הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה מאנשים שניסו קלן או שממש מבינים בזה.....

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
טוב אז ככה
אני תכף ניכמס לחיטוב
ואני רוצה לרדת מ16 אחוז שומן ל11 10 אחוז
חושב לקחת קלן אבל יש לי כמה שאלות לפניי
1) אם זה בסדר לקחת באחוז שומן16?..
2)אם עם הקלן אני יאבד כממה שפחות שריררר?..
3) מתי ממומץ ךקחת לפני אימון אירובי כמה זמן לפניי?.. או לפני אימון מישקולות אם ביכלל לוקחיים לפניי אימון מישקולות?..
4)ואם צריך לקחת טיפול שאחרי כמו מנקה כבד?..
5) חובה לעשות כול שבועים הפסקה?..

טוב אז ככה
אני תכף ניכמס לחיטוב
ואני רוצה לרדת מ16 אחוז שומן ל11 10 אחוז
חושב לקחת קלן אבל יש לי כמה שאלות לפניי
1) אם זה בסדר לקחת באחוז שומן16?..
2)אם עם הקלן אני יאבד כממה שפחות שריררר?..
3) מתי ממומץ ךקחת לפני אימון אירובי כמה זמן לפניי?.. או לפני אימון מישקולות אם ביכלל לוקחיים לפניי אימון מישקולות?..
4)ואם צריך לקחת טיפול שאחרי כמו מנקה כבד?..
5) חובה לעשות כול שבועים הפסקה?..

עוד אחד עם הדרמתיות של "רק המבינים שבמבינים לענות!!!!"
1. אתה יכול לקחת בכל אחוז שומן, 10% ומטה יתאים יותר יהומבין, אבל קלן עדיין ישפיע (הרבה יגידו גם ב12% אפשר לקחת יהומבין).
2. לקלן יש אפקט אנטי קטאבולי. מצד אחד זה לא אומר שאתה יכול לזרוק זין על התזונה כי אתה עדיין תאבד שריר, ומצד אחר זה עדיין נותן לך יתרון מסויים בחיטוב. בכל מקרה זה לא סטרואידים, מה שאומר שאתה עדיין תאבד שריר, פשוט כנראה שקצת פחות מאשר בחיטוב רגיל ללא קלן/חומרים אחרים. בכל מקרה, תדאג לתזונה מדוקדקת.
3.זה קצת טריקי. בהתחלה כשתיקח קלן אתה תרגיש מרץ וכוח שלא נגמר (אם תיקח קפאין לפני אימון אז בכלל).
אבל (!!), אתה תראה ותרגיש על עצמך שאם הזמן אתה תרגיש סחוט לגמרי ולא יהיה לך כוח בכלל ללכת לאימון וזה מהסיבה שהקלן לאט לאט מרוקן לך את מאגרי הגליקוגן (לא יודע אם זה הכי מדוייק, אבל ככה זה עובד בגדול) ככה שאם אתה בדיאטה דלת פחמימות בכלל תרצה למות.
אני ממליץ לך פשוט לקחת כדור בבוקר כשאתה קם. כשתגיע למינון של 2 כדורים, תיקח אחד בבוקר ועוד אחד בערב (עד שעה 5 אחרת יהיה לך בעיה קשה להירדם בלילה- מנסיון). כשתגיע ל3 כדורים, תיקח אחד בבוקר, אחד בצהריים, ואחד בערב. יהיו כאלה שיגידו לך לקחת2 במכה- לא ממליץ בכלל ! אתה תרגיש על הפנים (אני לפחות הרגשתי כאילו משאית עברה עלי 20 פעמים).
ממליץ לקחת 400 מ"ג של קפאין לפני אימון כדי לנסות עוד לעבור את האימון בשלום מבלי לעצור באמצע מרוב עייפות.
4. לא צריך לעשות משהו מיוחד. אם אתה ממש לחוץ על זה תעשה בדיקת דם או משהו שבועיים- שלוש אחרי.
5. אני עשיתי סייקל של 3 שבועות ביחד עם לוליק שבמקרה גם לקח מקום ראשון באותה תחרות, הרבה יגידו לא לעבור את השבועיים, אבל הנה שנינו עדיין חיים.
בכל מקרה זה כבר החלטה שלך כמה זמן לעשות. מה שכן- תנוח לפחות 3 שבועות בין סייקל לסייקל, ואני גם ממליץ לנוח חודש מהסיבה שאם לא תתן לרצפטורים להתאושש מספיק זמן אתה לא תרגיש את אותה ההשפעה של החומר כמו בסייקל הראשון וזה חבל.
שיהיה בהצלחה.

עוד אחד עם הדרמתיות של "רק המבינים שבמבינים לענות!!!!"
1. אתה יכול לקחת בכל אחוז שומן, 10% ומטה יתאים יותר יהומבין, אבל קלן עדיין ישפיע (הרבה יגידו גם ב12% אפשר לקחת יהומבין).
2. לקלן יש אפקט אנטי קטאבולי. מצד אחד זה לא אומר שאתה יכול לזרוק זין על התזונה כי אתה עדיין תאבד שריר, ומצד אחר זה עדיין נותן לך יתרון מסויים בחיטוב. בכל מקרה זה לא סטרואידים, מה שאומר שאתה עדיין תאבד שריר, פשוט כנראה שקצת פחות מאשר בחיטוב רגיל ללא קלן/חומרים אחרים. בכל מקרה, תדאג לתזונה מדוקדקת.
3.זה קצת טריקי. בהתחלה כשתיקח קלן אתה תרגיש מרץ וכוח שלא נגמר (אם תיקח קפאין לפני אימון אז בכלל).
אבל (!!), אתה תראה ותרגיש על עצמך שאם הזמן אתה תרגיש סחוט לגמרי ולא יהיה לך כוח בכלל ללכת לאימון וזה מהסיבה שהקלן לאט לאט מרוקן לך את מאגרי הגליקוגן (לא יודע אם זה הכי מדוייק, אבל ככה זה עובד בגדול) ככה שאם אתה בדיאטה דלת פחמימות בכלל תרצה למות.
אני ממליץ לך פשוט לקחת כדור בבוקר כשאתה קם. כשתגיע למינון של 2 כדורים, תיקח אחד בבוקר ועוד אחד בערב (עד שעה 5 אחרת יהיה לך בעיה קשה להירדם בלילה- מנסיון). כשתגיע ל3 כדורים, תיקח אחד בבוקר, אחד בצהריים, ואחד בערב. יהיו כאלה שיגידו לך לקחת2 במכה- לא ממליץ בכלל ! אתה תרגיש על הפנים (אני לפחות הרגשתי כאילו משאית עברה עלי 20 פעמים).
ממליץ לקחת 400 מ"ג של קפאין לפני אימון כדי לנסות עוד לעבור את האימון בשלום מבלי לעצור באמצע מרוב עייפות.
4. לא צריך לעשות משהו מיוחד. אם אתה ממש לחוץ על זה תעשה בדיקת דם או משהו שבועיים- שלוש אחרי.
5. אני עשיתי סייקל של 3 שבועות ביחד עם לוליק שבמקרה גם לקח מקום ראשון באותה תחרות, הרבה יגידו לא לעבור את השבועיים, אבל הנה שנינו עדיין חיים.
בכל מקרה זה כבר החלטה שלך כמה זמן לעשות. מה שכן- תנוח לפחות 3 שבועות בין סייקל לסייקל, ואני גם ממליץ לנוח חודש מהסיבה שאם לא תתן לרצפטורים להתאושש מספיק זמן אתה לא תרגיש את אותה ההשפעה של החומר כמו בסייקל הראשון וזה חבל.
שיהיה בהצלחה.
אמרת פה לא מעט שטויות

אמרת פה לא מעט שטויות

עדי איזה שטויות הוא כתב כאן את רוב הדברים שהוא כתב שמעתי המון פעמים?
וגם למה קלן לא אפקטיבי באחוז שומן גבוהה ואפדרין כן כאשר שניהם עובדים על רצפטורי הבטא ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יודע שלא צריך קלןן ב16 אחוז שומן
אבל העניין הוא שאני יסיים תמסה ישאיר לי 3 חודשיים לקיץ ואיך אפשר לרדת מ16 ל12 ב3 חודש מבלי לאבד שריר?..
(בלי חומרים)

עדי איזה שטויות הוא כתב כאן את רוב הדברים שהוא כתב שמעתי המון פעמים?
וגם למה קלן לא אפקטיבי באחוז שומן גבוהה ואפדרין כן כאשר שניהם עובדים על רצפטורי הבטא ?
כי קלן לא מדלל גליקוגן. קלן הוא לא ממריץ.
אני יודע שלא צריך קלןן ב16 אחוז שומן
אבל העניין הוא שאני יסיים תמסה ישאיר לי 3 חודשיים לקיץ ואיך אפשר לרדת מ16 ל12 ב3 חודש מבלי לאבד שריר?..
(בלי חומרים)
לאט ובזהירות. לרדת מ 16 ל 12 זה לא בעיה בטח לא בשלושה חודשים.

כי קלן לא מדלל גליקוגן. קלן הוא לא ממריץ.

מתוך אתר קילוגרם, המדריך על קלן:
"התרופה גורמת לשיפור בכושר האירובי, גורמת לעירור במערכת העצבים המרכזית, מעלה את לחץ הדם ומשפרת את הובלת החמצן."
"עם הזמן קלן "סוחט" את הגוף (כנראה בגלל ניצול של גליקוגן, מאגרי הפחמימה) ולכן חלק מהאנשים ירגישו עייפות ותחושה של "דרסה אותי משאית". קפאין מעלה את אפקט המרץ ונותן עוד מספר שעות של חסד."

אתה טוען שהמדריכים בפורטל ובאתר הם לא נכונים ?

לגבי פעילות על ה CNS אני חוזר בי. אבל לגבי דילול הגיקוגן לא מצאתי שום מסמך שמאשר את זה. העייפות נגרמת (כנראה) מגירוי יתר ולאורך זמן של מערכת העצבים המרכזית ושילוב של הדיאטה. לא בגלל דילול מאגרי הגיליקוגן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית