ממש לא בכל הפרמטרים (רגליים, בייספ שמאל (נראה לי)הכי גיי שלך עד היום
😍
וארנולד,בכל הפרמטרים..
עוד פעם אתהג׳ף סייד בתקופה היפה (גם עכשיו תכלס...)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא בכל הפרמטרים (רגליים, בייספ שמאל (נראה לי)הכי גיי שלך עד היום
😍
וארנולד,בכל הפרמטרים..
עוד פעם אתהג׳ף סייד בתקופה היפה (גם עכשיו תכלס...)
ממש לא בכל הפרמטרים
הוא שאל לגבי דעה,וזה הדעה שלי.למי לדעתכם יש את השרירים
אם ככה דעתי היא ש1+1=3הוא שאל לגבי דעה,וזה הדעה שלי.
איך אתה יכול להגיד על דעה(שזה לא עובדה כמובן)
"ממש לא" ?
זאת חד משמעית אחת התגובות הכי טיפשיות שקראתי בחיי, אני מתלבט אם לבכות או לצחוק:🤦♂️:אם ככה דעתי היא ש1+1=3
הדעה שלך היא כנגד עובדות...
אלא אם כן בעינייך זה פשוט יפה בכל הפרמטרים ולאו דווקא גדול, זה משהו אחר.
טרפזים זה חלק מהגב, הוא ספציפית אני חושב שהיחס בין הטרפזים לכתפיים לא משהו בכלל וזה גורם למראה מוזר קצת, היופי זה שבמוסט מאסקלר הכל נראה זורם אחד לשני, ואצלו הטרפזים לגמרי משתלטים על ההופעה.איך שכחתם טרפזים? (או שזה כלול בגב)
![]()
אני מקווה מאוד שאתה יודע שזה פוטושופ בתמונות, אין אפשר להסתמך על אף תמונה שהוא מעלה.ג׳ף סייד בתקופה היפה (גם עכשיו תכלס...)
טרפזים זה חלק מהגב, הוא ספציפית אני חושב שהיחס בין הטרפזים לכתפיים לא משהו בכלל וזה גורם למראה מוזר קצת, היופי זה שבמוסט מאסקלר הכל נראה זורם אחד לשני, ואצלו הטרפזים לגמרי משתלטים על ההופעה.
אני אוהב את היחס של הטרפזים פה של פיל(שלא לדבר בכלל על הmuscle bellys שלו.. עולם אחר)
![]()
אני מקווה מאוד שאתה יודע שזה פוטושופ בתמונות, אין אפשר להסתמך על אף תמונה שהוא מעלה.
תראה תמונות שלו על במה תבין מהר מאוד שזה לא קרוב למה שהוא מעל באינסטוש שלו.
הוא די משחק על הרוחב כתפיים מותניים המרשים שלו והLATS, יותר מזה אני לא רואה משהו מיוחד שאין לכל אחד בקטגוריה הזאת.
הדבר שהכי מציק לי אישית בו זה שיש לו תאומים בגודל של האמות שלי, ויש לי אמות מה זה קטנות...
וואי מטרהלא הבנתי... בסרטון הוא נראה אש וגם כמו בתמונות, פואנטה?
מוזמן לפרט.זאת חד משמעית אחת התגובות הכי טיפשיות שקראתי בחיי, אני מתלבט אם לבכות או לצחוק:🤦♂️:
לא מבין למה אתה חושב שיש לו את השרירים הכי גדולים בכל בפרמטרים כשזה לא נכון(לא קשור רק לדעה,מומחים תמונות והיקפים יעידו)הוא שאל לגבי דעה,וזה הדעה שלי.
איך אתה יכול להגיד על דעה(שזה לא עובדה כמובן)
"ממש לא" ?
למי לדעתכם יש את השרירים הגדולים(והיפים?)בהיסטוריה?
הוא נראה טוב ללא ספק, הפואנטה שהוא לא נראה כמו מתמודד אולימפיה או קרוב לזוכה אולימפיה, ביחס לסנצת האינסטגרם הוא אחלה(למרות ששם זה די תחרות של מי העורך הכי טוב..) הגנטיקה של הכתפיים והמותניים שלו מעולה אבל כמו של הרבה אחרים בסצנה שלו.לא הבנתי... בסרטון הוא נראה אש וגם כמו בתמונות, פואנטה?
אבל מתמודדי אולימפיה נראים רע:🤦♂️:הוא נראה טוב ללא ספק, הפואנטה שהוא לא נראה כמו מתמודד אולימפיה או קרוב לזוכה אולימפיה, ביחס לסנצת האינסטגרם הוא אחלה(למרות ששם זה די תחרות של מי העורך הכי טוב..) הגנטיקה של הכתפיים והמותניים שלו מעולה אבל כמו של הרבה אחרים בסצנה שלו.
ברור שהכל דעה אישית, אבל בעיניי זה לגמרי ההפך הגמור מלראות רע...(מדבר בעיקר על בריון וכריס- האמצעי והשמאלי, הימני גדול מדי לקטגוריה ורואים את זה.)אבל מתמודדי אולימפיה נראים רע:🤦♂️:
להיות ענק זה מגניב בתמונות, לא בחיי יום יוםברור שהכל דעה אישית, אבל בעיניי זה לגמרי ההפך הגמור מלראות רע...(מדבר בעיקר על בריון וכריס- האמצעי והשמאלי, הימני גדול מדי לקטגוריה ורואים את זה.)
![]()
עזברור שהכל דעה אישית, אבל בעיניי זה לגמרי ההפך הגמור מלראות רע...(מדבר בעיקר על בריון וכריס- האמצעי והשמאלי, הימני גדול מדי לקטגוריה ורואים את זה.)
![]()
להיות ענק זה מגניב בתמונות, לא בחיי יום יום
זה פשוט לא יפה בעיני אף אחד שלא מתאמן
ואני כמתאמן לא חושב שזה לא יפה (נניח השמאלי) עם זאת חושב שזה לא הכי יפה אלא עדיף הרבה יותר אסטטי פורפורציונלי קטן לא מפלצתי
חוץ מזה אנשים שוכחים שלראות אותו במסך על במה ולראות את הגודל שלו במציאות זה שמים וארץ הוא ענק לא יודע כמה באמת הייתם רוצים להיראות ככה
ברור שיש גבולות, אבל כמובן שבחיים שום דבר לא שחור ולבן, אל תשכח שהאנשים שעל הבמה הזאת הם ספורטאים ברמה הכי גבוה, רוב היום שלהם הם אוכלים או מתאמנים/נמצאים בפיזיו/מסאג וכדומה. זה עבודה שנתית 24/7/365 בלי הפסקות כמעט. זה כמו אנשים שמתחרים באולימפידה, הם מקריבים הכל בשביל להיות מקום ראשון והדבר האחרון שמעניין אותם זה איך האדם הזה שעבר ברחוב חושב עלי.להיות ענק זה מגניב בתמונות, לא בחיי יום יום
זה פשוט לא יפה בעיני אף אחד שלא מתאמן
ואני כמתאמן לא חושב שזה לא יפה (נניח השמאלי) עם זאת חושב שזה לא הכי יפה אלא עדיף הרבה יותר אסטטי פורפורציונלי קטן לא מפלצתי
חוץ מזה אנשים שוכחים שלראות אותו במסך על במה ולראות את הגודל שלו במציאות זה שמים וארץ הוא ענק לא יודע כמה באמת הייתם רוצים להיראות ככה
הוואקום פוז שלו אגדי, היחיד לדעתי שמתקרב לרמה של ZANE.כל עוד הוא נראה ככה, ביחס הזה, עם השליטת בטן הזאת, אני כן הייתי רוצה להיראות ככה במציאות, לא משנה כמה הוא גדול.
But hey, that's just me.
חחח...הוואקום פוז שלו אגדי, היחיד לדעתי שמתקרב לרמה של ZANE.
![]()
![]()
תאמת שלא נראה לי כי הבייספס שלו די קטנים(בכל זאת הWINGSPAN שלו לפחות מטר 90, לא קל למלא החרא הזה בשריר מנסיון), סתם מראה כמה הוא טוב בליצור את האשליה הזאת(זה די ההגדרה של בודיבילדינג), יש סרטון שלו עם שופט ראשי באולימפיה שעוזר לו לעשות פוזינג וזה לגמרי נראה כמו אומנות.זה נראה כמו אנורקס, אני חושב שההיקף יד שלו יותר גדולה מהבטן שלו.
אני אישית ממש אוהב את זה, אבל אני לא דוגמה בתור אדם שרואה תמונות של גברים בתחתונים באינסטגרם ואוהב את זה בקטע של עיצוב גוף ולא מיני 😆אבל בעיני זה עדיין כמו להסתכל על אחד הציורים הזוועתיים של פיקסו, זה אומנות ומדהים לראות, אך בפועל לא הייתי רוצה להיות הציור, הצייר (צריך להיות שרוט ברמות כדי להוציא כאלה דברים) או עם גוף כמו שיש למתמודדים כאן.
וזה אחרי שנולדת להורים הנכונים עם הסט גנטיקה באחוזון העליון..השקעה מטורפת של דם, זעה ומזרקים.