הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להפסיק לעשן

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
אהלן חבר'ה,
יש פה כאלה שהצליחו להפסיק לעשן? המלצות על מרכזי גמילה? ובמיוחד מידע על זייבן וצ'מפיקס?

הפסקתי לאחרונה פעמיים אחת ל-3 שבועות וממש עד היום לשבוע וחזרתי לעשן שוב. זה היה באמצעות הסרט והספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר.

ממש נשבר לי הזין מהחרא הזה. אשמח לעצות מועילות.

מניסיון של חברים - אתה בדרך הנכונה.
תמשיך להגדיל את ההפסקות, בסוף אתה תשתחרר מזה.

אהלן חבר'ה,
יש פה כאלה שהצליחו להפסיק לעשן? המלצות על מרכזי גמילה? ובמיוחד מידע על זייבן וצ'מפיקס?

הפסקתי לאחרונה פעמיים אחת ל-3 שבועות וממש עד היום לשבוע וחזרתי לעשן שוב. זה היה באמצעות הסרט והספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר.

ממש נשבר לי הזין מהחרא הזה. אשמח לעצות מועילות.

אני לא ממש מכיר את הנושא כי מעולם לא עישנתי סיגריות, אבל אבא שלי הפסיק לעשן אחרי משהו כמו 30 שנים של עישון. אני זוכר שבהתחלה הוא נעזר בצ'מפיקס, הוא בערך שנה כבר לא מעשן.
אחי הפסיק לעשן לא מזמן גם כן, בהתחלה הוא גם השתמש בצ'מפיקס, אחרי כמה חודשים חזר לעשן ואז זרק שוב פעם (לבד) ונראה לי כבר איזה כמה חודשים טובים הוא לא מעשן בכלל.

אני פשוט החלטתי שאני מפסיק יום אחד ומאז לא עישנתי, זה לא שלא רציתי, זה כמעט אכל אותי אבל אני זוכר בדיוק מתי זה היה, ביום שהתחלתי להתאמן יום אחרי ל"ג בעומר.

מה שכן התפתח לי התאבון כמו לא ידוע מה, עליתי איזה 2 קילו שהפסקתי לעשן.

מכיר אנשים שהצליחו אחרי 30 שנה עם ניקורט משאף.

זה לא קצת חסר טעם כשאתה עובר מסיגריות למדבקות/מסטיקים/אלקטרוני/משאפים? אתה עדיין מכור לניקוטין...

זה לא חסר טעם כי אתה קודם עושה גמילה פסיכולוגית. אחרי שהצלחת אתה מתחיל לאט לאט עם הגמילה הפיזיולוגית. זה הרבה יותר קל להגמל ממשאף מזוין שעושה לך להחנק מאשר סיגריה שעושה לך לגמור.

EMZ צודק לחלוטין !
פעם ראשונה החלטיתי על תאריך (נגיד בעוד כמה חודשים) שאני זורק לעשן וכל שבוע הזכרתי לעצמי את התאריך ואת המטרה שמאחוריו.
זרקתי ל4 חודשים ואז חזרתי שוב , מדבקות חרטא ברטא ,צריכים להיות ממש אבל ממש עיקבים בנושא ,מסטיקים ניסיתי ,בגדול אחלה ,מתרגלים לטעם ,אחרי המסטיק אתה בטוח לא יכול לעשן ,אבל פותח סתימות בשיינים וגם כואבת הלסת מי ללעוס כל היום .
לפי דעתי הדרך הטובה ביותר זה להציב מטרה-תאריך מסיום כמה חודשים לפני ואז זה עובד!
לצערי הרב כבר מעשן מעל שנתיים חח

• פותח/ת השרשור
אין אני כבר דיי נפטרתי מהחלק הפסיכולוגי של העישון. למרות שפה ושם נותרו ההרגלים (בעיקר כשמשעמם) אבל הקושי האמיתי הוא בגמילה הפיזית.

בכל אופן תודה חבר'ה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית