הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחחחעעעעהההה!!!!כנסו עכשיו! הטרלת השבוע!

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
אנטון המאמן שלי אומר שיש לך פוטנציאל טוב לך להתחרות במר ישראל כדאי לך

מה לא בסדר פה?
אם באמת תתאמץ תוכל גם אתה להיות ס1ס ולקחת מר ישראל.
הוא בא לעודד אותך, יש לך גוף סביר פלוס, אם תתן פוש תהיה בסדר ++.
🤡

כן למה לא מאמן שלי אומר אם הוא מתחיל סייקל הוא מגיע לרמה יפה לארץמאמן שלי יודע מה הוא אומר הוא היה מתאמן עם אנשים רציניים ברוסיה

• פותח/ת השרשור
מה לא בסדר פה?
אם באמת תתאמץ תוכל גם אתה להיות ס1ס ולקחת מר ישראל.
הוא בא לעודד אותך, יש לך גוף סביר פלוס, אם תתן פוש תהיה בסדר ++.
🤡

תכלס....אבל הבנתי שהגיע הזמן שלי לפרוש-אני לפעמים נכנס לפוסטים של "אמצע חיטוב" או"הערכת א.ש." או "פריסה רפוי + הפתעה" ומבין שבעונה הבמה תבער מרוב הקאטלרים מקומיים. לפחות המגיבים נותנים תחושה כזאת. פחד ה'....:🙁

גם מאמן אומר שכדאי לעשות תחרות איזורית לפני מר ישראל הגדול כדי לצבור נסיון לך על זה ... יש פוטנציאל

• פותח/ת השרשור
למה לי ברור שאני בינוני מאוד בתחום. ולמה כל ילד של 70 קילו על 18 א.ש. משוכנע שהוא סיפור הבאה? יש למישהו הסבר?

בגישה אתה לא תגיעי לכלום בחיים העלה קח את עצמך בשיד יים לך ליעוץ יש בןעדם במרכז קורעים אותו גיל יעזור לך טובטובלאוניד -מאמן

---------- התגובה התווספה ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=TtHEHADKYow&feature=player_embeddedתראה זה בן עדם הייתי מתאמן עיתו בפטרסבורג לפני כעמה חודשיים יצאה ממעצר עכשיו עוזר לנו להותכונן למרמרכז IFFB

בגישה אתה לא תגיעי לכלום בחיים העלה קח את עצמך בשיד יים לך ליעוץ יש בןעדם במרכז קורעים אותו גיל יעזור לך טובטובלאוניד -מאמן

---------- התגובה התווספה ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:23 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=TtHEHADKYow&feature=player_embeddedתראה זה בן עדם הייתי מתאמן עיתו בפטרסבורג לפני כעמה חודשיים יצאה ממעצר עכשיו עוזר לנו להותכונן למרמרכז IFFB

אוי ואבוי אל תכנסו !😵

• פותח/ת השרשור
בסוף הילד יצאה חמוד,עשה מה שעשה מעודף מוטיבציה. אני מתנצל בפומבי על ההטרלה.

זו חידה?
אם אני אבין מה כתוב פה אני אקבל אפקת חלבון?

אנטון יקר אתעורר לידך בבוקר חורף קר-אתה כה יפה כה מתוק-את עצמי מרוב קנאה בא לי לחנוק-אתה הולך בגופייה ומשוויץ בידיים-יורה על כולם אור ורוד מתוך העיניים-תבוא אליי בליל חורף קר-נעשה אהבה כאילו אין מחר-על שערים של מגזינים אתה מופיע-אני מסתכל מתרגש ומזיע-אז תודיע לי מתי אתה מגיע ...ויד ביד נעוף לרקיע

נערך לאחרונה:
אנטון יקר אתעורר לידך בבוקר חורף קר-אתה כה יפה כה מתוק-את עצמי מרוב קנאה בא לי לחנוק-אתה הולך בגופייה ומשוויץ בידיים-יורה על כולם אור ורוד מתוך העיניים-תבוא אליי בליל חורף קר-נעשה אהבה כאילו אין מחר-על שערים של מגזינים אתה מופיע-אני מסתכל מתרגש ומזיע-אז תודיע לי מתי אתה מגיע ...ויד ביד נעוף לרקיע

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה הולך פה?

זה כנראה התופעות לוואי של האפקות ניפוח.😵

תראה למה אתה גורם אנטון..😆

זו חידה?
אם אני אבין מה כתוב פה אני אקבל אפקת חלבון?

הרי ידוע שבאפקה יש אסטרואידים כמו שהטרול אמר

וזה מסביר את זה:

עכשיו הכל מובן

כבר יצא לאייטונס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית