הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המצלמות החדשות בכבישים.

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אני לא מאמין למהירויות המצלמה תופסת זה לא ניתפס 😃
הייתי רגיל לעשות את כביש החוף לכיוון נתניה על 130 וזה לא היה מצלם

mekommatzlema%5B5.2012116T160707.jpg

מעניין אם גלאי רדאר כמו cheetah תופסים את זה.

צ'יטה זה לא גלאי רדאר. צ'יטה זה גלאי שעובד על GPS. מכניסים לו את נקודות הציון של המצלמות, ואז הוא יתריע לפניהן. גלאי רדאר מסוג ולנטיין לא פועלים על מצלמות מהסוג הזה. הן מבוססות על שני פסי דריכה בכביש, לא על רדאר. (בתור מי שרוכב על ימאהה R1, הייתי חייב ללמוד את הדברים האלה. 🤪)

צ'יטה זה לא גלאי רדאר. צ'יטה זה גלאי שעובד על GPS. מכניסים לו את נקודות הציון של המצלמות, ואז הוא יתריע לפניהן. גלאי רדאר מסוג ולנטיין לא פועלים על מצלמות מהסוג הזה. הן מבוססות על שני פסי דריכה בכביש, לא על רדאר. (בתור מי שרוכב על ימאהה R1, הייתי חייב ללמוד את הדברים האלה. 🤪)

איזה כיף לך R1 חלוום !!
היה לי cbr 600rr גם כלי כלי אבל לא מתקרב ל R1 🤪🤪

לא מספיק שהרכבים (במיוחד ספורטיביים פה) עולים כמעט פי 3, והדלק פי 2, גם הכבישים גרועים ומגבילים אותך לרבע ממה שהרכב באמת יכול לתת.

בקצב הזה הרכב הבא שלי זה ניסאן מיקרה.

מה אתה לא מבין אחי, הם מעודדים תחבורה ציבורית. ;maeq

לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה, אם רוצים שתקנה X במקום Y, הרבה יותר קל להרוס את Y מאשר לשפר את X.

ממשלה זה גוף שלא מסוגל לשפר שום דבר, חוץ מאת התקציב שלו. וגם זה לא תמיד.

לא מספיק שהרכבים (במיוחד ספורטיביים פה) עולים כמעט פי 3, והדלק פי 2, גם הכבישים גרועים ומגבילים אותך לרבע ממה שהרכב באמת יכול לתת.

בקצב הזה הרכב הבא שלי זה ניסאן מיקרה.

זה דווקא חוסך דלק אתה נוסע על סל"ד נורמלי ...
אבל כן באסה ההגבלות האלה

ממשלה זה גוף שלא מסוגל לשפר שום דבר, חוץ מאת התקציב שלו. וגם זה לא תמיד.

אם נחרוג קצת מהנושא, ראיתי גם באשכול של הליבר' שאתה חושב שלא צריכה להיות ממשלה. ואני דיי מסכים עם זה, אבל לא מבין מה התחלופה. אז מה הפתרון שאתה מציע במקום?

אם נחרוג קצת מהנושא, ראיתי גם באשכול של הליבר' שאתה חושב שלא צריכה להיות ממשלה. ואני דיי מסכים עם זה, אבל לא מבין מה התחלופה. אז מה הפתרון שאתה מציע במקום?

אני לא בהכרח אומר שלא צריכה להיות ממשלה. אם נניח לרגע שאנחנו מסכימים שיש צורך בממשלה, אז הטענה העיקרית היא שהתפקיד שלה הוא לשמור על הזכות שלך לרכוש ושום דבר מעבר לזה (מה שאומר צבא, משטרה ובתי משפט).

אני לא מבין מה הרעיון, שכל המדינה תזחל על הכבישים?? 😣
רודפי בצע:bad:

• פותח/ת השרשור
הרעיון הוא לעשות עוד כמה ג'ובות.
ואי אפשר לגלות את המצלמות עם גלאי רדאר.
אני מניח שיתחילו להכניס את זה עכשיו למפות GPS. אבל זה לא משנה. זה יגרום לכולנו לנסוע לאט.

אבל אחי, כשאתה נוסע ב6 בבוקר בכביש ריק עם 4 נתיבים, זה חשוב שלא תעבור את ה90 כדי למנוע תאונות.

• פותח/ת השרשור
בכלל יש קשר ישיר מובהק מאוד בין מהירות לתאונות. זה דבר ידוע. זה גם דבר מקובל בכל מדינה מתוקנת אחרת. בכלל לא מגיעים ל3 ספרות. אבוי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית