הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצים לצחוק? כנסו לפה!

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
תכינו פופקורן, למה הבחור הזה חי בסרט
במקרה נתקלתי בו ביוטיוב ומשם הגעתי גם לפייסבוק. הולכים אחריו על עיוור אלפי אנשים..זה פשע מה שהוא עושה.
Foto's van ‎Eyal Maron - אייל מרון -... - Eyal Maron - אייל מרון - מאמן בריאות | Facebook
Foto's van ‎Eyal Maron - אייל מרון -... - Eyal Maron - אייל מרון - מאמן בריאות | Facebook
הדובדבן שבקצפת -
אני בטוח שסוכרלוז מדביק לי את הקיבה
מעכשיו אני עובר לאכול רק תזונה טבעית, כמה שרק בא לי ואני ארד במשקל! יאיי!
אה לא.

אתם בטח שואלים את עצמכם למה הוא עושה את זה אז כנראה שבגלל..

מקווה שנהנתם, מוזמנים להספים לו את הפייס עם מחקרים שיסתרו כל שיט שאמר שם.

אלפי אנשים מאמינים לשחיף הזה עם האמונה העיוורת בתזונה טבעית, זה כמו דת. הם לא מחפשים עובדות..פשוט מצאו מישהו שאומר משהו והם מאמינים וסוגדים לו

סתם הייתי חייב לשתף את זה, זה כל כך עצוב שבן אדם כזה מקווה תהילה שכזאת.

קלוריות מלאות וטבעיות?
מה יכול להיות מלא וטבעי ביחידת מידה? 😳

ואני חשבתי שאין משהו יותר גרוע מהכתבות של Ynet או הסרטונים של חיים כהן, כנראה שטעיתי.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני לא אהב בישראלים בענף הזה, מילא להיות חסרי מושג, אבל הם תמיד אנשים כלכך יבשים צפויים ולא מצחיקים...

תסתכלו על ריץ פיאנה בחו"ל עם אימון ה8 שעות לידיים או ההערה על זה שסטרואידים גרמו לפין שלו להראות גדול יותר. אנשים כאלה מייצרים ממים ששורדים שנים.

אלפי אנשים מאמינים לשחיף הזה עם האמונה העיוורת בתזונה טבעית, זה כמו דת. הם לא מחפשים עובדות..פשוט מצאו מישהו שאומר משהו והם מאמינים וסוגדים לו
אהמ אהמ..
תופעה מוכרת מאוד אצל בני אדם. אתה חי במדינה ש"המציאה" את זה.

בואנה, אם לא הייתי יודע שהוא רציני הייתי חושב שהוא טרול...
20 אלף לייקים 😆

עם כל האמת בדברים שאתה טוען,אני חושב שאתה לא צריך לצחוק על בן אדם אחר אם הידע שלו לוקה בחסר.
חושב שדבריו לא נכונים?שמור את זה לעצמך,ואל תכפיש אף אחד,זה לא נעים.

עם כל האמת בדברים שאתה טוען,אני חושב שאתה לא צריך לצחוק על בן אדם אחר אם הידע שלו לוקה בחסר.
להכפיש אנשים?

אל תמציא עלילות דם,
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך, התגובות שלך מפגרות ומנותקות מכל קשר, והחזיר בתמונת פרופיל שלך לא מספיק ורוד לטעמי.
אתה לא מרים מספיק משקל, מעולם לא שברת מקביל, ואתה משתמש בסתר בכפפות ובפוסי פאד בסקוואט.
בנוסף דבריך אינם נכונים וברצוני להביע בך זלזול באופן פומבי.

להכפיש אנשים?

אל תמציא עלילות דם,
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך, התגובות שלך מפגרות ומנותקות מכל קשר, והחזיר בתמונת פרופיל שלך לא מספיק ורוד לטעמי.
אתה לא מרים מספיק משקל, מעולם לא שברת מקביל, ואתה משתמש בסתר בכפפות ובפוסי פאד בסקוואט.
בנוסף דבריך אינם נכונים וברצוני להביע בך זלזול באופן פומבי.
טוב אם אתה אומר...
מה שאתה כתבת זה בגדר הדימיון

• פותח/ת השרשור
לא ברור אם אתה רציני בתגובה אבל בכל זאת אענה.
זה נכון שלא צריך להכפיש כל אחד על ידע לוקה בחסר כי זה בסדר. וגם לי יש ידע לוקה בחסר
אבל, בן אדם עם ידע לוקה בחסר שהולך ומטיף לאנשים לעשות דברים ובעצם מטעה את הציבור. הוא לא פחות מפושע
והידע שלו לא לוקה בחסר, אני בטוח שהוא יודע את האמת. הוא פשוט בוחר להמשיך עם הדרך המפגרת שלו כי זה מה שהוא מאמין בו
זה בדיוק כמו טבעונות לדוגמה

אמא שלי מעריצה את הבחור הזה וזה עושה לי את המוות. כל מה שאני אוכל או שותה כולל אבקות חלבון אמא שלי ישר אומרת לי שזה משמין ומדביק את מערכת העיכול וכאלה

ככה שלי יש באופן אישי בעייה עם הבחור הזה שדי דופק לי קצת את החיים

בגדול הוא צריך להבדיל את עצמו מכל אותם האנשים האחרים ש"מייעצים" לתזונה. אם הוא יחזור על אותן ה"מנטרות" הוא לא "ימכור" את עצמו ולא ירוויח כסף. יש אנשים שיכולים לשווק את עצמם ע"י חוסר אמת מדעית ולעשות סרטונים ברקע של מטבח ולפנות לקהל הרחב (בעיקר נשים). ויש אנשים שירצו להסתמך על מדע ודברים קצת יותר "מסובכים". סה"כ גם שקרים יכולים לעבוד, כי כבר הוכח אין ספור פעמים שפלסבו עובד ולפעמים טוב יותר מהדבר האמיתי. הבעיה האמיתית שלו שהוא לא ישרוד לאורך זמן (כנראה) בניגוד לאותן "שיטות מיושנות של ספירת קלוריות". הינה דוגמה לפנינות חכמה:

• פותח/ת השרשור
בגדול הוא צריך להבדיל את עצמו מכל אותם האנשים האחרים ש"מייעצים" לתזונה. אם הוא יחזור על אותן ה"מנטרות" הוא לא "ימכור" את עצמו ולא ירוויח כסף. יש אנשים שיכולים לשווק את עצמם ע"י חוסר אמת מדעית ולעשות סרטונים ברקע של מטבח ולפנות לקהל הרחב (בעיקר נשים). ויש אנשים שירצו להסתמך על מדע ודברים קצת יותר "מסובכים". סה"כ גם שקרים יכולים לעבוד, כי כבר הוכח אין ספור פעמים שפלסבו עובד ולפעמים טוב יותר מהדבר האמיתי. הבעיה האמיתית שלו שהוא לא ישרוד לאורך זמן (כנראה) בניגוד לאותן "שיטות מיושנות של ספירת קלוריות". הינה דוגמה לפנינות חכמה:

58fb8ac70783ebf94d686f220e2e06962a40f42bcf6269b0e6a1a1d89b81b85f.jpg

הסתבכתי.

חחחח איזה טומטום עם כריזמה של מחדד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית