרה של בודיבילדינג), יש סרטון שלו עם שופט ראשי באולימפיה שעוזר לו לעשות פוזינג וזה לגמרי נראה כמו אומנות.

אבל בעיני זה עדיין כמו להסתכל על אחד הציורים הזוועתיים של פיקסו, זה אומנות ומדהים לראות, אך בפועל לא הייתי רוצה להיות הציור, הצייר (צריך להיות שרוט ברמות כדי להוציא כאלה דברים) או עם גוף כמו שיש למתמודדים כאן.
אני אישית ממש אוהב את זה, אבל אני לא דוגמה בתור אדם שרואה תמונות של גברים בתחתונים באינסטגרם ואוהב את זה בקטע של עיצוב גוף ולא מיני 😆
הייתי רוצה את האמת, אבל הבנתי שהגנטיקה והתזמון כניסה שלי מאוחר מדי בשביל לעשות משהו, ואם אני לא הולך לרוץ לאולימפיה לא רואה סיבה לפמפם את הגוף שלך בכל כך הרבה טסט שבגיל 40 תהיה עקר..
יש המון חסרונות אבל יש המון כיף בזה, תחשוב איזה טוב זה לקבל כסף(אמנם הרבה עבודה מול ספונסרים) על להתאמן פעמיים ביום, לאכול ולעשות מה שאתה רוצה בזמנך הפנוי שאתה לא ישן, חלום בשבילי..
השקעה מטורפת של דם, זעה ומזרקים.
וזה אחרי שנולדת להורים הנכונים עם הסט גנטיקה באחוזון העליון..

רגליים - ג'יי קאטלר 2009 וכל מילה מיותרת (למרות שגם טום פלאץ לא פראייר בכלל)
חזה - ארנולד ללא ספק
כתפיים - פיל היט
גב - ביג רון ללא פאקינג וויכוח
ידיים - רולי ווינקלר אבל זה מאוד נתון לוויכוח
במיד סקשן שון רודן גם מפלצת
אם אנחנו מדברים על איך שאני הייתי רוצה להראות ולא על כל חלק גוף בנפרד, זה אולי נראה מהתגובות פה שאני חובב באדיבילדינג כבד (וזה נכון!) אבל אני בהחלט לא מעוניין להראות ככה ולא הייתי רוצה לחיות עם גוף כזה

אני מאוד מתחבר לפיזיק של ראף דיזל
terrence-ruffin-on-beach.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית